А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента

"Това му е последен мандат, но вероятно е на лов"
Обновена: 31 авг 2011 10:54 | 31 авг 2011 10:54,
96
А къде е Първанов? – заоглежда се Сидеров из парламента
Снимка: Булфото

"Не виждам президента на балкона в Народното събрание, можеше да се сбогува поне с парламента, това му е последен мандат, но вероятно е на лов".

Така къде на шега, къде насериозно Волен Сидеров се заоглежда из парламента да търси държавния глава на днешното първо заседание от есенната пленарна сесия на 40-ото НС.

От трибуната националистът обяви, че неговите хора от "Атака" ще предложат законопроект за доброволни отряди.

"Август беше работен за "Атака", каза Сидеров и посочи, че депутатите от партията са направили много срещи с хората в страната.

"Атака" ще предлага законодателни инициативи в следващите месеци – чух изказвания на политици и нито една дума в защита на интересите на българския народ.

Ще предложим защита на дребните стопани. Дребните стопани в България в момента са дискриминирани, за тях държавата не се грижи. През тази сесия ще внесем законопроект, с който да обърнем внимание на хората, които произвеждат" зарече се Волен Сидеров.

Той допълни, че ще настоява в НС да се обсъдят и законопроектите им за българския език, за решаване на въпроса за земята под блоковете и за регулирането на лихвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 13 години
ВОЛЕНЕ, ВОЛЕНЕ НЕ СИ ПРИСВОЯВАЙ ЧУЖДА ИДЕЯ. КОГАТО ТИ Я ДАДОХА ТИ Я ОТХВЪРЛИ. ОБЛАСТНИЯТ КООРДИНАТОР НА АТАКА ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ТИ Я ДАДЕ. КАКВО ЛИ СЕ УЧУДВАМ ВСЯКА ТВОЯ ИДЕЯ Е НА ДРУГ!
36
8
 
19
 
! Отговори
Волен преди 13 години
Абе, къде е Гоце?
35
19
 
15
 
! Отговори
независим преди 13 години
Атака е единствената политическа партия,която за сега се опитва да направи нещо за обикновенните българи.Дано да не е само бутафория!
34
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този психар Болен е за 4-ти километър.
33
15
 
17
 
! Отговори
ДПС & ГЕРБ преди 13 години
ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ ! Grabim; Гласувайте за ГЕРБ и Венко Измамата ще ви извози за Малдивите !
32
7
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Ако си някой комунистически шебек то е ясно ,че няма да ти позволя да сядаш на мен ,а има и други начини. А относно войната може за разлика от мен да си пукал с пиратки и по 2-3 патрона ако са ти дали по стрелби.
31
7
 
17
 
! Отговори
Луфтханза преди 13 години
Назначили сме Волен Сидеров за наш пълномощен представител в България.Още от времето на Адолф ние уважаваме такива твърди и силни характери!
30
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гоце ходи сутрин, на инструктаж в руското посолство .
29
3
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 13 години
Може с *** да ми строшиш само оная работа!
28
10
 
18
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Дами и господа ето го Волен Сидеров Измекяров и семейство.Първанов не знам къде е , но Волене виждам с очите си ТИ къде си и С КОГО СИ когато ти е изгодно. Ако има с какво да сравня Волен то е с ветропоказател -накъдето го духне вятъра ,натам сочи .
27
13
 
12
 
! Отговори
Васил Левски преди 13 години
Волен е много яко ***.Давай все така, момче!
26
3
 
13
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
На среща със симпатизантки съм!
25
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никъкъв Пич, не е Болен Сидеров, той е един страхлив "пинчер" неофашист, само "дрън, дрън ярина" от него и партииката му. Нищо повече!
24
11
 
16
 
! Отговори
Волен Луфтханзата преди 13 години
Ако някой срещне Волен Луфтханзата извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.
23
2
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 13 години
По акъла ти виждам ,че само ж КЕЧА може да си служил с другите ***.
22
11
 
13
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Никой от сега управляващите и техните поддръжници от АТАКА не може да се мери на малкия пръст на Първанов, ни по образование, ни по интелект.И според мен страхът в тях е много повече и им избива на говорене И всички приказки за ДС, за комунисти и тем подобни не могат да ме убедят в противното. А за далаверите на управляващите, включително и от опозиция и президент, има правораздавателни органи, които както вече видяхме са като техни адвокати, прикривайки цялото беззаконие и корупция по върховете
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
18Може,може... Щом не е забранено-значи е позволено!Армията в Република България е професионална и не е задължителна така,че правилото президента да е служил като редовен наборник отдавна е отпаднало.Измисли си друг аргумент,но този просто не е актуален!
20
2
 
6
 
! Отговори
GOCE TRIPERA преди 13 години
NAGLEJDAM SI APARTAMENTA V PARIJ BE
19
9
 
10
 
! Отговори
Ташунко преди 13 години
много комунистически *** има пак в сайта. Има и *** доста. Вземете се оправете взаимно и *** за екзотика извикайте ,а после се заемаите да оправяте България ***!
18
2
 
6
 
! Отговори
GALEVI преди 13 години
PRI NAS E RE6AVAME KOLKO SINTETIKA 6TE PRODADEM DO IZBORITE