От "Величие" отрекоха да има разцепление на групата им

Следобед те ще обсъждат обвиненията от Ивелин Михайлов
2 юли 2024 12:30, Нели Христова
45
От "Величие" отрекоха да има разцепление на групата им
Снимка: БГНЕС

Няма да има разцепление в парламентарната група на "Величие", съобщиха за БНР от пресцентъра на партията.

Следобед от те се събират на заседание, на което ще обсъдят и отправените обвинения от един от основателите на формацията - Ивелин Михайлов.

Още по темата
По-рано днес той обяви, че депутатът Николай Марков се опитва да разцепи парламентарната група, така че петима от депутатите от групата да подкрепят правителство с първия мандат.

Михайлов съобщи още, че е заплашван от Марков с "физическо унищожение". Той каза още, че разполага със запис, в който се чува как членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от Политика
Велчев: Служебен кабинет може да ни вкара в еврозоната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Метаморфоза преди 1 ден
Колко пъти uдuoтuтeе в България трябва да настъпят мотиката, за да се усетят и да не гласуват за подобни бутафорни и фалшиви хора като тези от Величие. Изкопираха ИТН, които уж щяха да "чегъртат" ГЕРБ, а после се завъртяха на 180 градуса и започнаха да "чегъртат" ПП-ДБ. И с "Величие" виждаме същото. Уж щяха да вкарват ГЕРБ-ДПС в затвора, а им "кликнаха" и започнаха да гласуват с тях.
38
0
 
3
 
! Отговори
Фалшименто! преди 1 ден
Този смешен квадратен подполковник Марков е пълен фалш! Трябва да си много наивен и глупав да му се довериш! Типичен измамник, фалшименто!
37
0
 
4
 
! Отговори
Индентаун преди 1 ден
Виктория Василева беше активна фигура в ИТН, докато не се отцепи с групата на Руди Гела. Сега е във "Величие", но там също настана цепене. Преди това беше активист в СДС, като даже беше кандидат за ръководител на младежкоо СДС преди 20 години. Въобще има някакви политически цветарки, които сменят по няколко партии, и все намират ново място.
36
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 ден
"Величествени"- те кретеени и смешници - точно за патерица на Тиквоний!
35
1
 
3
 
! Отговори
Цирк Буш преди 1 ден
"Воините на светлината" се оказаха в "небрано лозе" и започнаха процеси, които напомнят процесите в ИТН от преди две години. Разликата, е че в случая с "воините", идеологът им няма никакъв контрол върху политическия субект и той става неконтролируем. Не може да се каже, че това беше неочаквано, но е сигурно че циркът ще бъде голям.
34
0
 
1
 
! Отговори
Жалка история преди 1 ден
Жалка картинка, какво нормално може да се очаква от едни пародийни и бутафорни герои на нашето време. Колкото Марков е "полковник", толкова и Михайлов е милионер и основател на партия...кой ги финансира?!
33
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 ден
Доколкото си спомням точно "полковникът" каза, че щели да осветлят ставащото в българската политика. Ами да го направи! Да каже, този и този дойдоха и ми казаха, че ако не направя еди какво си, те ще направят това и това. Казаха, че говорят от името на... Този и този този също са били заплашвани от тези хора от името на и т.н. Предложиха ни да ни платят по ... Хайде осветлявайте! И ако може някой по-нормален в главата да "осветлява"! Поредните лъжци от измисленото "Величие". Бързо ги кухиха или
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
на подполковник марков му тече мочка и от двата крачола хленчи и заеква
31
0
 
2
 
! Отговори
Г557дт преди 1 ден
Той много уплашен тоя подполковник Марков, слаба психика, последния път щеше да се разплаче от трибуната. Лапнаха ли партийните субсидии вече?
30
0
 
3
 
! Отговори
Питам само? преди 1 ден
Подполковник Марков да не е седнал в скута на Делян Пеевски?!
29
1
 
3
 
! Отговори
СС, преди 1 ден
Марков, и някои, други, сатанисти, и,алчни,за,пари, сключихте, договор,с. Сатанистите, и,разсипниците, на, Българите, ГЕРБ, и протурското,незаконно,движение, ДПС, зада, унищожите, един,истински, БЪЛГАРИН, ***, горете, в,АДА, подли,***,
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Прасе подполковник, угоеноя нерез заплашвал Ивелин Мийайлов с убийство та и го записали на лента, айлеле леле Марков, ти колко си ***! Извини се беее, Извини се беее, извини се беее, *** сплескан, че за Бойко не знам ама ти влизаш в затвора с 200, дебелак смотан
27
1
 
4
 
! Отговори
след нея е пожар преди 2 дни
Чак сега ли разбрахте колко е корумпирана козлодуйската проостаакеесаа Виктория Василева? Чак ме е гнус, като и изписвам името!
26
1
 
7
 
! Отговори
88 преди 2 дни
Започвам да съжалявам , че гласувах за тях
25
2
 
6
 
! Отговори
така, де преди 2 дни
Чак сега ли разбрахте колко е корумпирана козлодуйската *** Виктория Василева? Чак ме е гнус, като и изписвам името!
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
пак дълго издържаха преди да пият мазно кафенце! Имаше едни май Без Цензора се казваха после едни други май Воля се казваха е сега са Величие наред!
23
2
 
4
 
! Отговори
Тези яко преди 2 дни
ги хапе щъркела, но ще видим какъв комичен финал ще ни презентират.
22
2
 
5
 
! Отговори
Хехехе, преди 2 дни
а гледахте ли Киро Брейка и Цанов какви жалостни и изпълнени със страдание и разочарование видеа излъчват в тубата... Чак сега били разбрали,че генерал-полковник Шизомарков е проект на Козяк, обикновен лаладжия и грантаджия от "Отровено Общество" на $0р0$ите :) :) :) И още 99 хил измамени душици гласуваха за тоя пореден "спасител",спуснат от СРАЩ :)
21
1
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 2 дни
Тая стрина Василева вече стана дежурна да я инсталират във всички "патриотични" проекти .
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат).Тогедер, не Заедно