Борисов се извинява за грешките на Дянков

В 30-минутна реч лидерът на ГЕРБ ще очертае социалните придобивки за хората след вота
Обновена: 7 апр 2013 11:39 | 7 апр 2013 09:00, Веселина Йорданова
952
Борисов се извинява за грешките на Дянков
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

С 30-минутна реч на Бойко Борисов ще започне днес Националната конференция на ГЕРБ в зала "Армеец". Красавицата на София, както столичани наричат мегасъоръжението, ще събере 15 000 членове и симпатизанти на партията, пише "Стандарт".

А Генерала ще се извини за грешките на финансовия министър от кабинета си Симеон Дянков. И ще очертае приоритетите на ГЕРБ за малкия и средния бизнес, както и социалните придобивки за хората след изборите. Мащабното събитие започва от 13 часа, а сред официалните гости са председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Още по темата

След лидерската реч на Борисов множеството ще аплодира водачите на кандидатдепутатските листи на ГЕРБ. Според запознати третата, финална част на мероприятието ще включва и речи на активисти на партията. Всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които ще присъстват на Националната конференция, вече са получили своите покани. Структури в страната са организирали автобуси за събитието.

Вчера Антонио Лопез призова българите да гласуват за ГЕРБ, за да се запази стабилността в държавата. Според него рязка смяна би била пагубна за развитието на България. Той похвали неговия "добър приятел Цветан Цветанов" за страхотната подготовка и за свършеното, докато Борисов беше премиер. Лопез припомни лошото наследство, което ГЕРБ са заварили при идване на власт, и подчерта добрата работа по еврофондовете. Той очерта приоритетите на ГЕРБ и Европейската народна партия, а именно реформи в енергетиката и осигуряване на нови работни места, главно за младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
400
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как става това "извиняваме се". Това е подигравка с народа.Когато заставаш на такъв важен пост - преди да поемеш в тази посока, човек тръгва с ясното съзнание, че за всяка стъпка си отговорен пред своите избиратели. Ако тези кражби на народни пари са в други страни всички досега да са били в затвора.Българинът е едно нищожество.Всеки се мазни и си гледа интереса.Много неща са ни останали от вековното робство.
399
0
 
0
 
! Отговори
Стоянова преди 11 години
Борисов не трябва да се извинява само за Дянков а и за най слабия си министър Тотю Младенов.Ако беше министър на място ,щеше да провери как стоят нещата в инспекцията по труда в Перник ,а не да закрива целият отдел и сега без никаква вина млад юрист стои без работа ,специалисти с по 20г.работа като инспекториса съкратени,само защото е имало съмнения за корупция към шефа им ЕТО ТОВА Е ГЕРБ
398
0
 
4
 
! Отговори
Gemi преди 11 години
Айде сега, изгърмя поредният ти бушон, само и само ти да останеш читав ! Как не те е срам, та нали без твоята благословия министрите ти не можеха да вземат нито едно решение !Така, че провалът си е лично ТВОЙ ! Знай, че още по-голяма издънка ти е Ц.ЦВ.Но той ти е мил и драг, защото води твоята борба - срещу всички институции, различни от МВР ! Предполагам, че той ти е ГЛАВНИЯТ БУШОН ! След него си ти самият! ПОМИСЛИ !
397
0
 
4
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
Брей, хем най-голямото постижение на ГЕРб била т.нар. "финансова стабилност", а пък сега се разграничават от грешките на Дянков . Ама да си изберат позиция, че иначе е много шизофренично... Все в името на едното домогване на ввластта са готови на всичко!
396
0
 
1
 
! Отговори
човек преди 11 години
атестирането на държавните служители става по петобална система , като най - добрата оценка е е ЕДИНИЦА , а най - лоша ПЕТИЦА . правилно се оценихте с 5,75 , тоест по - зле от най - зле . грешки на природата сте вие ...
395
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинения ще даваш само в раирани дрехи от затвора гаден страхлив плъх.
394
1
 
15
 
! Отговори
Иво преди 11 години
долу ГЕРБ!Крадци!ЗА затвора сте
393
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boike nqmam dnumi ve4e kakvo dakja nai dobre da se potpali6 az 6te platq za benzina daje 6te ti vzema v-pover ot shell molqte nikoi nqma da ti napravi tozi jest pomis li ?
392
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не чух ББ да се извинява за 'грешките' на Дянков. Явно 'новината' е просто обикновена спекулация.Но пък комуноидните яхнаха метлата веднага :)
391
0
 
8
 
! Отговори
народна любов преди 11 години
Защо са скрити зад тъмни стъкла и охранявани от гавази?Нека да се разходят измежду хората да почувстват народната любов.
390
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ще ти повярва, че щом досега не си ги видял, сега ще ги видиш. Никой, само зависимите от теб.
389
3
 
25
 
! Отговори
az sam преди 11 години
Късно е Боко за извинения.4-ри години чакаме действия , а то накрая едни извинение получаваме.Смешници....
388
0
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
tikvo,sram si za bg naroda,s tozi prost ezik i povedenie,nyama da si karlya -slance ve4e,adio
387
1
 
26
 
! Отговори
стейси преди 11 години
а за собствените си грешки кога ще се извини-нали той назначи дянков
386
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 11 години
Как разбрахте, че Дянков е сгрешил?
385
2
 
15
 
! Отговори
МИНАВАЩ преди 11 години
Мандалото хлопна по зад**ка на ЦвъкЦвък и той се сети как да скрие седмия апартамент.
384
2
 
31
 
! Отговори
коко преди 11 години
Късно е либе за китка....И аз гласувах на последните избори за ГЕРБ,за да остана излъган.Те направиха същата грешка-разделиха хората на свои и чужди.Ако си от техните си добре .Ако не-кучета те яли.И дъжавата стана маша на Партията.Изкупителната жертва е Дянков.Той сложил динена *** на Вожда.Другари,ние ще го критикуваме и ще продължим с голямото лъгане.Напред по кривия ронещ се асфалт към тъмното бъдеще под потни звуци...
383
0
 
7
 
! Отговори
до 415 преди 11 години
ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ТОВА,КОЕТО И ББ И ВСИЧКИ ИСКАМЕ,ТРФЯБВА ДА ИМА ЗАКОНИ ДА ГО ПОЗВОЛЯТА ТЕ СИ НАПРАВИХА ЗАКОНИ -НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ БУТНЕ С ПРЪСТЧЛ92 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ ГЛАСИ-ДЕПУТАТИ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДУМИТЕ И ГЛАСУВАНИЯТА СИКАК ЗВУЧИПО-ЛОШО ОТ ТОВА Е САМО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ЗАРОБВАЩИТЕ ПРАВИЛА НА БАНКИТЕ,КАКВИТО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА С ТЕХНИТЕ ТАКСИЧКИ И ...
382
2
 
19
 
! Отговори
коко преди 11 години
Това шоу кой го плаща?И аз искам да папкам бонбонки ,платени с държавни пари.Крайно време е да се премахнат всякакви държавни субсидии за партиите.Те са като кърлежи,впити в държавата.Който иска да си прави партия да събира членски внос и така да я издържа.да си политик в България е доходна професия.
381
2
 
28
 
! Отговори
ядосан преди 11 години
Верно бе! Дали ще издържи на боя с яйца на площада!Или пак ще влезе в болница за кръвното!Ай, сиктир бе! Що не се скриеш, както досега!