Борисов предлага кабинет без Цветанов

В партията твърдят, че бившият министър ще стане шеф на депутатите
Обновена: 16 май 2013 10:25 | 16 май 2013 08:11, Елка Василева
425
Борисов предлага кабинет без Цветанов
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ще предложи на депутатите правителство на малцинството, от което е много вероятно да отсъства дясната му ръка Цветан Цветанов. Тази версия се завъртя вчера на жълтите павета, след като стана ясно, че нито един от възможните съюзи в парламента няма да има мнозинство от 121 гласа, пише „Стандарт“.

Според източници от ГЕРБ може Цветанов да остане в Народното събрание като шеф на парламентарната група. С подобно предложение щяло да се тестват нагласите и да е жест към останалите партии. Самият Цветанов не бе открит за коментар.

Главният прокурор Сотир Цацаров вече обяви, че ще поиска депутатския му имунитет заради скандала с подслушванията. Премиер на проектокабинета ще е лидерът Бойко Борисов, вицета Лиляна Павлова и Томислав Дончев, финансов министър Владислав Горанов и останалите бивши министри. Още не е ясно кого би предложил Борисов за МВР шеф, ако остави Цветанов в парламента.

Ако обаче проектоправителството не събере подкрепа, което е най-вероятното развитие, ГЕРБ няма да прави коалиция, а ще остане в опозиция, категорични са в партийната централа. В такъв случай шеф на групата ще е Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
21
 
53
 
! Отговори
дядо преди 11 години
комунистите и майка си ще на само и само да са те. отивайте в северна корея там ви е мястото а не в европа
165
24
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво предлага Боко Тиквуняка е без каквото и да е значение за България. Той вемче оттича в канализацията, заедно с гнусната си пасмина от мутри, милиционери, калинки, 200 кг. праски, мозъци гладки и т.н.
164
17
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да плачем ли, да се смеем ли, Бойко Борисов влиза в затвора, докато Сретен Йосич излиза оттам!
163
21
 
48
 
! Отговори
Гербераст преди 11 години
Боко стига вече не ти ли стигат милиардите които открадна, пуши си пурите на верандата и остави умните хора да работят. Ама не Бочко иска не само пари ами и власт, парите не са му достатъчни на тоя мутрафон.
162
14
 
37
 
! Отговори
;) преди 11 години
Borisov ne izglejda dobre .... .... mnogo shamari otnese i ot svoi i ot chujdi. Dnes vsichki mushenicheski partii ochakvat oligaro-mafiata da dade pari i da reshi koi im e nai udoben za upravlenie na stadoto balgari;)
161
15
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре да предложи кабинет без братя борисови!
160
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Навсякъде вони и не се диша.Далавери,компромати,простотия до шия.Борисов разконспириран,защото е използвал похватите на своите изобличители.Политическо-икономическата ни мафия отритна Бойко.Няма качества да бъде новия кръстник.Нови похвати трябваше да овладее бившия премиер.Но отгде толкова въображение.Изобщо никой да не се опитва да говори за истини и прозрачност при създалата се ситуация.Става дума за мафиотски войни.Да ги оставим да се унищожат взаимно.На тях помощ им не требе.
159
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде мерси. Аз ще пропусна.
158
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tikva, potarsi si druga rabota, naprimer v kuchkarnik.
157
15
 
35
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До АнонименЛьольо, коя е телевизията няма значение. Информацията е вярна за разлика от това, което говорят червените врачки! Направи си справка от където искаш и тогава ме опровергай. Но изглежда ти и повечето пишещи тука са на принципа мразим да мислим. Много правилно ви характеризират като матрял.
156
15
 
40
 
! Отговори
Я ЧАКАЙТЕ МАЛКО преди 11 години
А БЕ КАКВО СТАВА СЪС СПЕЦ СЪДА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА - ШПИЦКОМАНДАТА НА БОКО И ЦЕЦО - НЕЩО НЕ СЕ ЧУВАТ НЕ СЕ ВИЖДАТ , НЯМА ИЗЯВЛЕНИЯ , ИЗОЛИРАХА ГИ ОТ ВСЯКАКВИ РАЗСЛЕДВАНИЯ - ЩО ТАКА БЕ ............ЦЕЦО
155
13
 
39
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
И след целия резил до тук,има очи и самочувствие да продължи, явно наистина "има воля",но я има не за спазване на ред и закони,а воля за още престъпления!
154
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na snimkata, Boiko Tikvata ili bulgarskiat Al Kapone
153
16
 
49
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Шеф на депутатите от ГРОБ.В Софийския централен.
152
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Това което видях снощи по новините на Bulgaria on Air е, че бюджета почва да се пълни..."Льольо, от телевизията на *** ли седнал информация да черпиш? :)))) По-добре направо от пресцентъра на ГЕРБ. По-накратко ще ти я поднасят информацията, та няма да се обърква гейберасткото ти мозъче.
151
12
 
49
 
! Отговори
EEEEEEEEEEEEE преди 11 години
БОЧЕ , БОЧЕЕЕЕЕЕЕ - КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА ..............*** СИ ЧЕДО , ЧУ ТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ЗАПИСИТЕ , ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИТЕ И *** НЕ ТИ СТИГНАХА , БОЧЕ
150
15
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"България е прекрасна страна,има един недостатък живеят много Българи."Затова и гейберастката *** намаляваше броя на българите. За да подобри България. В която само *** и *** да си живеят.
149
18
 
44
 
! Отговори
Ревер преди 11 години
Станишев пък предлага кабинет без СтанишевДо къде изпаднаха комунистическите крадливи лидери.
148
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е, добрият чичко Боко пак е подведен от лоши внедрени агенти. Знаете ли, че Той е от световно значение и няма начин да не Е обект на Световния заговор. Вече Той е отърван от лошия Дянков, сега е ред и на Цвъ. Ето така трябва да се разбира политическата отговорност.
147
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо в затворническата килия, да топли място за шефа си и да пее за скорошното им събиране.