Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
14
 
5
 
! Отговори
Nеrealen преди 13 години
Но Цецо е едно нищо в сравнение с агент Гоце, който си купи два мезонета от които единият в Париж. Също така има и един магазин на площ над 1000 квадрата, но малко хора знаят и говорят за това нещо. В сравнение с на Цецо панелките само единият мезонет на Гоце е колкото шестте му апартамента, но това също не се коментира. И плюс това съм склонен да се съглася с успехите на Цветанов, нищо че е ВИФ-аджия, ама като го сравнявам със Запалката е направо златен.
237
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам дали е допустимо, но все пак ще кажа: Цветанов е пълен ***!
236
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре бе ,Че Цецо е ***-*** е , Че Бойко е ***-*** е, Че Герб са Корумпирани некадърници и това е така. Много ми е чудно как има още хора , способни да кажат на черното - бяло.
235
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За химн на ГЕРБ трябва да се обяви закачливата песен на 'Хиподил' от 1988 г. :Ние сме бригада зидаро-мазачии комунизма ще построим!Имаме си много партийни задачии всичките ще ги решим!
234
3
 
25
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Погледнете му квалификациите на този ***- все по 5-6 дена.... и една за два месеца. Как за 5 дена ставаш експерт в някоя област ми е непонятно. Как за 6-7 години си купуваш 6 апартамента на хубави места в София плюс вила също. Ако някой гербер може да обясни, да заповяда!
233
2
 
10
 
! Отговори
balgarka преди 13 години
Nai-nedopustimoto e samiat Cvetan Cvetanov.Ogromno razocharovanie za vsichki ni.Veche ni e iasno kakav lajec e i e absurdno da si misli,che e zabludil narodat.I toi ste mi govori kakvo triabva i kakvo ne......Lajec,idano skoro gram go tresne
232
1
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
gerb i boiko sa kupili mediite i te rabotiat za gerb.ne sluchaino mediite imat nai goliami zaplati za da ispalniavat politikata na pravitelstvoto kato mu prikrivat kirlivite rizi.v balgaria niama -demokracia vsichko e laja i izmama.a bate boiko e iahnal mediite koito mu slujat kato robi.
231
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 245Ти, който не наеш къде се поставя пълен член, можеш да го сложиш и на твоите съпартийци и те пак няма да усетят.
230
3
 
23
 
! Отговори
Марио Николов преди 13 години
СЪС АБСОЛЮТНА СИГОРНОСТ Е НЕ ДОПУСТИМО ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ НАГЛИ ЛЪЖЛИВИ КРАДЦИ ИЗБОРИ НЕЗАБАВНО И ВЕДНАГА В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ПРИГОТВЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ПОСТОЯНЕН СТРАХ РЕПРЕСИЯ И ДИКТАТУРА СБОГОМ ДЕМОКРАЦИЯ. ЕТО СЪДЕТЕ ПО МЕН, ДАЛИ ВИ ЛЪЖА ИЛИ ГОВОРЯ ИСТИНАТА
229
4
 
