Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент

Кандидатът на ГЕРБ имал планове за институцията
Обновена: 8 сеп 2011 09:57 | 8 сеп 2011 09:57,
236
Плевнелиев безстрашен. Ще е устойчив президент
Снимка: БТА

Нямам страхове, имам планове. Така кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев аргументира пред БНР участието си в битката за държавен глава на предстоящите избори.

"Моят живот е символ на това, в което вярвам, и това, за което работя, и това, което ще осмисли и моята работа в Президентството – упоритост, устойчивост, вяра в това, което правиш, раздаване и преди всичко ясното усещане на смисъла.

Аз съм минал през много тежки моменти, но никога не съм забравял и не съм изпускал смисъла на това, което правя. Затова ще продължавам и оттук нататък по този начин", заяви Плевнелиев.

Той обясни, че за две години работа в строителното ведомство отговорностите му като министър не са били да полага асфалт, а да изгради институцията. И обеща, че ако спечели изборите, така ще работи и за в бъдеще.

"Бих искал да разширим хоризонта пред гражданите, пред българската икономика. И, разбира се, да дадем една много ясна посока, да начертаем пътя. Той да бъде работещ и да ги спазваме. Президентът трябва да изгради националната визия. Президентството трябва да се превърне в един стратегически център за национални приоритети и постигане на съгласие по тях", категоричен е кандидатът за президент.

Той отново повтори, че страната ни може да бъде регионален лидер, но затова били нужни последователните усилия на много партии и правителства.

"България не може на всеки четири години да рестартира от нулата", смята още Плевнелиев.

Още по темата

Очаква се утре парламентът да приеме решение за персонални промени в правителството, с което да освободи Росен Плевнелиев от поста му на министър на регионалното развитие и благоустройството.

Министър Плевнелиев подаде оставка и на негово място застана Лиляна Павлова, която беше зам-министър в строителното ведомство. Нейната кандидатура също трябва да бъде одобрена от депутатите.

Плевнелиев вчера подаде оставка, след като ГЕРБ го номинира за кандидат-президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РОСЕНЧО ЩЕ Е ПОРЕДНАТА КУКЛА НА КОНЦИ. ДОЖИВЯХМЕ ВСИЧКИ ВЪЗЛОВИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА ДА СЕ КОМАДВАТ ДИСТАНЦИОННО ПО ТЕЛЕФОНА ОТ ЕДИН ПОЛУГРАМОТЕН МУТРОПОДОБЕН ИНДИВИД. В СЛУЧАЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАЧ(ЕСТВАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ТОЙ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ТЕЛЕФОНЕН СЕКРЕТАР, НА ЧОВЕК БЕЗ МНЕНИЕ.. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ПО-ДОБРЕ ДА ЗАКРИЕМ ДЛЪЖНОСТТА ПРЕЗИДЕНТ
22
21
 
15
 
! Отговори
vini преди 12 години
Успех това е човека достоен за президент.
21
8
 
24
 
! Отговори
kim33 преди 12 години
Росенчо! Поне си признай, че ще си лакеят на Борисов. Самият Борисов каза,че ще се кандидатира за президент на следващите избори ти какво му отговори? Лакей - не ти а Борисов ще е президента стига си мънкал и застани като мъж и кажи какво мислиш за господаря си.
20
5
 
17
 
! Отговори
ИСКАМ ЗАПЛАТА преди 12 години
ИСКАМ ЗАПЛАТА КАТО В ЕВРОПА
19
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ.ТЕ ЩЕ ИЗБАВЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ ПОДНОВЕНОТО ТУРСКО РОБСТВО И ОТ ВСЕКИДНЕВНО ПРЕИЖДАЩИТЕ ТУРСКИ ПОМИАРИ.
18
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти наред ли си или си поредното *** на Бойко.Какво са направили досега освен да откриват стари обекти.Магистрала ли която Тато започна и почти построи с най трудните терени.Къде сега има такива редукти като тези при Ихтиман.Строи се 60 км.
17
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Плевнелиев става за президент! Много е напред! Останалите и насреща му да тичат няма да го стигнат!
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
преди обесняваше как бил мениджър,а не политик.сега изведнъж има политическо виждане.ама като го натиска бойко и президент ще стане,че и хоро ще заиграе.този човек никога няма да вземе решение без да го съгласува с бойко,не се заблуждавайте.
15
4
 
