Само национализмът бил в интерес на народа

Според Волен Сидеров и настроенията в Европа го доказвали
23 сеп 2011 12:45,
465
Само национализмът бил в интерес на народа
Волен Сидеров. Снимка: Архив, Булфото

Българският национализъм е единствената политическа доктрина, която може да управлява страната в интерес на народа.

Това казал във Видин Волен Сидеров, кандидат за президент на партия "Атака" по време на митинг на площад "Бдинци" в четвъртък, предава БТА.

Според Сидеров в България думата национализъм е опорочена, но практиката е показала, че в Европа настроенията са за повече суверенитет и национализъм.

В съвременна Европа вече преобладават настроенията против отварянето на континента за пришълци, бежанци и емигранти, а в България се говори за неолиберализъм, за по-малко държава и пазарна икономика, превърната в престъпно заграбване.

Затова от партия "Атака" настояват да има повече държава и намеса на държавната и общинска администрация в живота на хората.

От Видин започва обиколката на Волен Сидеров в България, който ще посети през следващия месец всяка област и общини, колкото е възможно в рамките на кампанията.

Така ще мога да видя и чуя българския народ, обяснил лидерът на "Атака".

Днес официално започва предизборната кампания за настоящите кметски и президентски избори, които ще се проведат на 23 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Мила Илияна,повярвай ми,много ще сбъркаш!!!
446
1
 
0
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
445
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей го тоя полуциганин, с баща ямболски ***!Тоя ли ще защитава интереса на народа, това ли *** ***?!?Сидере, ще дойдат истински патриоти на власт един ден и ще изввърлим цялата ви *** клика!!!
444
4
 
3
 
! Отговори
ETNA преди 12 години
Аз също ще подкрепя Волен! Той ни е последната надежда да се оттървем от тази ***, което ни избива.
443
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ти анджак за построяване на стена в бг ще станеш! заради безгънкови като теб ще ни направят 2.ра югославия!
442
1
 
3
 
! Отговори
СС преди 12 години
Едните *** ако отиде Волен - той си прави ПР, другите *** каде се бил скрил. *** сте вие бе страхливци що не бяхте на парежа ми пишете глупости тука, да бяхте дошли да видите, че и доста от феновете го споменаваха, но с добро ! Нещастни мижитурки !
441
2
 
11
 
! Отговори
emichka преди 12 години
Хайде стига сте крякали,няма друг политик,който да казва истината в чоиете за родната ни действителност
440
13
 
5
 
! Отговори
АНТИСТРАНЖА преди 12 години
БОЛЕНЕ - къде си бе *** долно. *** смотан крадлив. Нали си уж националист. Гей такъв.
439
5
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Волене защо не си направи PR. сега?
438
0
 
0
 
! Отговори
Иво Николов преди 12 години
Много си прав за това 454
437
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене, ако някога не ни раздели заради личните си интереси сега щяхме да сме много по силни
436
5
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Сидеров лъже, че се бори с турци в България , той просто МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ МЮСУЛМАНИ, защото;- В България няма тюрки/турци България никога не е била поробвана от Тюркия, защото Тюркия е създадена през 1923г...!!!- Загубили сме суверенитет от Османския бейлик, станал по-късна империя..., а през 1878г. сме си възстановили Държавата..., използвайки чужда кръв...!!! Време е всички държави произлезли от бившия османски бейлик да обявят 3 Март за национален празник... Включително днешна Тюркия..., както и другите 40 държави, освободили се от ОСМАНСКО робство!!!Така, че:- В България живеят българи- Във Византия, приела исляма и кръстена ат Ататюрк - Тюркия, живеят византийци, обявени от Ататюрк за тюркиНо има и проблем - Патриотите и Шовинистите...,- "Патриотизъм" е любов към родината...- "Шовинизъм" е омраза към чуждите родини...!!!- Българските и Тюркските патриоти могат да се разберат..., както е станало през 1925г., с Ангорския договор...- Българските и Тюрските шовинисти - НИКОГА...!!!- През 1925г. всичко е претеглено и в Ангорския договор е записана разликата която Тюркия трябва да доплати...! Ще плаща...!!!- След 1925г., между България и Тюркия няма бежанци и изгонени, а само изселници, които "Запазват правата си върху имотите си"...! Тези имоти никога не са били национализирани и все още са си владение на преселниците..., но проблема е, че за тези имоти се дължат много данъци на Българската държава..., доброто е, че не са конфискунати, а в Турция бяха конфискувани стотици имоти на Църквата ни, за неплатени данъци...!!!- Никой не говори за любов и омраза, освен активистите на ДПС, а то става дума само за имоти..., изчислени в пари..., инфлация и законна лихва за забава...!!!- С риск да се повтаря, но по въпроса за имотите на Тракийските бежанци, се изказват твърде много Комплексари и Депесари...!!! Проблема е кристално ясен...:- Пиеш и плащаш..., а и сиренето е с пари дори за приятели...!!!- Когато пиха и ядоха на корем везантийците от анатолия, лидия и витиния, приели исляма, им беше хубаво..., сега ще плащат...!!!- Единствения Бог (и няма значение - кой е негов пророк) забавя, но не забравя...!!!
435
3
 
