Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!

Борисов: Най-малко Найденов може да се оплаква от Цветанов
Обновена: 25 апр 2013 16:39 | 25 апр 2013 13:34, Елка Василева
1004
Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!
Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това декларира в Златоград лидерът на  ГЕРБ Бойко Борисов по повод заявеното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде „Фокус” .

Бойко Борисов цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и че това е кадрова грешка на Цветанов. „Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов.

Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

Още по темата

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, Борисов заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, посочи Борисов.

Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало - самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил подобно нещо срещу него.

Относно това, че през годините се усещала защитата на Бойко Борисов върху Мирослав Найденов, той заяви, че го е защитавал в моменти, когато са искали неговата оставка, виждайки, че той е правил нещо добро за сектора, за който е отговарял.

Цветан Цветанов също коментира, че не е имало подслушвания на министри и не е покровителствал такова подслушване на министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1004
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КВИ СТЕ МИ УБАВЦИ ДВАМКАТА, ЦВЕТАНОВ МУ СЕ ЗАКЛЕЛ В ДЕЦАТА СИ, БАСИ ТОА ЦЕЦО ВЕРНО Е БЕЗКРУПУЛЕН, НЕ Е ИСТИНА, ТОА ЦЕЦКО, ЦЕЦКО, ТОА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И МИСЛЕТЕ МУ ТОГАВА, ОТМЪЩЕНИТО НА ЦЕЦКО ЩЕ БЪДЕ БЕЗПОЩАДНО, САМО МУ ДАЙТЕ ВТОРИ ШАНС
52
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как пали мотора на ГЕРБ: - Шу-шу-шу-шуКак работи мотора на ГЕРБ: Цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъ-цвъКак се форсира мотора на ГЕРБ: -ам-ааам-аааааам-ампартамент
51
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма начин, САЩ и Европа ще дигнат червен картон на двете влюбени гълъбчета. Как, ще видим..
50
27
 
6
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Страх ви е *** и платени форумни мишоци. Много ви е страх, че ще вземе да изчезнете. Предизборни кирливи ризи. И с това ПАК показвате, че ви е еня само за КОКАЛА, а не за БЪлгария, понеже ако беше за второто, щяхте сега вместо да търсите компромати да мислите как да ОПРАВИТЕ икономиката ни, нещо, което за толкова години на власт не успяхте да направите.
49
5
 
38
 
! Отговори
ОРЕЗИЛЕНИ БУДАЛИ преди 11 години
Бойко Борисов и Цветан Цветанов са като братя Галеви от ГЕРБ
48
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо ---БСП/ДПС,не кажат ,КОЛКО И КОИ СА ПОДСЛУШВАЛИ ,за 20години !Същите сътвориха и закона /то не е и закон,а ''някакъв''--правилник /,за подслушването ,от който ''ЗАКОН'',НЕ МОЖЕ ДА С РАЗБЕРЕ ,КОГА ПОДСЛУШВАНЕТО Е ---ЗАКОННО ,И КОГА НЕ Е ЗАКОННО !На практика са оказва ,че когато управляващите послушват е ,....ЗАКОННО !ЗАТОВА И ''ЗАКОНЪТ'',СЕ ОБЪРНА ПРОТИВ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ---БСП/ДПС,и затова е голямото реване !
47
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако го изкарат от политиката Цветанов става подсъдим! А както е тръгнало Шлифера ще седне на подсъдимата скамейка...
46
23
 
9
 
! Отговори
э преди 11 години
Цялата "политическа класа" се надигна срещу законните подслушвания, наричайки ги незаконни, защото разбра че при Борисов и Цветанов няма да им вървят далаверите по старому, но Октопода и на тях им видя сметката - край с асфалта, пастите идват , знаем кой майстор ги поръча,Орешарски само ги носи!!
45
3
 
32
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Представяте ли си каква кампания се води-да се закълне, ЦЦ се закълнал в децата си.Боже ,така ли се управлява д-вата.Естествено,че ББ и ЦЦ държат цялата т.нар.партия. Само те знаят какво правят и се държат здраво едн-друг.Две мутри,които по нищо не се отличават от братя Галеви.Дано българите,гласували за тях на предишните избори не повторят отново грешката си.Понеже на никого нищо не му пука,като допре до него-тогава вини д-вата.Така става и с болните деца,с кражбите по селата и пр.
44
6
 
35
 
! Отговори
777 преди 11 години
Цецо се бил клел...Абе хора това да не ви е махаленски запой пред блока!!! Я малко по-сериозно, стига сте се подигравали с м'атряла !!!!!
43
6
 
48
 
! Отговори
НЕ НА БУДА !!! преди 11 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ - *** НА ВЛАСТ !!!
42
5
 
41
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 11 години
Този човек нещо не е добре с главата. По време на стачките, си риташе футбол. По време на скандалите раздава автографи. Е такъв ли *** да ни управлява?!
41
4
 
42
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Цветанов много яко е хванал Борисов за топките...завалията няма мърдане........
40
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е култова, шушне, докладва нещо....
39
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия двамата са като скачени съдове.Явно си знаят всички кирливи ризи и няма начин да ги изкарат на показ.Единствения начин да разберем за престъпните им деяния е да ги свалим от власт.Гласувайте за когото си искате само не и за тая престъпна клика,иначе жална ни майка.
38
8
 
40
 
! Отговори
X преди 11 години
Борисов подписа края на ГЕРБ с оставянето на Цветанов.
37
4
 
36
 
! Отговори
Халтурко преди 11 години
Бокич, питай Цветелина Бориславова какво става с "гаранта" ако гарантираният сгази лука ?!Ще отговаряш за всичко, брат'чет! И пред "лошия мат'рял" и пред Прокуратурата !!!
36
34
 
7
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Мръсните *** и соц-чета правят предизборни кьорфичеци.Кому е нужно това, не е ли по-добре ВСИЧКИ досиета да се разсекретят и да лъснат всички?Но въпреки това, народа пак ще гласува за Герб!!! За да се мъчат комуноидите, не за друго. :D
35
6
 
41
 
! Отговори
Цветко преди 11 години
За Цветница Герберите са като препикани мушкати
34
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ГЕРБ са наистина "Плод и зеленчук"!Борисов-тиква или ряпа,както ви хареса!Цвъки-с глава на пъпеш,Фидоската-зеле или алабаш/както ви хареса/,по-добре да я прескочиш,отколкото да я заобикаляш,Лилито-една огромна заоблена круша,Плевнелиев-нито плод ,нито зеленчук-плевел!И т.н. и т.н.!