12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изгубим ли Бойко-губим България.
109
1
 
8
 
! Отговори
blabla преди 12 години
Естествено, че са с тях, само и само да си вземат парите на 5-то число.
108
9
 
5
 
! Отговори
Гяуров преди 12 години
Искам да изкажа огромната си благодарност към тези 12 достойни българи и техните семейства.Вие сте спасителите на България.Благодаря ви.
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как само се сдушиха около кокала независимите. То мотивите им благородни ама чак пък такива патриоти , каквито се пишат няма в българския парламент от много отдавна. Нови политически проекти добре ама да не стане като новия бардак от стари труженички работата. Последните нови проекти като ГЕРБ и НДСВ направо ни таковаха задните части. Не бива да се крият независимите лицемерно зад някакви псевдопатриотични мотиви. Просто няма кой да им повярва вече.
106
4
 
4
 
! Отговори
да преди 12 години
107...ние вече имахме един такъв вариант 97г.благодарение на същите тези,които внасят Вота срещу ББ.
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умни са кат кучето ( не обиждам животното) , когато си пази кокала. Ако има предсрочни избори независимите са пътници. Затова със зъби и нокти ще гледат да си изкарат мандата. Друг е въпроса защо след като са избрани с гласовете на някоя партия и не са съгласни с нейната линия и стават независими. ТОва дали го има другаде.Като не е съгласен подава оставка и освобождава мястото на следващия в листата.
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
103, че те комуните и сега са си на власт. Дори носят специално измисленото им от бившата ДС прозвище, а именно ГЕРБ. Че са и от най-наглите, пребоядисаните комуни.
103
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака се превръща в най-излишната партия в НС, ако подкрепи червената ГЕРБ.
102
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не беше Бойко,сега щяхме да ядем червени дръжки,както в Украйна през 1932-33г.И щяхме да имаме българския вариант на ГОЛОДОМОРА.
101
2
 
9
 
! Отговори
Стар доносник преди 12 години
Въй, Въй! Тези ни надминаха по наглост. На времето ние подписвахме декларациии за сътрудничество на Държавна сигурност, защото ни обвиняваха, че ни липсва "комунистечески морал" и "лоявност към народната власт". И сега Константиновата комисия прави опити да ни направи неморални персони. Тези в момента подписват декларации за вярност към ББ. Разликата е огромна. На тях наистина им липсва морал, но не комунистически.
100
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено, че ги подкрепят иначе, колкото и да лижат ГЕРБ няма да видят повече парламента.
99
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
*** търсят черни точки на тия 12 апостоли... - без да съзнават дори, че те олицетворяват самия Юда...
98
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купени или НЕ,хората мислят за доброто на България.Никога вече комуни на власт.Това е.
97
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напротив, 97, ако си от бойкомунистите /привържениците на Бойко/, значи си като тъмночервените управляващи КРАДЦИ! Дето не им стигнаха кражбите по Татово време и мутренските времена, та трябваше и до управлението на страната да се докопват!
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
12 купени депутата... Как ли върви алъш - вериша с депутати сега? Би ли ме светнал някой?
95
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
12 независими клатят Костовите комунисти от Бсп Дпс.
94
2
 
9
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО Е преди 12 години
Та нали ако мине вота и Борисов падне , ще се разтури и Народното Събрание .Независимите депутати знаят че повече няма да видят Парламента отвътре.А ако изкарат цял мандат от 4 години , ще получат доживотна пенсия в голям размер.Но ако не изкарат мандата ще вземат нищо.
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, е назначавал калинки.- Та толкова ли нямаше хора измежду вас???....
92
10
 
5
 
! Отговори
за 94 преди 12 години
Аз мое и да съм ***..но не съм червен КРАДЕЦ.
91
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Струва ми се, че тези 12 са били и продължават да са независими главно от политическата почтеност. В този смисъл твърде независим ми изглежда и кметът на Варна ...