Борис Бонев: Терзиев е атакуван непрекъснато

"Икономическа полиция" проверява колчетата на "Патриарха"
24
Борис Бонев: Терзиев е атакуван непрекъснато

Случващото се в ДПС на повърхността изглежда като сблъсък между Доган и Пеевски, но това е партия, която винаги е изглеждала доста монолитна. Не изключвам възможността нищо от това да не е случайно и да не е провокирано от просто битка на его или битка за влияние, каза пред Bulgaria ON AIR общинският съветник от групата на "Продължаваме Промяната - Демократична България" и "Спаси София" Борис Бонев.

Според него всички партии са в кръгова отбрана.

"Няма партия на национално ниво, която в момента да няма тежки вътрешни проблеми. Всички са много изнервени. Борисов днес изглеждаше като заложник. Това води до тежки последици за обикновените хора. Откакто Васил Терзиев е кмет Столичната община е подложен на непрестанни атаки от институции и от ГЕРБ. Поредната е от вчера - "Икономическа полиция" проверява за колчетата на велоалеята на "Патриарха", даде пример Бонев.

По думите му, ГЕРБ е в предизборна кампания и това се вижда по броя брифинги в Столичната община и "демонстрираната истерия по всички теми".

По закон, дела, свързани с нередовни избори или съмнения за опорочен вот, имат двумесечен срок да бъдат разгледани, коментира общинският съветник.

"Продължава да не се взема окончателно решение на първа инстанция - за мен това е инструмент, който винаги може да бъде активиран, а с това Столичната община да бъде държана в напрежение. Експертизите показаха, че за г-н Терзиев има повече действителни гласове, отколкото за г-жа Григорова", анализира Бонев.

Той коментира и решението на ВАС, който постанови, че Столичната община трябва да прекрати незабавно новата организация на движение по бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен".

"77% от общините в България нямат действащ генерален план за организация на движението. Всяка една организация на движението може да бъде обжалвана. Ако приемем, че на целия бул. "Патриарх Евтимий" се е извършвала нова организация на движението, защо СДВР възложи да се оградят само велоалеите и паркоместата с пътни огради? Това разпореждане на СДВР няма предварително изпълнение, подлежи на обжалване - ще обжалваме", каза Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: борис бонев
Още от Политика
Популизмът е един от големите рискове пред бизнеса у нас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
торенте преди 2 дни
то вашите простотии край нямат, ясно показахте, че сте по-зле и от предишните, нищо чудно да върнете даскалицата на бял кон, както вашите колеги направиха с буци
15
1
 
3
 
! Отговори
А какво се преди 2 дни
Случва м/ у Бочо и Василка? Страстна любоФ.Щом и мадам Бони се включи в коментарите за ДПС, значи отиваме към пълен провал!
14
0
 
0
 
! Отговори
Атакуван? преди 2 дни
Амчи да се защитава! Да отида на футболен мач, ще види, че всеки отбор има защита и нападение. Когато го атакуват, защитата му го пази, даже накрая имат един по-висок ,седи зад защитата и гледа да не му вкарат гол.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Заслужавате си кмета, скъпи съграждани, защото имате прекалено завишена самооценка.
12
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 дни
Логично е Григорова да бъде атакувана от мъже.Кии мъже атакуват мъж?
11
0
 
9
 
! Отговори
Мис Бони преди 2 дни
Да не сте посмели да атакувате моя мил Васко!
10
1
 
9
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 2 дни
бе тва що непрекъснато се оплаква , пренебрегнато ли се чувства
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да свиква Терзиев! Този сериозно ли иска да го съжаляваме?! А и много запознат какво става в партиите, браво! А за ППДБ нещо ще каже ли? Или те са негови хора...
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мис Бони вместо да работи обикаля по студията.
7
0
 
11
 
! Отговори
Име преди 2 дни
Лустрация!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Малко му е даже.
5
3
 
5
 
! Отговори
Копейкин Рубльов преди 2 дни
Аз, като виден варненски гей и ром от Максуда мога да ви кажа, че мис Бони и кметицата терзийска си бъркат по дупките
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Който го е страх от мечки да не отива в гората!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И нали е пенкилер, набърза охарактеризира партиите, изброи, че точно 77% от общините нямат планове, оспори и решенията на ВАС, СДВР, заключи, че ще обжалват. Всички им виновни, само те праведници! Така е, като ги избираме наизуст! Сега няма да има отърване от тия за нищо не ставащи.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Който не иска да го атакуват, не се прави на кмет. Че не за атаки, а сте направо за бой с вашите колчета.
1
1
 
23
 
! Отговори
DDD преди 2 дни
"Борис Бонев: Терзиев е атакуван непрекъснато" - Защо ли?