В неделя ще правим избор за принципи, заяви Калфин

"Ще избираме между хора, които мрънкат, и такива, които работят"
Обновена: 21 окт 2011 21:36 | 21 окт 2011 21:36,
38
В неделя ще правим избор за принципи, заяви Калфин
Българският народ ще бъде достатъчно мъдър, за да направи правилния избор, заяви в Перник кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин. Снимка: БТА

В неделя ще направим избор за принципи, не толкова за партии, заяви тази вечер в Перник кандидатът за президент от БСП Ивайло Калфин.

Българският народ ще бъде достатъчно мъдър, за да направи правилния избор, каза той и призова за единство.

И в криза, и в подем ние можем, стига да си повярваме, стига да спрем тези, които търсят оправдание, посочи Калфин. Да сме заедно, а не да се разделяме, апелира кандидатът за държавен глава.

Според него българският народ има нужда от справедливост, солидарност, институции, които се занимават с проблемите му. Не по-малка е нуждата от работа и от доходи, от здравеопазване и образование, от това младите хора да могат да правят кариера в България, да създават семейства, да отглеждат деца, заяви Калфин.

По думите му в неделя ще избираме между хора, които се оплакват, мрънкат, не поемат отговорност, все някой им пречи, и хора, които работят и постигат. Ивайло Калфин присъства на закриването на предизборната кампания на кандидата от БСП за кмет на Перник Росица Янакиева.

Според него Янакиева е показала как един стопанин може да се грижи за града и в трудни времена е успяла да направи така, че в Перник да се случват положителни неща, които не са ставали от десетилетия.

Да подкрепи Росица Янакиева, в Перник дойде и евродепутатът Кристиан Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Гласуващ преди 12 години
Изберете Калфин, за да не ни е срам в Европа
13
1
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Е добре де, има говорен дефект вярно е... ама поне е учил именно за президент, докато Плевнелиев си е за строежи... Кунева пък няма шанс да се противопостави на Бойко...така че единствения, който ще спре бай ганьото е Калфин май...
12
5
 
3
 
! Отговори
ПАК ГАФ, ЗАЩО преди 12 години
За подробности прочети във Фрогнюз - Ламбо: Ако Калфин стане президент, напускам Дондуков 2!Огромен гаф на Стефан Данаилов взриви БСП, след като актьорът открито призна пред студентите си в НАТФИЗ, че настоящият президент Георги Първанов е поискал от него да се кандидатира на изборите за държавен глава.Ламбо разкри, че преди година проектантът на тройната коалиция Първанов е кроял планове за кандидатурата му. Скандалът обаче идва точно в момент, в който кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин упорито отрича да има нещо общо с отиващия си държавен глава Първанов, камо ли че той е човекът, който определя решенията му. Артистът признава още, че Първанов бил много доволен от кампанията. За капак на всичко Ламбо заявил, че мечтата му не е да стане вицепрезидент. Съгласил се, за да помогне на партията в трудния момент. Столичен ежедневник пък писа, че Данаилов е получил сериозна сума пари, за да направи тази крачка. В щаба на БСП са шокирани от откровенията на Ламбо за истината около президентската двойка, защото именно нещата, които червените се опитваха да прикрият, сега излязоха наяве, и то казани от най-рейтинговия им представител. Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост. Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си.
11
3
 
2
 
! Отговори
toni преди 12 години
do 8 takav maznioch kato kalfin niama men mi se povdiga dobre che oshte 3 dni shte ni zanimava s osobata si a teb kakvo te kefi neznam ta toi neprikazva pravilno sopoli mu techat dokato govori
10
4
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Те, принципите, са много хубаво нещо, другарю Калфин! И се следват!А Вие принципи имате ли? И какво следвате?
9
3
 
4
 
! Отговори
генади преди 12 години
Когато видиш ръководството на БСП заедно, имаш чувството че си на еврейска сватба! *** юдео-болшевишка ***!
8
3
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
В сравнение със смешния Плевнилиев определено избирам Калфин !Освен това той има най-голям шанс срещу бойковата олигархия !Протестен вот за ГЕРБ !!!
7
3
 
6
 
! Отговори
генади преди 12 години
Мръсен ***!
6
2
 
2
 
! Отговори
бг преди 12 години
*** ГЕРБ да ти дадат един балон га го грьмнеш та да не се самонараниш ,,,,,,,,сигорно у ножка не знаеш кво е ааааааааааааа,,
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе работи, ама за себе си :)2 000 000 000 - 8 000 0000 000 евро за заменките, който е предлагал и одобрявал тоя *** ще ни осъдят европейския съюзЧестито на хората който ще гласуват за тоя :)
4
4
 
7
 
! Отговори
Да, прав си! преди 12 години
Аз ще направя правилния избор и ще избера Г-н Плевнелиев.За "другаря" от снимката да стягат редиците червените бабички.
3
5
 
8
 
! Отговори
ДРУГАРИ... преди 12 години
....ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП, ДА ЗАЧЕРКВАТ БЮЛЕТИНАТА С ЧЕРВЕН ХИМИКАЛ!Нека Партията да знае ,кои и колко членове са гласували за нея!
2
10
 
6
 
! Отговори
поглед преди 12 години
В неделя ще изберем Росен Плевнелиев за президент,защото сме мъдри и ще направим правилния избор другарю К,правилно си сханал!
1
3
 
5
 
! Отговори
boro преди 12 години
В неделя ми е интересно колко хора няма да гласуват,защото 22год.гледаме едни и същи мутри.