Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като излезе компромата и първата мисел дето ми хрумна е че Цветанов е пуснал компромата в пощенската кутия на Станишев за да го съсипе окончателно. И съсела се хвана. Гледам и Румен Овчаров се е сетил за този вариянт. Само че сега като си помисля може компромата да е подхвърлен на Станишев от Първанов. Във всички случаи Станишев ще загуби от тоя компромат освен ако не е подкупил прокуратурата.
344
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Целта е изпълнена. Вече никой не говори за кражбите на комунистите от енергийната мафия и за безобразоята в енергетиката. Вички се втурнаха да предъвкват любимата тема за агенти подслушване. Прокуратурата и тя напълно изостави разследването на енергийната мафия и хвърли всички сили (10 прокурори) в ялова дейност да гони михаля. Какво го е*е гражданина че едни крадци подслушват други. Народа го интересува кой окраде енергртиката толкова успешно че никой не може да смъкне тока нито да върне парите
343
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Диков прави за 2ст. Цветанов... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
342
4
 
2
 
! Отговори
gost преди 11 години
по са6тата логка стани6ев и ов4аров са6то тррябва да си ходят един дол дренки са
341
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само с протести можем да постигнем нещо. Нищо добро не ни чака ако чакаме тая *** да направи нещо добро за държавата и за хората.
340
1
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
А ние настояваме всички вие нахалници /от цялата политическа палитра/ да се изметете час по-скоро от хранилката на властта, защото сте нагли, алчни и безсрамни! Защото 23 години се въртите пред очите ни едни и същи маймуни. Лапате, дебелеете и пет пари не давате за народа си, който изумително дълго ви търпя. Съсипахте държавата отвсякъде! Изчезвайте! Все ще се намерят свестни безпартийни българи да ни управляват.
339
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 353DA, TAKA E !!! PRAV STE
338
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Истината от СЦ 379Da taka e. Jalko 4e tova e tema, koqto ne se diskutira a i e tvarde neudobna za komunistite. Intriganstvo i podhvarlqne na do4uti "fakti" sa poznati metodi za tqh. te prosto ne poznavat drugi sredstva
337
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
с тази завера стана за смях на цяла България. Продължавай все така да ни разсмиваш с компроматите си, че инак скучно. Не можете почтено да вземете властта на избори, не може да докажете, че сте по-добри, нали? Мръсната ви игра да докажете, че другите да дяволи няма да мине, не, няма. Омерзени сме от вас.
336
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Следващия червен компромат какъв ли ще е? Другаря станишев кога е на инструктаж при трактора?
335
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само престъпниците се сърахуват от подслушване. На мен ми е все тая дали ме слушат или не. Не се срамувам от това което приказвам.
334
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са новите фашисти.Знамето им трябва да е кафяво с пачка и полицейска палка.
333
10
 
6
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Комунистите се усират само като чуят ЦВЕТАНОВ!!! Не случайно му спретват компромати непрекъснато. Цветанов знае как да ги размазва на всички избори.
332
4
 
6
 
! Отговори
МАЛОУМЕН преди 11 години
ГЕРБ ДО ГРОБ
331
10
 
6
 
! Отговори
умерен преди 11 години
Биесипе станаха за смях за подерен път -гледах репортажа за сивия ван с антенките.....ми дРогарете са мн. зле, това си е параноя....не че точно те не ни подслушваха 45 години
330
6
 
8
 
! Отговори
solaris преди 11 години
А ЦЦ подслушва : бизнесмени,политици,журналисти,служители на МВР......това е България.
329
1
 
3
 
! Отговори
solaris преди 11 години
Най-лошото е че всеки си иска пая и никой не го е*е за нищо друго освен за собтсвената си облага,това е положението,за това млади българи спасявайте се,тук нищо няма да намерите ! Продължават да крадът държавата и хората,така че спете спокойно поливайте си акъла и портфейла и на другото му е*е мамата,оправия няма и няма да има :)
328
7
 
2
 
! Отговори
Миши Станиши: преди 11 години
Няма, няма, няманяма шега,Цецо ме подслушва от буса сега!Няма, няма, няманяма лъжаимам срс-та много сега!
327
2
 
6
 
! Отговори
Тра ла ла преди 11 години
Сив миниван ме подслушва в живота и неизменно след мене върви..
326
1
 
3
 
! Отговори
DO SOLARIS преди 11 години
BORISOV SLED KATO RAZPOREDI NA CVETANOV DA ARESTUVAT GRI6A GANE4EV I SINA MU, MU POISKA...700 MILIONA LEVA ZA "PROPUSNATITE POLZI" PRI TURGOVIQTA SUS ZAHARTA. SLED KOETO GAN4EV ZATVORI 4TE ZAVODA I OSVOBODI 2 000 RABOTNIKA. POISKAHA I VZEHA KOLI OT ZAVODA V LOVE4 ZA NUJDITE NA MVR KOITO I DOSEGA NE SA PLATENI.KAKVO STANA S OBVINENIETO NA GAN4EV? EDNA GODINA MINA DORI I POVE4E. ZNA4I CELTA E BILA DA SE "IZDOI"GAN4EV ZA PARI KOIT 6TE PRIBERAT KOI..SETETE SE!! ETO ZA6TO GERB SI ZAMNA V ISTORIQTA.