6
 
! Отговори
da преди 12 години
van mekere .....
434
5
 
11
 
! Отговори
Националист преди 12 години
Скрий се Волене! Не те ли болят коленете от метаните пред Тиквата? Предаде всичко добро от национализма! Продаде се за скъпи хотели и фантифлюжки на възлюбената ти. Вече си извън играта!
433
3
 
7
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Българи,до кога ще се оставяме да ни манипулират -поробват и децата ни една шепа мерзавци като Гоце Първанов,А.Доган,Б.Борисов>>>>,Р.Петков,С.Станишев,Р.Овчаров,С.Сакскобурготски ,М.Велчев и др.Това са някои от медийните герои на 67 годишния "преход".Вижте добре ЗЛОТО образувано от външна служба,наречена КГБ .Ще кажете ,не ние сме пронатовски ориентирани ? Отворете си очите за да видите как това бе заложено от много отдавна.Що се отнася за двойните агенти,лицемерите,те просто имат 100 лица,като първия им враг е народа.Докато псевдопатриарси се крият на нестолични летища идващи от Истанбул,за да се срещнас с Борисов за лобиране,когато Ердоган смъмря същия този Борисов,когато Путин при посещенията си в България носи и личната си лимозина/радио зашумена и обезопасена от подслушване/ за срещите си с цъщия този Борисов,какво очаквате от agent "СТЪРШЕЛ,който ни е премиер" ???!!! Само един пример ще ви дам с УЖ ПОДСЛУШВАНЕТО на митническия му колега Танов,не е трудно да се досетите защо !!!! И изборите семанипулират по най-детският начин ,с МОЛИВ,внесен от Кремъл. А ние си мислим ,че медиите и агитациите,митингите,афишите и концертите са това ,коетоправят изборите,да ама не е точно така !!! Не правят ли същите лъжи и поповете изнасяйки ви някое друго представление,преди да отидете да си оставите стотинките на боядисаните подноси ,наречени "чудотворни" ?????????????????????
432
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде си бе ***. Покажи си муцунта - ***. Не виждаш ли каво става в Катуница??
431
4
 
10
 
! Отговори
vking преди 12 години
Glasumaite za Balgaria - Volen Siderov e balgarin i iska silna Balgaria, drugite sa kupeni agenti na drugi darzhavi.
430
0
 
0
 
! Отговори
ydj преди 12 години
cgnj
429
2
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Приятели от най-хубавата телевизия,здравейте.Гледам рейтинговите хвалебствено-компроматни къмпании на големия "Балшой театър" на българска сцена вече хиляди години и все още има зрители/гласоподаватели и бабички/.Знаете ли колкко невинен е един монтажист или стругар,работещ в завод произвеждащ бомби ??? Знаете ли че художника не произвежда идолите/иконите/,а други ги правят такива ??? Бихте ли ми казали кое е по-безопасно,един идол или една бомба ??? знаете ли, че психотропните бомби използващи действието на политици,попове и заблудители вземат много повече жертви от конвенционалните бомби ??? Отваряйте си очите,вземете Божието Слово в ръце,приемете Господ в сърце,за да ви освободи от примките на сатана и неговите служители,които му са се поклонили и са приели белега,и на тях е дал земните царства.
428
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kade si govedo ,samo pliampash.