Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много огладняла столетницата бе щом взама заем за изборите. За това комунистите изпадат в такава истерия. Ако постоят още година две далеч от хранилката току виж столетницата починала от глад . Гладен човек жив дявол. А гладна партия - малеее мале.
284
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей тоя заедно с Буда и серГея и Костов подкрепят *** бунтовници в Сириа. ''Ислямистите в Сирия вчера убиха най-малко 15 студенти при минометен обстрел на университета в Дамаск, предаде Би Би Си.'' Само Атака алармира и е против, ако вие също не сте против кръвта на всички загинали там е и по вашите ръце, приспани, промити мозъци !!
283
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Първанов само му гледа сеира на Станишев и чака да потъне целия в ако за да му намаже ските.
282
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ако сигнала за подслушването е подготвен и пуснат нарочно в пощенската кутия на Станишев от хората на Цветанов? Ами ако прпверката с 10 прокурори покаже че няма незаконно подслушване. Ко прайм тогава. И БСП и най-вече Станишев ще станат за смях като отявлени лъжци. То не че някой се съмнява че са лъжци обаче друго си и такова гръмко доказателство.Станишев просто си пъхна в *** бомба с часовников механизъм който ще избухне на 14 Април когато приключи проверката. Чак ме е жал за него.
281
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАХАХАХАХАХАХХАХА, РАДОСВЕТ РАДЕВ ПО БНТ - Благодарение на мъдрото управление на С. Дянков ! Айде сега, Дянков ли управлява Бг или Боко - Буда
280
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Станишев е виновен.Туй е ясно, то се знай.Дълг народен и синовен,герберът гради до май.Днес Монтана, утре в Плевен,правна школа се роди.Власт съдебна и удобна,прокурор да назначи.Конституция, закони,битка, само за ВЕРТУ!Власт по къси панталони,и в ръка със Винету.
279
8
 
7
 
! Отговори
да влиза в пандиза преди 11 години
Цецо да влиза в пандиза - и от там да не излиза!
278
9
 
4
 
! Отговори
втора употреба преди 11 години
ЕТ герб-Буда се обръща към малобройните си поддръжници, с молба за събиране на витринни манекени, може и втора употреба. Може и надуваеми кукли и восъчни фигури. Необходими са за слушатели на агент Буда, на партийното събрание на 7. Април, в зала ТИМармеец!
277
2
 
13
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Тоя Станишев ми е толкова мазен че не мога да го гледам , как може човек без един ден трудов стаж да ни учи как да работим и да живеем. Той знае само доноси , интриги , лъжи и помиярщини да върши заедно със своя верен другар от ДС Ахметчо.
276
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП - 27 %, ГЕРБ - 17 % , АЙДЕ ЧЕСТИТО НА ГРОБАРИТЕ !
275
9
 
3
 
! Отговори
Гарантирано преди 11 години
300 000 българи се друсат всеки ден. Гарантирано от ЕТ герб-Буда!
274
2
 
5
 
! Отговори
9821 преди 11 години
Мафиотските кръгове в ГЕРБ в лицето на Емил Димитров се опитват да компрометират Цветанов.Не е случайно че във вчерашния брой на в."Труд" излиза интервю на Фаса че е следен заедно с изпълненията на Станишев за подслушванията?!
273
2
 
11
 
! Отговори
румен преди 11 години
Станишев, този път добре се натресе....уж Уотъргей, а то излезна само глупав Гей.
272
6
 
4
 
! Отговори
ал бънди плашипутако преди 11 години
Тоя като го видя ми става интересно,как се бръсне сутрин. Аз ако изглеждах така щях да умирам от смях,като се погледна в огледалото.
271
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой бе,тоя ли ще се оттегли.никога.нали знее че тогава ще е подсъдим по много дела
270
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тород Живковата МАФИЯ А , като че ли Тодор Живков е жив
269
3
 
6
 
! Отговори
КУМЕЦО преди 11 години
Тодор Бояджиев, кумец на Цветан Цветанов, собственик на фирмата "Ти Ви Би" ООД, който се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп" закупили Несебърските дюни, е сред дарителите на МВР. Шеметната кариера на Бояджиев след идването на власт на ГЕРБ. Бояджиев печели обществени поръчки за над 25 милиона лева само за първите две години и половина, откакто на власт е правителството на ГЕРБ. Сред възложителите му се открояват общината в родния Димитровград, "Топлофикация"-София и Оперативна програма "Регионално развитие", управлявана от МРРБ.
268
6
 
7
 
! Отговори
ЗА- ГЕРБ преди 11 години
За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в Централния затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там!Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков там ще е защита,ще прецака тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.Деса дуловска принцеса,тя на Нунев е метреса,ще им цери махмурлуката да имат те сполука.А Фидоска мажоретка,абе, просто ГЕРБ са супер гледка!
267
2
 
5
 
! Отговори
Герб- метеорити преди 11 години
Видяхме небето,видяхме звездите,а утре на село ще грабнем казмите!Чао лимузини, чао секретарки,и вие рушвети от хилядарки!казма- права лопата
266
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВасилевNikade? Pro4etohte li kategori4nite mu izqvleniq v mediite? I vtoro, sas samneniq ne se izliza v medii a s fakti. Taka 4e ne opravdavaite tezi maistori na intrigi i promiva4i na mosazi. Tova e poznato do bolka