Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Можем само да гадаем :)
217
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам дали е тенденция, но когато за една новина за бойко и компания се насъберат много отрицателни мнения и веднага я махат от ТОП новините.
216
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може да караш Ферари с двигател от жигула!Не може стари комунисти и настоящи мутри на прехода да водят Граждани за Европейско Развитие на България.
215
2
 
18
 
! Отговори
аматьор преди 13 години
Имаме да измажем още една стая и сме в шенген! Остана ми малко вар от ремонта до го дам за общата кауза а ! Да не стане обаче, така като кмета със сома???
214
1
 
17
 
! Отговори
мене кат гледа тебе преди 13 години
гнус мъ хваша
213
2
 
24
 
! Отговори
Шишарко преди 13 години
Народното недоволство яко се е отприщило. Напред момци!
212
3
 
21
 
! Отговори
циркаджия преди 13 години
За *** не ставаш, физкултурнико.
211
2
 
22
 
! Отговори
Бай Шиле преди 13 години
В Нета съм, в Нета съм..... тарадудам. Защо спряха "Мелодия на годината" ? И там ли пееха СРС-та хахахахаМного нагъл, много нагъл, просто няма аналог. Как можах да гласувам за тея?!
210
6
 
32
 
! Отговори
Мишо Б. преди 13 години
Те ги накараха една ограда с Турция да оправят и с това не се справиха. А Вие искате държавата да оправят. *** за зеле не става от тях.
209
4
 
33
 
! Отговори
коко преди 13 години
Престанете да се нервите.В аптеките няма лекарство за шизофрения,а това е лошо заболяване,не подбира от стадото ли си или министър...Грехота е да се карате на болни хора.И аз явно нещо съм мръднал.Преди изборите все скачах за ГЕРБ...
208
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.--------------------------------------Абе, Цветанов, нали ти си най-големият ръководител в "тази зона"? Ще вземеш ли за себе си мерките, за които тръбиш?
207
2
 
6
 
! Отговори
Недопустимо е преди 13 години
DA SE PRAVIM ZA REZIL SAMI, AMA NALI SME MANGALO-CHAGARSKA DARJAVA, TVA SE SMIATA ZA "DEMOKRACIA" ZA KOIATO CHERVENITE CHERVEI REVAT NAI-MNOGO
206
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 23 години съм и като погледна реално на нещата и ако всеки мисли трезво трябва да признае, че Бойко и компания не се справиха нито с кризата, нито с доходите, ното с икономиката, нито със здравеопазването. И сега за шенген също явно не са се справили. За какво повече да говорим ? Впрегнаха всички сили да построят някой друг километър магистрала и колкова. Да оставим настрана качеството. Та това е всичко. Българите си патим най-вече от това, че всеки се бута там, където не му е мястото!
205
1
 
23
 
! Отговори
Bivsh gerber преди 13 години
Glasuvah za GERB s nadejdata,che neshtata nai-posle shte trugnat.I kakvo se poluchi?Strah trese horata,Vseki mi kazva, ne govori protiv pravitelstvoto, shte imash probemi, pazi se, ne razkazvai, ne komentirai!!Dobre, da premam li vsichki tehni deistvija kato pravilni kogato obednjavam s vseki mesec, nishto ne se pravi za ikonomikata, nishto ne se e promenilo v durjavnite strukturi, navsjakude cari haos i nesigurnost..strah!!Hora s chist biznes mi kazvat, strah ni e!I pri bai Tosho ne be taka!
204
2
 
31
 
! Отговори
Разумно предложение преди 13 години
Дайте да им предизвикаме ние (гражданите) едни предсрочни избори, че да им объркаме сметките, дето ги кроят. Ама сега, когато нямат време да се договорят, не на есен - тогава ще са готови с договорките кой да сдаде и кой да приеме.
203
1
 
28
 
! Отговори
ДА ТАКА Е...*)) преди 13 години
Смешно-неадекватно поведение, като на някой изпуснал се в гащите насред фоайето на Народния Театър. Тя играта е шах, позицията му е zugzwang, а той вика: ' Жокер !'
202
1
 
27
 
! Отговори
аматьор преди 13 години
Сега ще излезе МБМД с колосални данни за покачването на .........., нивото на р. Дунав!
201
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може да караш Ферари с двигател от жигула! Трябва ни нова конституция, адекватна нормативна уредба! Не милсите ли че е дошло време да започнем на чисто! Да изчистим всички *** и да кажем майната му на миналото! Ще градим нова България и пак ще сме номер едно, за пример на всички!!!
200
11
 
3
 
! Отговори
aktivni преди 13 години
mnogo tez komuniagi, breiiii.......
199
1
 
26
 
! Отговори
МУТРА преди 13 години
Така е и ТАКА ще бъде... докато си избираме БУРЕНИТЕ в обществото да ни "УПРАВЛЯВАТ" и да ни третират като МАЛОУНИЦИ!