Бойко в нета. Не, та не

Цветанов: Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет
Обновена: 3 фев 2011 14:54 | 3 фев 2011 14:52,
442
Бойко в нета. Не, та не
Снимка: БТА

Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.

Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност.

На въпрос дали Алексей Петров стои в дъното на СРС гейт, Цветанов заяви, че бившата барета е бил подкрепян в неговото влияние в ДАНС и като съветник на председателя реално е ръководил агенцията.

Според него служителите, които боравят със звукови записи като използвани СРС-та, се знаят, знае се и кой е с такъв допуск.

"Ако има злоупотреба или нарушение от точката на слушане и този факт бъде доказан, е необходимо да се вземат съответните дисциплинарни мерки както срещу служителите, които са си позволили да изнасят информация, така и за ръководителите, които не са упражнили необходимия контрол в тази зона за сигурност", каза Цветанов.

А с атаките към премиера и министрите се целяло дестабилизацията на кабинета.

„Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента“, добави Цветанов.

Още по темата

Според него правителството се бори с тежката организирана престъпност и борбата с корупцията и това дава резултати.

Разследването с "Килърите" върви абсолютно обективно и конструктивно и съм убеден, че в кратки срокове ще има внасяне на обвинителен акт за обвинена цяла група – от поръчителство, организатор, помагач, извършител, за поръчкови убийства на територията на страната, каза още МВР шефът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
26
 
! Отговори
се преди 13 години
Цветанов а филмите който ти представяше в нета трябва ли да бъде допусстимо да ги гледаме а за едни може а за други не... айде бегаи...
17
2
 
10
 
! Отговори
jiko преди 13 години
darjavata ni stana za smiah. Nisto ne stava ot nas balgarite, mojem samo da se pluem edin drug i da lijem zadnika na toz deto e otgore.-Sto edinstvenno BG kazan v ada ne se pazi ot diavol?-Stoto balgarite sami se darpat nadolu, ako niakoi reche da izleze!
16
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента, добави Цветанов. мдаааааа интересноо А вие Гн Цвъцков освен с 6 те апартамента с какво дихте обяснили присъствието си в правителството ?
15
3
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
закон за клеватата .. сересета .. отново повдигат въпроса за следенето и ограничаването .. на права в интернет пространството.. Комунизъм е !!Р.Петкофф искаше да прави същото.. и го правеше .. макар и да усмириха ..Комунизъм е!!
14
6
 
33
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
# Т Не е въпроса дали ГЕРБ лапат или не, въпросът е че народът е все по-гладен и по-гладен!
13
8
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ-ер преди 13 години
Eeee 5,добре че си ти да ни просветлиш, иначе все трева щяхме да пасем!
12
9
 
42
 
! Отговори
Острова на свободата преди 13 години
Едно време в най-мракобесните комунистически години за един виц против Тато вкарваха в затвора и те хвърляха на прасетата в Белене.Като гледам как я карат ГЕРБ, скоро може да задминат учителите си от БКП !
11
4
 
47
 
! Отговори
Castor преди 13 години
ЦЦ - титан на мисълта, както винаги!
10
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Той беше категоричен, че правителството е мишена на организираната престъпност." М, да, явно правителството се самоубива, щом се цели в себе си. Поредното гениално прозрение на Цвъко.ПП - и една молба до Днес.бг - махнете му на тоя грозния калмук снимката от статията, че ще сънувам пак таласъми.
9
7
 
59
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 13 години
Цветанов: "Недопустимо е записи на премиера да ги слушаме в интернет"Чиба мръсно корумпирано краставо куче...Съд и линч за *** като теб, ощетяващи данъкоплатците дори когато спите.Вие не сте като предишните управлявали 20 години - ВИЕ СБРАХТЕ ЦЯЛАТА ПРОСТАЩИНА НА ПРЕХОДА в едно управление!!!Аферим ви *** такива!!!
8
46
 
11
 
! Отговори
T преди 13 години
Срещу цялот правителство се води ужесточена компроматна война. На мен това ми е достатъчен показател, че се бърка в канчето на червено-турската опозиция. Цецо имал 5 апартамента, я вижте Доган колко има само от цанков камък? 30 жилищни блока. *** май и тва му не е достатъчно. Пак ще гласувам за ГЕРБ. Може да лапат, но поне е пъти по-малко от всички досега...
7
3
 
20
 
! Отговори
KOCTA MOCTA преди 13 години
xaxaxa :D ".... се целяло дестабилизацията на кабинета."Нормално е от това да се възползва и политическата опозиция, защото по този начин трябва да обясни своето присъствие в парламента,
6
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
CECO TUK VECHE CERVENITE SA NAELI HORA DOBRO UTRO
5
13
 
66
 
! Отговори
СКАНДАЛНО преди 13 години
Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива ***? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.
4
7
 
61
 
! Отговори
- преди 13 години
то е недопустимо и да си такъв селски пръч, ама виж как добре ти се получава ...
3
15
 
66
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Явно има какво да крие !!!Борисов е ПРЕСТЪПНИК !!!
2
4
 
51
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Ей,да не му подарят таблет и почна с теориите за конспирации в интернет.*** се учи бърже момчето!
1
7
 
67
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
Недопустимо е в една европейска държава, която иска да стане член на Шенгенското пространство, в интернет да се слушат записи на премиера, заяви във Варна МВР шефът Цветан Цветанов.***Извод:Време е интернета да бъде забранен!