Единственият диктат, на който се подчинявам, е правото!

Попова иска отварянето на съдебната система към хората
4 сеп 2011 16:30,
53
Единственият диктат, на който се подчинявам, е правото!
Маргарита Попова. Снимка: Министерство на правосъдието

"Добрият държавник умее да направлява, да организира, да носи отговорност за дългосрочни държавни решения и да обхваща в едно позитивната енергия на цялото общество".

Това каза Маргарита Попова, кандидатът за вицепрезидент на партия ГЕРБ.

"Единственият диктат, на който се подчинявам, е правото. Отварянето на съдебната система към гражданите е основен приоритет – той е един от най-големите дългове на държавата към гражданите", заяви тя.

По думите й модернизацията на институцията президент ще се отрази на всички нива в държавата.

Маргарита Попова заяви уверено, че ако с Росен Плевнелиев отидат там – това ще е техен приоритет.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
8
 
! Отговори
Шегобица преди 12 години
Няма по лошо нещо от това човек да не си знае мястото. Не случайно има поговорка всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола. Явно и тези двамата са далеко от истината, но това не е толкова фатално, по фатално ще е ако народът се излъже отново и гласува за ГЕРБ тогава няма смисъл да се сърди и на ГОСПОД.
31
1
 
8
 
! Отговори
Lawmaker преди 12 години
Дано поне сега се спре малко със безумните си предложения за законодателни промени, съгласно които 99% от населението ще са престъпници by default и трябва да доказват че не са камили.
30
1
 
18
 
! Отговори
А тая па! преди 12 години
Тая, която е абсолютен псевдо-юрист и *** като коза, тая, която предлагаше законопроекти, които са в явен конфликт с Конституцията и въобще с принципите на правото - тая, видиш ли, се съобразявала единствено с него. *** държавата! Явно "моят премиер" е изиграло роля...
29
1
 
13
 
! Отговори
Retro преди 12 години
Пак общи приказки и залъгалки за овчия народ... се едно никой не знае какво представлява добрият управляващ. Драйфа ми се от тея ***.
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това им беше най голямата грешка на ГЕБ-аджиите . Ако изгубяг това ще е по вина на тази високомерна жена която не е въобще във кондиция с времето . Колко ли компромати ще изплуват за нея . Кой магистрат през 90 години не се уцапа . За нея също става дума .Щях да гласувам за ГЕРБ но сега твърди - НЕ.
27
0
 
5
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Относно качествата на магистратите, сега чета едно Определение на Районен съд гр. Плевен в което пише, че по доказателствените ми искания съдът се е произнесъл има, няма 2-3 месеца по-рано от датата на която съм ги поискал и по тях не следвало да се произнася. :) Не знам врачки ли ползват за установяване на факти и обстоятелства или просто звездите им говорят.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора с примитивна душевност, слаб интелект и негодни за нищо стават адвокати...и то задължително в бургаския свободен. Ако вуйчо е дрът комунист или ченге от Държавна сигурност-ги правят съдии и прокурори.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доста дърта, грозна и *** е, за да си клати краката тая.....много плямпа, без да казва нищо.
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво право в България ***, *** смотана????Всичко друго,само не и право!!!
23
1
 
18
 
! Отговори
Кръстьо преди 12 години
Мутресата иска да си клати краката в президентството ??
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Френската правосъдна министърка яко ги *** нашите съдии. Не че не си ги знаем, че и за *** на зелева каца не стават де....Сега го раздават обидени. А когато лапаха рушвети на килограм и пускаха убийци на свобода не риваха....
21
1
 
11
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
С изключение на случката, когато и дадоха възможност да напусне съдебната система или по случката Красьо - черния, или по последния доклад на ЕК относно правосъдната система на България, в който се твърди, че Попова няма капацитет да се справи с нуждата от реформи. Диктат, не диктат Попова пак ще се налага да си ходиш.
20
0
 
11
 
! Отговори
Откровен преди 12 години
Като чуя новина за някой убит, изнасилен, заклан, застрелян, размазан от пиян шофьор....всеки път си викам "Дано Боже на тоя семейството му да е със съдия, прокурор, или адвокат....да усетят какво е чувството за несправдливост, когато близък човек си отиде, а съдът пуска виновника, разлигавен и расополивен от адвоката му. Да *** по гробове им желая от сърце.
19
6
 
2
 
! Отговори
bylgarin преди 12 години
Kolko sa byrzi BSP-parite s totalnoto si otrichane! Hora pone smekchete tona! Licite si otdalech, che wi plashtat za tezi pisanki i weroqtno dobre, za da bylwate takawa omraza i sreshtu dostojni hora! Prosto se sramuwam za WAS. che wi ima.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правото и справедливостта са стока, която в България се купува! Имаш ли пари ще можеш да убиваш хора и пак да си навън, нямаш ли кинти за 2 кокошки ще лежиш 5 години ефективно, задето не си умрял от глад, нищо, че държавата ще даде за тия5 години 100 пъти повече пари да те храни. Съдиите са най- долната и корумпирана ***, последният бастиьон на БКП и Гоце Триперо.
17
5
 
19
 
! Отговори
Поредната Калинка преди 12 години
Маргарита Попова. Поредната Калинка на пожарникаря!
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе докога БГ ще бълва адвокатчета на килограм?! Куцо, кьораво и сакато учи право, а накрая правосъдиоето се превръща в съдене на правия.....
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da ne sa bili lubovnici s Cvetelin Kanchev....
14
1
 
14
 
! Отговори
Ямболия преди 12 години
Съдия, прокурор....на карттника да ги видиш- да ги опердашиш. Корумпирани ***, *** майката на България, убиха надеждата на хората, че у нас могат да получат възмездие и справедливост! Всички съдии- да мият и метат улиците и да чистят ***, само така ще се оправим! И съдии от Европа!
13
1
 
16
 
! Отговори
koko преди 12 години
Да бе, и аз за пръв път чувам, че в БГ имало право. Правистите е май по-добре да участват в управлението като докажат, че могат да се справят първо с правото.