А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента

"Това му е последен мандат, но вероятно е на лов"
Обновена: 31 авг 2011 10:54 | 31 авг 2011 10:54,
96
А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента
Снимка: Булфото

"Не виждам президента на балкона в Народното събрание, можеше да се сбогува поне с парламента, това му е последен мандат, но вероятно е на лов".

Така къде на шега, къде насериозно Волен Сидеров се заоглежда из парламента да търси държавния глава на днешното първо заседание от есенната пленарна сесия на 40-ото НС.

От трибуната националистът обяви, че неговите хора от "Атака" ще предложат законопроект за доброволни отряди.

"Август беше работен за "Атака", каза Сидеров и посочи, че депутатите от партията са направили много срещи с хората в страната.

"Атака" ще предлага законодателни инициативи в следващите месеци – чух изказвания на политици и нито една дума в защита на интересите на българския народ.

Ще предложим защита на дребните стопани. Дребните стопани в България в момента са дискриминирани, за тях държавата не се грижи. През тази сесия ще внесем законопроект, с който да обърнем внимание на хората, които произвеждат" зарече се Волен Сидеров.

Той допълни, че ще настоява в НС да се обсъдят и законопроектите им за българския език, за решаване на въпроса за земята под блоковете и за регулирането на лихвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАК МОЖЕ ЕДИН ЛУД И ПЕДОФИЛ КАТО ТОЗИ ДА Е НОВИНА В ДЪРЖАВАТА ??
56
5
 
12
 
! Отговори
до 69 преди 13 години
Драги,Първанов е политически кърлеж,впил се в тялото на България!Спомни си кой го избра за двата мандата,спомни си какво свърши за тези два мандата,спомни си 4 февруари 1997 год. и си задай въпроса с какво наградиха любимия ти Първанов за това предателство...Спомни си поздравителните му адреси до певачките,спомни си раздаването на ордени с цел обезличаването на тези награди..Спомни си...Първанов е БЕЗЛИЧНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ на България!Такива като него обезличават БЪЛГАРИЯ,хвалительо на посредственост
55
3
 
8
 
! Отговори
! преди 13 години
Цяла Европа провежда националистическа политика, само вашите празни червени кратуни не могат да го осмислят!
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЛОЛ Гн Даков... по добър виц за Франция не бях чул.... А дали има разлика м/у назначава и дава мандат ? Просто се чудя ... И дали това прави от една република президентска ... Моля обърнете се към арт 21 от Фр конституцията поздрави от неуките... апропо какво е искал да направи ДеГол и какво се е получило е друг въпрос.
53
9
 
10
 
! Отговори
хаха преди 13 години
Воленчо,оди удари една шпакла на Боко и пак ела.....атака ,както винаги се наака!!!
52
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По Първанов се катерят много политически кърлежи. Но запомнете - това е единственият политик който за 22 години е преизбиран за втори мандат и то при положение, че БСП му тежи като воденичен камък на шията. Да сте го чули да обижда, да крещи. Страхът от Първанов е голям явно и дребната човешка завист присъства достойно.
51
3
 
7
 
! Отговори
Васил Даков преди 13 години
До 46 и други подобниФранция е президентска република, подобно на Русия и САЩ, тоест Президентът формира правителството, назначава министри, и изобщо държи в ръцете си цялата изпълнителна власт! Това, че пишете анонимно не ви прави по-малко прости и неграмотни! Запомнете го това!
50
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце е курандировка, а този кой пак го е изпуснал от психиатрията?
49
20
 
19
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 13 години
ЕДИНСТВЕНАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА МИСЛЕЩА ЗА БЪЛГАРИНА ТОВА Е ПП АТАКА. БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ. АТАКА ПОБЕДА. ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво му е работат ана Президента в Парламента?Във Франция не може президента са ходи в Парламента - разделение на властите .... Но затова пък министрите често ги пекат на парл контрол а не като у нас ... Но господи аз ФР и БГ ли сравнявам --- бързо хапчетата да си изпия
47
21
 
18
 
! Отговори
ИВАН преди 13 години
БРАВО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ, ЕДИН ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ И ПРЕЗИДЕНТ ЧОВЕК.
46
2
 
6
 
! Отговори
Безпартиен-до 59 преди 13 години
Ти наистина ли говориш ,или само да дразниш опонента?Ако е наистина - вече са ти" промили мозъка "и жалко за теб.
45
3
 
4
 
! Отговори
55-ТИ........ преди 13 години
ПОВТОРИ СИ ГО ТОВА ОЩЕ СТО ПЪТИ, ПЪК МОЖЕ И ДА СТАНЕ ИСТИНА!
44
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като го гледам този *** ме е срам че съм българин....
43
10
 
10
 
! Отговори
аз преди 13 години
до 28: направи си труда и прочети дисертациите на Гоце и Бойко, а ако не разбираш от тези работи, прочети поне независими оценки за тях. Комунистическата "интелигентност" на Гоце ще ти лъсне като гол ***. А преди да плюеш срещу Бойко, прочети или се запознай с разработките в неговата дисертация - писана преди да стане кмет и без да става сътрудник на службите.
42
17
 
19
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Кой си ти бе ямболски ***.ьо,че да държиш сметка на Пезидента ?Ти си едно нищо.
41
19
 
18
 
! Отговори
АТАКА ПОБЕДА преди 13 години
Браво на Волен. АТАКА ПОБЕДА. ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ
40
4
 
3
 
! Отговори
drag преди 13 години
ругайте си вие, може да е всякакъв, но знае, че хората се радват на възмездие и на имот , така че стрелят в 10-ката те / той отряди, Пехливанов - зема под блоковете, на избори като на избори
39
21
 
16
 
! Отговори
bg преди 13 години
БРАВО НА ВОЛЕН И АТАКА! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХА ЧЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИОНАЛНО -ОТГОВОРНА ФОРМАЦИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. ЕТО ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ НИ Е НУЖЕН!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВОЛЕН И АТАКА!
38
8
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
А къде е Първанов? заоглежда се Сидеров из парламентаА вожда дали е на линия или пак реже някъде лентички?