12 независими до кабинета: С вас сме!

"Няма да станете заложник на Сидеров и кукловодите му"
Обновена: 20 юли 2011 22:57 | 20 юли 2011 22:46,
279
12 независими до кабинета: С вас сме!
12 независими "за" кабинета. Снимка: Булфото

12 независими депутати заявиха в декларация, че ще гласуват против внесения вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов.

Валентин Николов, Венцислав Върбанов, Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Касим Дал, Кирил Гумнеров, Корман Исмаилов, Марио Тагарински, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Тодор Великов заявяват, че категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".

"Искаме да покажем, че правителството има необходимата подкрепа и не е нужно да става заложник на нечисти сделки и намерения. По този начин няма да се реализира сценарият правителството отново да стане заложник на Волен Сидеров и кукловодите му", посочват 12-те в декларацията си.

Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "заради проявената от него безпристрастност и принципност при отстояване на закона по повод инцидента пред джамията в София".

По всяка вероятност дебатите по вота ще са в понеделник, на извънредно парламентарно заседание. Самото гласуване пък ще е във вторник.

Вече е ясно, че освен парламентарните групи на ДПС и Коалиция за България, вотът ще бъде подкрепен и от депутатите от Синята коалиция и независимите от РЗС. Сметката показва, че те имат общо 94-ма народни представители.

От "Атака" заявиха, че няма да подкрепят вота.

Това ще е третият вот на недоверие, който внасят Коалиция за България и ДПС срещу кабинета "Борисов".

Първият беше за "провала на политиката в сферата на здравеопазването". През юни тази година последва и втори вот, който бе за "провала в антикризисната политика".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледайте да сте с нас да не застанем зад вас.
9
0
 
6
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Майтап бе Уили .....
8
0
 
9
 
! Отговори
Желев преди 12 години
Макар и оглозган,си е кокал.
7
5
 
30
 
! Отговори
Истината преди 12 години
България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997
6
1
 
9
 
! Отговори
чико преди 12 години
Всичко си идва на мястото
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
парад на низостта
4
3
 
28
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Всички...независими са п*;нито един от тях не би влезнал като депутат в Парламента като...независим.Затова те са...парексалан предатели,чиста..проба.
3
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са 12 П*ТКИТези са влезли в парламента за да защитават идеите на техните избиратели, като представители на съответна партия, която ги е издигнала. Без значение дали тези идеи са ***, фашистки или ***, те са избрани заради това!!!Вместо това обаче тези П*ТКИ са си сменили идеите, но вместо да постъпят достойно и да напуснат, като оставят някой друг да влезе в парламента, те са захапали кокала (в случая салама на ББ) и не пускат.АБСОЛЮТНИ ***!!!!НАПРАВО МЕ Е ГНУС КАТО ПИША!
2
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Независими *** няма... да не мислите, че тази френска политичска любов е безплатна. Една мутра си плаща, а едни .... му правят хубаво за сметка на бъдещето на България.Но нищо не се губи - достатъчно е харата да прогледнат какво правят *** Цеци и Биби и армията няма да може да ги спаси. Достатъчно е даже хората да прогледнат какъв живот живеят... или да отидат до чужбина отвъд БТВ и да разгледат.Тогава нейсе мутра, нейсе пожарникар...народна любов.
1
26
 
9
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
УСПЕХ