Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!

"Атака" се договарят с БСП и ДПС, убеден е Борисов
Обновена: 21 май 2013 12:37 | 21 май 2013 12:37,
282
Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!
Бойко Борисов в парламента Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разиграва циркове, ядоса се днес експремиерът и новозаклел се депутат Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той заподозря, че "Атака" се е разбрала с БСП и ДПС за днешния избор на шеф на Народното събрание. Депутатите
на Сидеров не участваха в гласуването, а Михаил Миков от левицата спечели срещу Цецка Цачева, предложена от ГЕРБ.

"Защо от "Атака" не се регистрираха? За да е нисък кворумът", обясни Борисов, след като кандидатурата на ГЕРБ за шеф на 42-то НС Цецка Цачева беше отхвърлена. Така ще изберат и правителството на БСП и ДПС, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По думите на Бойко Борисов "Атака" ще играе ролята на коректив, но това ще бъде само роля, а реално по същия начин ще дава възможност на ДПС и БСП да прокарват идеите си.  "Само че няма кой да му се хване повече на номерата", отсече Борисов.

Още по темата
Днес Волен Сидеров категорично заяви, че няма да подкрепи никое правителство, а ще следи дали депутатите ще изпълняват задълженията си. Подобна политика на негласуване имаше Сидеров и парламентарната му група и в 41-вото НС, когато обикновено при вот на недоверие те не гласуваха.

Днес Борисов не пропусна да припомни как Сидеров е хвалил кабинета му първите две години от управлението на ГЕРБ.

Народът ще реагира на тази схема, защото тя е толкова прозрачна, толкова е видна, толкова е ясна, отсече още Борисов. Той определи като най-големия политически опонент на ГЕРБ коалицията на БСП и ДПС. Борисов увери, че партията му ще се забави само с един ден след връчване на мандата да представи кабинета си.

На въпрос дали ще идва на работа, Борисов отговори: „Естествено”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
8
 
9
 
! Отговори
До 165 преди 11 години
165. Борисов ( приятеля на Ердоган ) защо не спря турските сериали ,Нали беше всемогъщ ?
132
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре БСП ще гласуват за рестартиране на АЕЦ Белене и Борисов ще получи инфаркт.
131
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Радвай се прости народе, радвай се, че турците те управляват, гледайте си турските новини и турските сериали ........
130
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой крив,кой прав,не знам,но турци,комунисти и националисти май правят турски национал-социализъм.След Втората война такова чудо не се е раждало,но тук се роди.Жалка картинка.
129
6
 
12
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
Кеф му било на утайката,такъв кеф ти е,че турци и комунисти ще те управляват,заедно с надупени и стикащи пари "националисти".
128
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
137. Гост .Сидеров иска ревизия на Борисов .. Е Борисов ли да подкрепи , дето си няма и хабер - от план за по - нататъчно икономическо развитие !
127
13
 
12
 
! Отговори
ТоЙ преди 11 години
Много ми е кеф:)))) това..... вероятно ще е само началото:)Не може да мачкаш всичко и всеки 4 години и да очакваш друго:)Както се казва всичко се връща на този свят! Имам си аз една мечта, да видя ББ и Цвъ цвъ на подсъдимата скамейка и делото да се гледа от Съдия Мирослава Тодорова, но еххххххх мечти ,мечти.......... :)))))))))
126
10
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
ГРОБари уж неискате ДПС, ама пак избрахте Тиквата, който всеки месец се прегръщаше с Ердоган, колко турски фирми вкаара Тиквата и разби Българските.ГЕРБ са новото ДПС, даже още по-туркофилско !!!
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 96брaво,много точно кaзaно
124
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проклети да са ГЕРБ
123
9
 
9
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
ГЕРБ-омилиционерите пишат, ли пишат простотиите си. То друго и не биха могли, де...
122
22
 
11
 
! Отговори
До 129 преди 11 години
По-добре ДПС и БСП, отколкото ГЕРБ и Касим Дал с подрепата на Турция. Поне Местан говори по-правилно български език от Борисов, Цецка и ЦЦ. Изключвах телевизорът, заради диалекта и опростачването на българите от другарите гербаджии. Едно сложно изречения не могат да спретнат. Да ДПС нямаше подкрепата на Турция. Но ББ и Касим Дал ръка целуваха на Ердоган. Потвърждаваш тезата ми, че ГЕРБ разчитат на езика на омразата, разделението и манипулацията. 1 път да излъжеш - срам за теб, 2 пъти срам за мен
121
6
 
4
 
! Отговори
Eur0tica преди 11 години
До Анонимен -115Говориш празни приказки, къде я видя тая джамия,че и най-голямата на Балканите щяла да бъде. Дай източник !!! Потърси информация за новата джамия в Албания !!!! Къде има турска телевизия? Виж турските национални, официален на кюрдски имат ТРТ шеш(6). А в България къде има 24 часов турска телевизия. Има едни новини за 10-15мин. това ви е трън в очите. Но не е ли по- добре да е официална телевизия , вместо да е частна и да прави пропаганда за собствени цели. Мислете малко .....
120
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не са ДПС - БСП не ги виждам !!! Продажни народе, на турците се продаваш ! Срам е да се наричаш БЪЛГАРИН !
119
12
 
4
 
! Отговори
. преди 11 години
До ГостАБЕ ГОСТ ЛИ СИ *** ЛИ СИ САМО ТИ МАЙ НЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО СТАНА НА ЗАСЕДАНИЕТО...КОЛКО ПЪТИ ВОЛЕН ПОВТОРИ ЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯ НИКОЙ ИЗКАРАЙ СИ ГЛАВАТА ОТ *** НАЙ-ПОСЛЕ, НО ЯВНО ТИ ХАРЕСВА ДА Е ТАМ !
118
8
 
3
 
! Отговори
мангаджери преди 11 години
тоя няма да издържи много време в позиция на благ депутат, скоро ще покаже мутренската си нарцистична същност
117
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този, дето е писал, че на Брюксел хич няма да им е хубаво, е прав. Там едва изтраяха тройната коалиция, камо ли сега тези социалисто-националисто-турчаци...
116
8
 
4
 
! Отговори
Прогледнал преди 11 години
До Анонимен 94На бас ,че БСП и ГЕРБ ще си загладят отношенията и е въпрос на време и тогава корективи и други подкрепящи ще си останат със пръст във устата. Бойко наистина е *** но не забравяйте за само-оцеляването на един индивид .Политиката е ку*венска работа така ,че ще видим какво ще стане във бъдеще и да не бързаме със заключенията. Сега ще се дърпат и ще се инатят и накрая ще се разберат защото имат какво да делят.Големите със парите ще решат а не партиите.
115
1
 
4
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 11 години
За бай *** е приказката Та това де, не можеше ли, рекох, да се мине без него? Защо трябваше и той да представлява българският народ ? Ама ще речете, че той не е официален делегат. Все едно. Щом ходят да го интервюират кореспонденти от важни вестници и неговите думи като оракулско предсказание се разнасят чрез печата по целия свят *** сетне доказвай, че чрез бай Ганювите уста не глаголи народът български
114
6
 
18
 
! Отговори
за родината преди 11 години
СИДЕРОВ-ТУРСКИ ***!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ!!! ***!!!