Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП

Името на бившия МВР шеф и "морал" в едно изречение били оксиморон
Обновена: 29 мар 2013 20:15 | 29 мар 2013 20:03,
557
Цветанов, оттеглете се от изборите, зоват от БСП
Снимка: архив Булфото

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори и да се извини на българските граждани.

С декларация на левицата продължи словесната престрелка между БСП и зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по темата с българския “Уотъргейт“.

Вчера лидерът на левицата Сергей Станишев огласи данни, според които Цветанов е ръководил незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени. Ексминистърът определи твърденията като “лъжа“.

Днес спорът се разгоря още повече, след като Цветанов се включи в сутрешния блок на bTV, докато гост беше Станишев.

В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния прокурор, се казва в разпространена днес декларация на левицата.

От БСП се спират подробно на правото си да огласят информацията, която са получили, и призовават обществото да не толерира действията на Цветанов. Настояваме Цветан Цветанов да поднесе извинения на българските граждани, се казва още в декларацията. От левицата не пропускат да припомнят стари скандали с името на ексминистъра на вътрешните работи.

Още по темата
 Според БСП той е ”политикът, нанесъл най-голяма вреда на държавността”. ”Едва ли можем да забравим: „Длъжността президент е само протоколна“, „Икономически кръгове лансират кандидати за вътрешен министър на служебното правителство“, „Вие сте продуктът, който опаковахте в целофан“ (Цветанов към депутатите в парламента).

За лириката в отношенията му със съдебната власт и красноречието му по повод спора със съдия Мирослава Тодорова дори не е необходимо да споменаваме”, казват още от БСП.

От декларацията на левицата става ясно още, че Цветанов трябва да се извини за ”неадекватното си поведение и за публичните присъди, които своеволно раздаваше и с които петнеше името на обикновени граждани”.

От “Позитано“ 20 припомнят скандала с лекарите от Горна Оряховица, случаите на полицейско насилие и публичния арест на Николай Цонев.

Името Цветан Цветанов и думата морал в едно изречение са оксиморон, заявяват още от червената централа. Няма как той да раздава нравствени присъди на фона на шестте си апартамента, на покровителството над свои приятели и роднини, пишат още от левицата. В декларацията не пропускат да напомнят и изявленията на ексвътрешния министър, че протестите се използват от крими структурите.

Г-н Цветанов, извинете се на българските избиратели за най-нечестните и манипулирани избори в историята на страната – президентските избори през 2011 г., призовават от левицата.

Г-н Цветанов, по повод на повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, Вие заявихте, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Оттеглете се!, зоват още червените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
12
 
9
 
! Отговори
За Цветанов преди 11 години
За мен Цветанов просто не е на правилното място или поне не е в правилното за Него време ! Тои би имал успех само в три случая...1-вия е да е мин вьтр работи в Севр. Корея ,втория да е шев на ДС при Тошо и третия вариант за успех му би бил да е режисьор на пол.екшьни в Холивуд ...добьр е признавам го ! За него даже има виц ,че отишьл да помага на Обама за изборите и Обама след една седмица го вьрнал в Бг защото в Щатите с пьлно мнозинство спечелили ГЕРБ...Ужас бате...
304
13
 
14
 
! Отговори
Диалог ! преди 11 години
Лятото на 2013 г. Нощ, тишина, глас:- Цецо, колко е часа?- Два!След време:- Цецо, колко е часа?- Четири!...- Цецо, колко е часа?- Пет!...- Цецо, колко е ...- Кво значение има, бе Бойко! С доживотни присъди сме!
303
9
 
9
 
! Отговори
Хобито на Цвъ-Цвъ! преди 11 години
Следенето на политически неудобни фигури е хобито на Многоимотника Цветанов! Не една гилдия посмяла да се противопостави или изобличи действията на групировката от ГЕРБ, бе подложена на натиск по схемата "Цветанов слухти" и на няколко пъти Цвъки смутено се обясняваше и извиняваше.
302
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма начин да се подслушва GSM без съдействието на мобилен оператор.
301
3
 
