Титаничен изборен сблъсък - двама експремиери един срещу друг!

Борисов и Станишев ще се борят в 25 МИР в София
Обновена: 28 мар 2013 10:12 | 26 мар 2013 16:18,
299
Титаничен изборен сблъсък - двама експремиери един срещу друг!
Сергей Станишев и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Титаничен сблъсък се очертава в 25 МИР в столицата на предстоящите избори на 12 май, стана ясно по време на продължаващия Национален съвет на БСП, на който се утвърждават водачите на листи за парламентарния вот.

„Червеният лидер“ Сергей Станишев ще е кандидатът за левицата за този район, като той ще изправи срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Освен в София, Станишев ще води листата на „социалистите“ и в Стара Загора.

Досегашният депутат и бивш вътрешен министър Румен Петков пък за първи път няма да бъде водач на плевенската листа на партията.  Подобни слухове се носят вече от месец, но днес станаха официално факт. На мястото на Петков в Плевен ще застане Стефан Данаилов, който ще води и листата на БСП в Пловдив.

Листата в 24 МИР в столицата ще бъде поведена от Петър Курумбашев от гражданската квота на левицата. 23 МИР пък вероятно ще бъде оглавен от Жельо Бойчев, който ще заеме мястото на Румен Овчаров, който по традиция е водач на тази листа.

Бившият финансов министър Пламен Орешарски ще води листата на социалистите във Варна, а в Бургас - Димчо Михалевски.

Ето и останалите водачи на „червените“ листи: Добрич – Явор Гечев, Пловдив област – Светла Бъчварова, Ловеч – Емил Райнов, Хасково – Драгомир Стойнев, Пазарджик – Илияна Йотова,
Кюстендил – Мая Манолова, Шумен – Димитър Дъбов, Монтана – Младен Червеняков, Благоевград - Емил Костадинов, Смолян – Дора Янкова, Сливен – Валери Жаблянов, Кърджали - Милко Багдасаров,  Видин – Михаил Миков, Велико Търново – Марияна Бояджиева, Търговище – Георги Божинов, Враца и Русе – Янаки Стоилов.

Пълните листи на левицата ще станат ясни до седмица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
2
 
10
 
! Отговори
jojo преди 11 години
Абсурд!В България няма едно правителство,което да е имало 2 мандатаНай-много тия тримата някой ден да ги видим в СЪДА!
199
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МНОГО СЕ РАДВАМ!!! А Боко продаде и малкото останало и се изравни с другите двама,а и между другото и той е от тяхната партия,книжката му от БКП не я е върнал.
198
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОЛО КОМУНИСТИТЕ *** МРЪСНИ ОГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ СЕГА ПАК ВЛАСТ ИСКАТ :X *** И ТУРЦИ НЕИСКАМ ! БОЙКО ГОЛЯМ !
197
2
 
7
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Титаничен сблъсък между МЪНИЧЕТА !
196
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ot Vraza sam i sam rodena v komunisti4esko vreme. Nikoga nqma da zabravq-komunistite razru6iha zeli kvartali ot ka6ti i vkaraha nasilstveno horata vav vonq6ti na urina panelni koptori. Na na6ata uliza jevee6e samotna stara jena-doidoha bageri, izhvarliha jenata na ulizata i sa 1/2 den srutiha ka6tata i. Jenata pochina 1 sedmiza sled tova v edin kiler. NIKOGA ne glasuvam sa komunisti. I ne samo az, nikoi ot togava6nata mi uliza NE glasuva sa tezi ***.
195
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Титаничен сблъсък? И тримата са за затвора!Избиране на старите престъпници ще бъдат тези избори.
194
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам колко жени пишат и колко мъже, но е просто смешно, ако наистина някой си мисли, че ББ е истински мъж. Това е един обикновен едър тип, който заради фамилиарното си поведение, простоватото си говорене и мащабите си се смята за някакъв Крали Марко. Пълна смехория.
193
6
 
7
 
! Отговори
bbbbbb преди 11 години
Ох, пак провокации от ДНЕС.БГ. От декември 2012г. се знае, че Костов спечели вътрешните избори в 23 МИР СОФИЯ. Но после ще кажат, че е избягал, елементарници. Ако, искат да се пробват серГЕЯ и боко, да не се крият в Люлинското гето на 25-ти МИР, а да дойдат в цивилизацията.
192
13
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Кое му е титаничното на т.нар. сблъсък? На снимката се вижда само един истински мъж, една мека китка син на един от най големите убийци на България и един изкуфял *** разпродал страната си за жълти стотинки. Бойко ще ги прегази и двамата като локомотив цинкова кофа.
191
10
 
15
 
! Отговори
Коко преди 11 години
В сблъсъка ББ ще е последен. Той избяга, а сега иска още да властва.
190
6
 
12
 
! Отговори
до софиянци преди 11 години
За кого ще гласувате? От тримата само единият е българин .
189
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и къде са титанИТЕ? освен бойко,виждам само два гризача: мишка и съсел! заглавието трябва да е :"титан размаза купчина тор"!
188
4
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Не сблъсък на три титана е това, а сблъсък на три тигана! Всеки гледа да пържи другите. В "Днес" са сбъркали буквата.
187
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къв титаничен сблъсък?! Бате Бойко ги унищожава без да се напряга !
186
14
 
8
 
! Отговори
УФСЪ преди 11 години
НЕКА НЕ ДОПУСНЕМ НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ ДА ПОБЕДИ В СОФИЯ, В КОИТО И ДА Е МИР, ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДРУГ, ЗА ЧОВЕК ОТ НАС, АБЕ ВЪОБЩЕ ШО ДА ГЛАСУВАМЕ?
185
12
 
6
 
! Отговори
Мусолини преди 11 години
Личи си кои партии на БКП-то имат пари и си правят ПР.Само в този сайт виждам статии за Кунева, Костов, умрялото СДС, БСП, ГЕРБ,ДПС.Интересно защо няма нищо за един от фаворитите в лицето на Атака?Най- вероятно от страх да не се промени статуквото и да не секнат кражбите.
184
3
 
12
 
! Отговори
do 201 преди 11 години
" При Т Живков България имаше 2 рафинерии-в Бургас и Плевен.Иван Костов продаде бургаската рафинерия на Лукоил и сега те диктуват цените на горивата.Преди това не бяхме и чували за тях" :))))))) абе ей ***, откъде сме внасяли газ и нефт, като не сме били даже и чували за руснаците. Като пишеш тия глупости,поне вярваш ли си. България от край време е зависима изцяло от руските енергийни доставки, нещо, което другарите ти искат да продължи. така че вземи се скрий.
183
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не забравяйте,че преди 25 години са членували и двамата в БКП.И не се подлъгвайте,че има разлики някакви!
182
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При Т Живков България имаше 2 рафинерии-в Бургас и Плевен.Иван Костов продаде бургаската рафинерия на Лукоил и сега те диктуват цените на горивата.Преди това не бяхме и чували за тях.Имахме и БДС.Иван Костов го направи незадължителен и отук нататък се почна една продукция-нищо с нищо не е съвместимо-пълен батак!След войната немците ненапразно въведоха ДИН-deutsche industriale norme,за да има съвместимост.Тка,че той както и другите двама са вредни!
181
24
 
12
 
! Отговори
25 MIR преди 11 години
Добре, че е Костов. Иначе няма за кой да се гласува.