27
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
9, това ли ти е идола? Завършил ВИФ задочно!!! НЕзнаещ ниот един чужд език- даже българският му е под всякаква критика. Завършил право в УНСС!!! Е как го е направил за един семестър? Вие, герберастите сте същите като любимия ви съсел. Ама той поне има малко мозък, докато вие сте си просто прости.
228
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
tezi dumi na cvetan cvetanov ni vrashtat v totalitarizma kogato svobodata na slovoto beshe potapkana a svobodata na pechata beshe sashto potapkana i zabranena.za gerb rabotiat mediite v balgaria i zatova boiko im plashta dobre da go slushat i da ne ne mu pokazvat kerlivite rizi.chrez mediite gerb i boiko borisov promivat mozacite na balgarskiat narod i go manipulirat v polza na gerb i boiko.mediite si imat cena i gerb sa im ia platili za da im slujat viarno kato robi.mediite sa metresi na gerb..
227
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината лъсна и в галавата блъсна ... Какво общо има това, което си написал с темата, която коментираме тук. Или смяташ, че ако Слави Трифонов е далавераджия, то това е доказателство, че Бойко, Цецо и други стотици знайни и незнайни дейци на ГЕРБ не са. Много те е блъснало в галвата това съобщение.
226
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИСТИНАТА ЛЪСНА:Слави Трифонов е Велик зидар в ложата на Георги Гергов Слънце ориент Слави Трифонов членува в масонската ложа на пловдивския олигарх Георги Гергов и е сред най-издигнатите свободни зидари, разказали пред столичен седмичник запознати с обществото на родните масони.Слави бил приет в редиците им още преди пет години, като в масонството го въвел лично туристическият бос и собственик на Пловдивския панаир. Покрай братята зидари на някогашния свинар Гергов шоуменът завъртял крупен бизнес с имоти. Така си уредил на безценица общински имоти във Варна и София. Такъв бил и случаят с парцела в градинката на столичния квартал Лозенец, който Бойко Борисов като кмет на София отказа да узакони и да даде разрешително за строеж на хотел. Тогава Слави намразил Бойко.По линия на масоните от ложата на Гергов Слави Трифонов атакува Борисов. Вече две години в Шоуто на Слави върви кампания срещу премиера, атаките срещу ГЕРБ почнали още преди партията да спечели изборите. Братството на свободните зидари, в което и Дългия членува, се ръководи от Георги Гергов, който от 10 г. дърпал конците на на Пловдивската ложа Слънце Ориент. Като лидер на масоните Гергов присвоил най-апетитните държавни и общински хапки като ЦУМ, курорта Слънчев бряг, хотел Санкт Петербург в Пловдив, най-хубавите къщи в Стария град, станцията на ЦК на БКП и Пловдивски панаир.В същата ложа, освен Гергов и Слави, членуват куп интересни персони със съмнителен произход на капитала. Сред тях са братя Диневи, заграбили курорта свети Влас и плажната ивица, за да градят яхтено пристанище. Преди време за зидар бил поканен и тв водещия на Стани богат Ники Кънчев, който обаче отказал да стане масон.Сред най-важните членове в ложата на Гергов за хора от политическия елит като Румен Петков, Славчо Атанасов, Петко Сертов, Богомил Бонев, Евгений Желев, Петър Мутафчиев, Георги Петърнейчев.
225
1
 
4
 
! Отговори
666 преди 13 години
Те май и на латиница не могат да четат. Я вижте в нета. Само там са бели петна. Останалото е "позеленяло" от яд
224
1
 
3
 
! Отговори
Дядо Колчо преди 13 години
До 224Да почваме с *** тогава. Само се езикът ми е три педи под брадата...
223
2
 
22
 
! Отговори
Тъпунгер преди 13 години
Ще цитирам едно дете. В интервю по повод на ученическите протести по повод на ваканциите, едно десетина - дванайсет годишно дете каза "Ами кат не влязохме да ги запукаме". А сега сериозно, ще чакаме да загубим част от България ли, за да се опомним, да се обединим, да поискаме нормален шанс за българите. Или само ще си псуваме под мустак, както правим винаги, дори и в нета. Мисля, че е време да се опомним и да почнем да градим бъдещето си, не да чакаме Господ да ни избави от Бойко или който е там
222
2
 
23
 
! Отговори
Покъртително преди 13 години
министри и депутати ще получат като подарък iPad-и. По груби сметки за повече от 200 000 лв. Били от субсидията за партията. Само че това са пак нашите пари. Ако в тази партия има поне един човек с поне малко съвест, би трябвало да се откаже от подобно нещо. Щом не им трябват тези пари нека ги върнат в бюджета. Нали сме в условия на тежка финансова криза, както обичат да казват. За да има пари за лекарствата, които биха облекчили агонията поне на един умиращ човек.Няма да го направят. Защото няма хора с поне малко почтеност. А вие пак ръкопляскайте на поредната простотия, която ще ви изтърси Боко с байганьовската си усмивчица, докато плащате данъци, с които ще се купуват iPad-и и ще се правят скъпи ненужни реклами за превенция от битови травми.Ех, народе....
221
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако бях на негово място , щях да потъна в земята от срам!Ти го плюеш , то си мисли че дъжд вали!
220
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 224 И аз имам такова впечатление ... веднага се заменя с нещо от типа - Извънземните 2012 у нас ...
219
1
 
23
 
! Отговори
Шишо преди 13 години
Тая мойта, шъ я утрепам. Гласувай, та гласувай. Тея са по-добри. А, ела сега, напълни хладилника, плати парното, яй, шъ ... на баба и във футболните ***!