Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият – политиците"
Обновена: 10 авг 2011 13:37 | 4 май 2011 20:15,
212
Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров
Снимка: Булфото

"Сегашното управление със сигурност ще остане в историята, но няма да е с построените магистрали”.

Това заяви в Бургас Алексей Петров, който посети черноморския град в качеството си на изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива.

Той коментира, че финансовият министър Симеон Дянков, колегата му Трайчо Трайков и още двама-трима министри имат потенциал, който обаче не може да се реализира заради популизма на Борисов и Цветанов.

Според Петров единственото спасение за премиера Бойко Борисов е президентската институция. По думите му времето на модела “Борисов” вече изтича.

"Българският народ обеднява целенасочено, за да може да бъде купен по-лесно по време на изборите. Кризата вече е само българска и не се влияе отвън”, отчете бившият съветник в ДАНС.

Той се срещна с представители на малкия и средния бизнес, като основни теми в разговорите им бяха проблемите, с които предприемачите се сблъскват в условията на криза.

Още по темата

Според Петров икономиката в страната трябва да се развива при минимална намеса на държавата, която трябва да осигурява по-добри условия за развитието на бизнеса и да извършва регулативна дейност.

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият бизнес храни политиците. Ако не се случи реформата – макар и късно – бремето от фалита на държавата ще се отрази най-вече на пенсионерите”, прогнозира той и допълни, че мудността, с която работи администрацията, създавала сериозни трудности за предприемачите, което представлявало репресия над малкия и средния бизнес в България.

Според Алексей Петров приходите от контрабанда, които са в размер на 3 милиарда лева, могат да се оползотворят за реформи поне в 3 сектора, но вместо това се използват безогледно за партийно финансиране. 

Попитан има ли алтернатива на сегашното управление Петров заяви, че такава може да има само след избори. Според него още следващата година трябва да се проведе референдум за свикване на Велико народно събрание, което да направи промяна в конституцията.

Петров не пожела да каже категорично дали смята да се кандидатира за президент. Според него обаче назначаването на действащ вътрешен министър за шеф на предизборен щаб е “наглост и арогантност”.

В заключение Алексей Петров обеща след един месец да извади скандални данни за корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: алексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДОБРЕ БЕ,ТОВА ЛИ Е ЕЛИТА НА ДЪРЖАВАТА?ДВЕ МУТРИ,ДАСКАЛ ПО ФИЗИЧЕСКО,СТРУГАРКА... ?!?
17
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
флашките разчистваха пътя на Трактора за президент...но престъпленията му се оказаха много !
16
3
 
26
 
! Отговори
друга Соня преди 13 години
БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ......не не бива още една мутра да си озакони парите ...неее.
15
1
 
7
 
! Отговори
BG преди 13 години
pazi me Boje ot priyateli
14
3
 
10
 
! Отговори
ИбеТ Лайнова преди 13 години
Бойко прилича на Мастер Пи :)
13
20
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Какво намираме за Алексей Петров1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДС, а те бяха на власт по време на самоубийството на А.Еминов! Очевидно връзката между тези три субекта е Тайната!!!Дали Тайната това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е името
12
3
 
21
 
! Отговори
дааа преди 13 години
Много е навътре в нещата човека и сигурен съм, че ако поиска може да оправи държавата за отрицателно време.
11
6
 
47
 
! Отговори
Браво преди 13 години
"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият политиците"Това е най-голямата истина за момента.Шапка му свалям,един да я прозре!
10
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров"И акъл колкото една кокошка да имаш ще видиш че Боко е история.Но по изказа на журналята е ясно че те и колкото кокошка нямат акъл.
9
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че е грозен,грозен е но е много по умен от сегашната мутра.Това не означава ,че ще гласувам за него,а и комунист не съм.
8
9
 
37
 
! Отговори
СОНЯ преди 13 години
ЕВАЛА!!!! ДУМИТЕ ТУК СА МНОГО ЯСНИ,И МНОГО ВЕРНИ!!!!!!"Българският народ обеднява целенасочено, за да може да бъде купен по-лесно по време на изборите. Кризата вече е само българска и не се влияе отвън, отчете бившият съветник в ДАНС."Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият бизнес храни политиците."
7
3
 
9
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
Малеее тос Алексей ... голям бабаит хахахах
6
4
 
12
 
! Отговори
XCVBXCVB преди 13 години
EDNATA MUTRA KAZVA NA DRUGATA, DOKADE Q DOKARAHME BRATA BULGARI, PYLEN SRAM MUTRI DA GOWORQT ZA IKONOMIKA POLITIKA I VLAST, TOVA VE4E E KRAINA STEPEN NA IZBLUPQWANE 6TOM DOPUSKAME TAKIWA HORA W VLASTA
5
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
може ли един подсъдим да се изказва ?
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2-УБИ МЕ ОТ СНИМКА
3
11
 
6
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,И този е КРАЕН СВРЪХЛИБЕАЛИСТ...По какво платформата на този гангстер, се различава от Байковата..."... - Според Петров икономиката в страната трябва да се развива при минимална намеса на държавата, която трябва да осигурява по-добри условия за развитието на бизнеса и да извършва регулативна дейност..."Този и абсолютно СДС - Стани да седна...!!!
2
4
 
25
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Алексейчо, значи си признаваш, че толкова години си хранил политиците, срещу чадъра над бизнеса ти ?
1
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тракториста е прав,обаче и на него нямам доверие,защото и той е бивша мутра като Бойко.Тоя път ще гласувам за Костов,все пак той обещава да краде по-малко.