Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
556
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
Това е един триумф на високомерието, наглостта, шизофренията, нарцисизма, посредствеността и тъпотията..... и всичко това на фона на бедстващия и оглозган български народ ! Каква е тази демонстрация на сила, помпозност и високомерие ?Това ли заслужава обикновения гражданин? Да му покажете кои сме НИЕ, колко много пари имате за такова скъпо мероприятие! Да му вземете отново страха !!!Нама да се получи този път, защото от надуване спукахте балона, а сега вадите резервния !Няма как да стане
555
1
 
5
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 11 години
ГРОБ - партията на дивите, прости ***, които възхваляват кумира си Боко. То интелигентен човек не би се кланял на проста ИПОН-ска мутра...
554
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HILQDI POSRE6TNAHA BORISOV NA KRAKA....HILQDI NA KOITO E PLATENO!!! AKO NE BE PLATENO I DOKARANI BEZ DA SE PLA6TA 6TQHA DA SA 200-300 4OVEKA. I NA MEN DA MI PLA6TAT I AZ 6TE KISNA NA EDIN SME6EN KONGRES KUDETO TUPAKA KOITO BE UMRQLT STRAH OT NARODNOTO NEDOVOLSTVO, PORODENO OT GNUSNITE MU KRAJBI I HORA V PRAVITERLLSTVOTO, SI PODADE OSTAVKATA. SEGA SUBRAL SILI, SUBRAL E DESTINA KLAKIORA OT EVROPA, SU6TI KATO NEGO, GI PRIKZAVA EDNI, 4E 4AK DA MU POVQRVA6.A KAKVO NAPRAVI 34 GODINI? BEDNOST I KRADENE
553
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбирщина на банда гербаджийски *** с подвити опашки.
552
2
 
7
 
! Отговори
червена баба преди 11 години
ГЕРБ СА ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ
551
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ ще спечели тези избори. Аз ще гласувам за ГЕРБ. Само ГЕРБ са алтернативата на долният и мрачен комунизъм
550
2
 
4
 
! Отговори
куку руку преди 11 години
До ПуркоДойдоха зорлем докарани с автобуси от цяла България държавни служители, които трябва да представляват народа, озарен от щастие от завръщането на премиера -слънце. На по-задните редове седяха и работниците по чистотата от Титан, начело с Димитър Борисов
549
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще ласувам за ГЕРБ, защото нямат алтернатива!
548
1
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
ТЕЗИ НЕ СА ДОБРЕ.БОЙКО БОРИСОВ АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА И САМО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И НЕ СТРУВА ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН.ЗА НИЩО НЕ СТАВА,ТОЙ МИСЛИ КАК ОЩЕ ДА ОГРАБВА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА,КАТО,ЧЕ ЛИ САМО ТОЙ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ И САМО ДА СЕ ХВАЛИ,ЗА МЕН ТОЙ Е ПЪЛЕН ***.НЕ СТРУВА ЗА НИЩО.
547
2
 
5
 
! Отговори
7 преди 11 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ РАБОТИ,А СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ.ВСЕ ЕДНО Е КИТАЙ ИЛИ КУБА.
546
0
 
6
 
! Отговори
Борисов преди 11 години
Не се притеснявайте мои симпатизанти....защитавайте ми насрания ***, с цената на всичко. Аз ще гледам отстрани шоу програмата. Всякакви средства са позволени, защото цената е да се докопам отново до властта, моя учетел Бай Тошо, толкова много е направил, че не сварих да окрада всичко за 1 мандат
545
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предвкусвайки какво ще им се случи на 12.05 - Герб влагатцелия огромен финансов ресурс, който е събран от продънените джобовена всички българи, за да направят последен опит за манипулация. Но веченяма кого да излъжат. Късно е либе за китка!
544
6
 
0
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Бе много сте се накокържали бе червенушки. Разучете текста на "Батальона се строява", че след 12,05 нея ще я пеете.
543
2
 
10
 
! Отговори
Сбогом преди 11 години
другари от герб вие сте удавници и не желаем да ни завлечете.Мир на праха ви!
542
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами с тази ръка в джоба,оставаше и един анцунг да наденеш,една златна верига да сложиш на врата,че да си ДОЙДЕМ на приказката!!!! Този селски чорбаджия ще ми изберете да ни води към СВЕТЛИ БЪДНИНИ!!! Хахахахааахаааааа!!! Глупаците в света са повече от мошениците, иначе мошениците не би имало от какво да живеят!!!!
541
1
 
10
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 11 години
АААААААА другарю Борисов, никой няма да допусне да сгрешите 2 път. Греши си на воля в затвора. Само че там, като сгрешиш и си изпуснеш сапуна, знаеш какво се случва
540
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кирил Значи ти се единствения ***, който не е разбрал откъде да си вземе хонорара
539
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутрата щял да управлява без илюзии....Другарю Борисов...дори илюзиите откраднахте на народа
538
1
 
8
 
! Отговори
червена баба преди 11 години
Почти 4г. де чувствам като опитна мишка, чакайки Гроб да се учат на наш гръб да управляват. Накрая когато се оказа, че това упражнение хич не им се отдава, извадиха няколко жертви на които пак да прехвърлят топката. Да де ама те си бяха Ваши и вие сте си ги избирали!
537
2
 
7
 
! Отговори
хадес преди 11 години
Въпрос на няколко месеца време, за да серазкрие пред очите на целия български народ измамата, наречена ГЕРБ.Тази измама ще лъсне в целия си блясък. И много хора щеоблекат раираните пижами