12
 
! Отговори
nniki4a преди 11 години
Тия от бсп от къде намериха та наглост да се обаждат????Искаме референдум за забрана на бсп и дпс.
300
5
 
4
 
! Отговори
Utopist преди 11 години
Мобилните оператори в БГ сериозно са се замислили вместо първоначалния сигнал за свободно да пускат репликата : ЦВЕТАНОВ СЛУША !!!А вместо сигнал за заето: ЦВЕТАНОВ ОЩЕ НЕ СЛУША!
299
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах "вана с антените" и изводът ми е,че на Станишев трябва да бъде даден златен скункс :-))))
298
2
 
9
 
! Отговори
arhar преди 11 години
А защо никой не си зададе въпроса дали пък Сергей няма пари в някоя кипърска банка и сега да са му взели 40 % от авоарите и поради тази причина да е нервен ? Това е само хипотеза, но не е невъзможна, нали ?Нима другарите нямат изнесени пари в Кипър ?
297
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецко Кумецко отдавна трябваше да е в затвора ако бяхме нормална държава.
296
3
 
13
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Хамстера е дясната ръка на Трактора . Трактора е човек на Гоце и Филчев и беше назначен от Станишко в ДАНС .Не е ли очевидна връзката между тях ?А някой да е чул Сергей да се възмути от ' октоподите ' , ' наглите ' и ' килърите ' и да покаже активна гражданска позиция в борбата с мафията ?Аз лично не съм го чул да се възмути нито от Трактора, нито от Пешо сумиста, нито от Хамстера . Защо ли ? Защото е човек с будна гражданска съвест или напротив - зависим е от кукловодите и куклите на ДС, които го държат с компромати ?
295
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от ПЕС знаят ли, че цял един беден и гладен народ им се подиграва заради крадливото ***, което си избраха?
294
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама за изборите Съсела какъв автогол си вкара с международните наблюдатели!!!... Ха сега нека ходи да обяснява, че изборите са фалшифицирани!!! Голем ***! Да им е честито на ПЕС!
293
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
"Стани куме, да ми седне жената!" Т.е. ходете си, за да спечелим! Жалки червени ***! Свалихте правителството с метеж, но сега виждате, че няма пак да спечелите и виете на умряло!
292
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е тапигьоз няма да се оттегли без бой . А иска да остане повече на власт защото трябва да замете всичко направено по време на предишното властване.
291
1
 
3
 
! Отговори
sisi преди 11 години
vidish li komunist-bygai daleche?napast!
290
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
БСП изпаднаха тотално! Оттеглете се, за да спечелим ние! Нещастни червени ***! Видяхте ли "лидера" им вчера в БТВ? Като дойде Цветанов беше нас*ан! Станишев е нито лидер, нито мъж! Той е страхливец, който може само да хвърля бомби от лъжи!
289
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да,да се оттегли от политиката но не по пантофи и да се запъти към....... ЗАТВОРА!!!
288
10
 
7
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 11 години
На Цветанов СЛУХТЕНОТО му е втора природа. А първа са му ФАЛШИФИКАЦИИТЕ.АКО ГЕРБ ПАК ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГНАТ И ЩЕ ИМА ВОЙНА
287
1
 
1
 
! Отговори
Срещу тъпаците преди 11 години
До АнонименТи влизай директно в гробищата-ПЪЛЕН ***! НЕ МОЖЕШ И ЧЕТЕШ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА-А ТО ОТРИЧА ТЕБ И *** КАТО ТЕБ!Я *** СЕ ИЗКЪПИ , ЧЕ ВОНИШ НА ПРЪСТ!
286
2
 
10
 
! Отговори
Боко Доко преди 11 години
Тия от БСП са слънчасали през зимата. Пуснаха кьорфишек и реват Цветанов да си подавал оставка. Собственика на колата, посочена от Станишев, се смял от сърце. Ама Станишев нали си е нагла кратуна иска оставки. Това ли измислиха за изборите. Къде отидоха 250 000 работни места. С такава кампания и Андрей Райчев не може да им помогне.