Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
4
 
15
 
! Отговори
сс преди 13 години
идат избори , дали боко ще вика пак ги бихме , ако се касае за физическа разправа със сигуност да , но победа на предстоящите избори ще гледа през крив макарон , а цеко физкултурата колкото и да се пъне , най-много да се опусне , тогава ще мирише не по-малко от сега , ето това са мръсни корумпирани милиционери ...дс такива и онакива , ами вие господа от кое дс сте ? ОСТАВКИ И БЕГАЙТЕ ДА РИТАТЕ ТОПКА , ТОВА Е ДЪРЖАВА , А НЕ РПУ ИЛИ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН
257
2
 
15
 
! Отговори
До 263 преди 13 години
Откога на масивното строителство му се казва -панелка.Сигурно от когато Цецо консултанта си напазарува апартамента,и откогато виличката в с.Шума е малка селска къщичка.
256
2
 
17
 
! Отговори
До 278 преди 13 години
Да и този един човек сам си пише по 40 - 50 плюса:)Колкото до "*** псувни" те са характерни за *** гербери.
255
2
 
16
 
! Отговори
До 265 и264 преди 13 години
Не е известен случай, когато старшина по душа си е подал оставката доброволно, след като се е докопал до офицерска длъжност!
254
2
 
20
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Интересни заблуди - критиките срещу ГЕРБ били писани от един човек... ало.. ГЕРБЕРАСТИТЕ... събудете се моля; в момента 80% поне са против ББ; и може би не повече от 20% заблудени овчици все още му въздишат... :-))
253
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя ще е министър най - много до края на месеца.От герб се чудят от сума време как да му напомнят деликатно да се оттегли, но "Туй" не се сеща.Вчера направо му вдигнаха жълт картон - пак не се сеща.Е накрая ще е с якия топор, ама то наглец от друго не разбира:)
252
17
 
14
 
! Отговори
Nеrealen преди 13 години
275,За какво да му разпечатват форумите, като 99% от *** псувни, клетви и псувни срещу ГЕРБ са писани от един и същ човек. Че то си личи от километри, по стила, начина на изразяване, по всичко.
251
2
 
19
 
! Отговори
Гагов преди 13 години
Цецо отивай си бе човече .Не е за твоята уста министерската лъжица. Гаф след гаф. Станахме за смях на света. Омразихме ви лъготенето . Няма да стане твоята работа ,да управляваш със страх. Тато го разбра преди 20 годин. На Цецо главата не увира. 21 век е човече. Сталин отдавна го няма ти си тръгнал да го копираш. Ако си не идеш ще те изгоним.
250
2
 
21
 
! Отговори
Римското правило!!! преди 13 години
Дай на народа хляб и зрелища и си гледай кефа. НЕуважаеми политици /не сте и за "господа"/, ПИСНАХТЕ ни с тези СРС-та.Вместо да се боричкате за кокала /колкото и да е сладък той/, съжалете се над този народ.Започнете да РАБОТИТЕ за това, за което сте получили вота на избирателите си.Сигурно е трудно да УГОДИШ на ония които са Ви дали парици и наричат себе си "бизнесмени". Сигурно има и честни хора сред тях, но изметта, келипирджиите са мнооого повече. Ако искате да оставите следа в историята, сложете НАЦИОНАЛНИТЕ интереси над всичко. Апелирам Ви: ВРАЗУМЕТЕ СЕ. Иначе ви очаква забвението и омразата на НАРОДА.
249
3
 
23
 
! Отговори
варненец преди 13 години
Този още ли е министър на вътрешните работи.До кога ще излага държавата да си хваща чукалата и на село Шума.Бях се отказал в последните 10 години да гласувам, но ГЕРБ ме принуждавата отново да гласувам.То бива некомпетентност но тяхното е връх на сладоледа...Дали на Бойко му разпечатват форумите от Пресцентъра на Министерски съвет и да види какво мисли народа за него и Цецко и управлението на ГЕРБ.Не вярвам щеше да има реакция от негова страна по отношение на Цецко - лъжецо.
248
1
 
5
 
! Отговори
реален преди 13 години
Нереален, при пръв прочит не можах да схвана.Прав си от момента в който пред написаното от теб сложиш "нереален".При обратния знак всичко си идва на мястото.
247
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

На тази наглост може да се отговори само по един начин. Да обявим месец март за месец на национален протест и още на 2 март да се съберем пред парламента и да поискаме избори три в едно. Който е съгласен да гласува с ръка нагоре.
246
2
 
20
 
! Отговори
зоро преди 13 години
Всички станаха зидари.Б.Б и той обеща да замаже митницата .Той също е зидар. ц. ц итой се мъчи да замаже гафа с С.Р.С .Но така няма опит горкия .Ще свикне.
245
19
 
3
 
! Отговори
герб преди 13 години
гейчета бспарски искате да крадете още но нямааааа,затова не ви отърва бойко.секна ви кранчето.и сега всички ви виновни.само вие не крадете.за тези последните 8 години фалирахте държавата.
244
1
 
13
 
! Отговори
Misleshta преди 13 години
Poglednete tozi chovek na snimkata. Da vijdate neshto koeto da vi pokzava intelekt, buden um ili guvkava misul?Az ne vijdam. kak si predstavjate da e prezident?Az bih se sramuvala tozi chovek koit prilcha na neshto podobno mejdi taksimetrov shofer i bakalin da ni predstavliava po sveta.A kakvo biha si mislili za nego gurjavnite glavi s koito shte se sreshta?Shte gadaia, neshto ot roda, i ako tova im e prezidenta kakvo li predstavliava naroda mu???
243
2
 
4
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
263, браво взе ми ника. Страхотен си- и така и така си написал нещо- каква е разликата между едните и другите?
242
3
 
25
 
! Отговори
деко преди 13 години
Нагли ***, ей, и от БСП-то и Костов тия се оказаха по-нагли, крадливи и гнусни. Мутри селски ***.Сигурно и тоя коментар нямам право да го пиша, ЩЕ ИМ СЕ НА НА ТИЯ КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!
241
7
 
22
 
! Отговори
до 261 преди 13 години
Та какво казваш?- ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ-МАФИЯТА И БОЙКО БОРИСОВ
240
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре де, тоя наглец докога смята да си стои на поста!?!Вчера съвсем недвусмислено му показаха червен картон дори депутати от Герб!
239
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Недопустимо е в една държава вътрешния министър да прави гафове и да не подава оставка и на това отгоре и голяма уста да отваря. Оставка другарю милиционер!