17
 
! Отговори
501 преди 12 години
"Плевнелиев безстрашен....."Аман от платени статии,точно плявната ли ще е безстрашен,да каже на кой лобиски закон ще сложи вето?"Какво мисля за ГМО господин премиер" :)))
14
5
 
8
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Който се страхува от мечка,не ходи в гората.Ама Плевналиев май не е ловец?
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве Петре аве чадо що тъй тотално си заблуден или ти плащат за да пишеш небивалици
12
12
 
26
 
! Отговори
ЗАСПАЛО МРЪНКАЛО преди 12 години
МРЪН,МРЪН ,МРЪНКАЛОТО.АБЕ КАВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ТОЯ ЗАСПАЛ ГЕРБОВ МРЪНКАЛНИК,АМА ТОИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ 4Е ОЩЕ Е СПИ ОТ КАК СЕ Е РОДИЛ.
11
33
 
16
 
! Отговори
петър преди 12 години
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ - ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО, МОРАЛ, УМЕНИЯ, ИНТЕЛЕКТ И ЗНАНИЯ! ИСТИНСИКЯТ И ЕДИНСТВЕН ДЕСЕН ЛИДЕР И КАНДИДАТ ЗАЩОТО САМО ТОЙ РЕАЛНО ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ Е СЪЗДАВАЛ РАБОНТНИ И МЕСТА И РЪКОВОДИЛ СУПЕР-УСПЕШНИ ПРОЕКТИ!Росен за разлика от Калфин, Кунева и Сидеров единствен постъпи мъжки и достойно с морал и си подаде оставката! Много по-страхливо е да излезеш в отпуск за да си оставиш спасителен пояс. Много по-смело е да затвориш вратата и да дадеш ясен знак че вървиш напред и нагоре и няма назад! Кунева си пази мястото в борда на директорите в париба, Калфин в европарламента, Сидеров в нашия парламент! Това означава че ги е страх и че са НЕКАДЪРНИ! Защото извън политиката са кръгла нула! Плевнелиев извън политиката е един от най-успешните мениджъри в България!Единственият реален десен кандидат защото реално единстевно той е създавал работни места и привличал инвестиции! А това е осноното качество на истинсикет десни ПРЕДПРИЕМЧИВОСТТА създаването на работни места и привличането на инвестиции! Посторил е най-високотехнолотичният бизнес парк в цяла южна Европа в България в Младост!Моите идеи към Росен!1 Освен пътната инфраструктура да обяви нови цели интернет инфраструктура и зелена инфруструктура! Във Великобритания Камерън дава 200 милиона за интернет инфраструктура!2 2012 няма избори и Росен да обяви че ще използва годината за първи национален референдум където ще даде възможност на народа да се изкаже по 50 въпроса със съответно "ЗА" или "ПРОТИВ"! Катоп реди това ще организира редица срещи с експерти и неправителствени организации за да разясни темите по които ще се гласуват! ето примерни първите 10 въпроса в референдума пак казвам ние народа ще отговаряме съответно със ЗА и ПРОТИВ1 Искате ли както в Япония и САШ пенсионните вноски на всеки гражданин да влизат в негова собствена сметка?2 Искате ли частни здравни каси?3 Искате ли държавата и частни компании да добиват нефт ако се намери?4 Искате ли държавата и частни компании да добиват газ ако се намери?5 Искате ли държавата и частни компании да добиват шистов газ ако се намери?6 Искате ли държавата и частни компании да добиват злато ако се намери?7 Искате ли данъкоплатците да финансират държавни БНТ и БНР?8 Искате ли държавата да финансира масово закупуване на електромобили?и т.н.
10
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успех, Плевнелиев! С такива хора България ще излезе от досегашнште модели на комуноидно шикалкавене, далавери и престъпна небрежност за народа!
9
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този младеж на снимката е някакво недоразумение ... Някои го излъга, че има висок рейтинг и сега заради това изпусна хубавата службица и сега - президент ще става ...
8
37
 
4
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
7
12
 
22
 
! Отговори
Do 5 преди 12 години
Спокойно ако не стане Бойко ще го върне - :) хаха !
6
24
 
19
 
! Отговори
Генади преди 12 години
Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.
5
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев не избързва ли с подадената си оставка? Дали ще стане президент?
4
29
 
8
 
! Отговори
Генади преди 12 години
В тази кампания има двама опоненти. Единият е Волен Сидеров, а другия са всички останали!