Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 11 години
Г-н Сидеров, ако не беше жандармерията щяхте да бъдете пометени, не че е хубаво но оценяйте какво са направили за вас. Снощи нямаше разум в нито една от 2-те страни, обаче лошото е че май не го и осъзнаха нито протестиращите, нито Атака. Само може да се благодари на жандармерията, за адекватната реакция!!!
82
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болене, ИЗВИНИСЕБЕ
81
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Болен Сидеров се прояви като *** и креслив стахливец! Спешно следва да бъде настанен за принудително лечение, защото психичните му отклонения се влошават драматично и е вреден както за себе си, така и за окобните!
80
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???
79
1
 
14
 
! Отговори
vol преди 11 години
ОКАЗА СЕ,ЧЕ СИДЕРОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА, А Е ЕДИН ТИПИЧЕН ПРОДАЖНИК! СЕГА ИСКА ДА Е ФИГУРА В БЪЛГАРИЯ, НО Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ , С ГОЛЯМА УСТА И МАЛКО УМ! ПРОВОКАЦИИТЕ,КОИТО ПРАВИ , СА ЗА ДА ПРИКРИЕ ПОВЕДЕНИЕТО СИ НА СЛУГА НА БСП И ДПС!
78
2
 
13
 
! Отговори
Диана преди 11 години
Каквото и да направиш, каквото и да кажеш е излишно. Атака загуби всякакъв авторитет. не се пъни Волене - нищо няма да излезе. По добре си замълчи.
77
2
 
16
 
! Отговори
въпроси преди 11 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис, бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???
76
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мижитурката криейки се под масата се правеше на мъж,макар да знае,че е обикновен страхливец.
75
30
 
7
 
! Отговори
ЦвЦв мъти водата преди 11 години
ЦвЦв иска безредици за да не го вкарат в затвора!
74
1
 
37
 
! Отговори
bigbadboy преди 11 години
заглавието трябва да бъде-"Сидеров се скри под масата" буквално! :)
73
1
 
32
 
! Отговори
Засрамен преди 11 години
След подкрепата ти за това правителство аз се СРАМУВАМ за това че някога съм имал симпатии към АТАКА която вече е политически труп и никой не може да я възкреси.Знам че не вярваш Волене но скоро ще разбереш. Във губещия отбор си.
72
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека да "унищожим" сидеров и партията му с мълчание и пренебрежение. Не трябва да им обръщаме и грам внимание. Те си подписаха смъртната присъда.
71
2
 
30
 
! Отговори
БГ преди 11 години
ЩО СЕ КРИЕШ БЕ ***,НАЛИ СИ "ИЗБРАН" ОТ НАРОДА,ЩО СЕ КРИЕШ ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД,ТОВА НЕ Е КАТО ДА НАПАДАШ ЖУРНАЛИСТИ ,ДА ВЛИЗАШ В РЕДАКЦИИ И ДА СИ ВЯРВАШ,*** И *** ,ИЗЛЪГА НЕ САМО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ,ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ,*** ШИЗОФРЕНЕН
70
1
 
28
 
! Отговори
comment преди 11 години
Г-н Сидеров, много жалко... Най-жалкото е, че имаше (а и все още има), хора които ви вярваха. Те намираха във вас алтернатива на всичката помия с която ни засипват от повече от 20 години. Сега се оказва, че и вие сте част от тази гнусна игричка, в която малка група хора се опитват да оствят работния българин гладен, жаден, мизерен и нещастен. Колкото по-дребен е човек, толкова по-голени са страховете му. Доказвате ежедневно, че сте джудже, дребен микроб с огромни страхове. Сбогом г-н Сидеров...
69
3
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Волен Сидеров ми прилича на черен дявол с опашка, който прави поразии и може да предизвика гражданска война! "Атака" на чело с Волен Сидеров бяга, бяга и от ключови гласувания, защото искат да се скрият, но от Бог не могат. Това са те черните изчадия на ада! Ангелите ще въдворят ред и ще изметат дяволите след четири години, които след това ще идат в ада на тъмно в тесните и тъмни килии, където няма светлина, а има подземия и огън, който гори, а те врат в казаните. Ще бъдат убити!
68
1
 
23
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Това е психическо състояние - ПАРАНОЯ. Когато смяташ, че всички и всичко е в заговор срещу теб. Не знам до колко се лекува, но трябва да се направи опит за лечение. Просто стаята му в лудницата ще я направим като щаб квартира и всички санитари ще се преструват, че му следват заповедите.
67
0
 
14
 
! Отговори
Jeko преди 11 години
КАК МОЖАХА ФЕНОВЕТЕ НА СТОЛНИЧНИЯ ГРАНД ЦСКА, ДА СЕ ПРОДАДАТ ЗА 40 ЛЕВА? Как може хората издигащи трансперанти за България, да клякат пред тоя ***... какво следва, че и те станаха такива, жалко имаше и нормални хора сред тях, а сега са само продажници в очите на всички!!!
66
6
 
32
 
! Отговори
Мирослав преди 11 години
Минах пред централата на Атака снощи към 20:30 часа, големият протест още беше на Орлов мост. Волен се беше уморил да крещи и се беше скрил вече, от офиса на Атака се чуваше силна музика. На улицата пред централата имаше около 80-100 човека, повечето с големи мускули и ниски чела, насядали по тротоарите. Чакащи. Още тогава беше ясно, че е подготвена провокация. Повечето от младежите пред централата видимо не бяха способни да мислят сами. В мутренските години такива бяха най-долното стъпало мутри
65
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???
64
2
 
19
 
! Отговори
чвор преди 11 години
Нищо не казаха за узаконяването на *** катуни,надупиха се на ***...К'ви националисти са тези!?Някаква нова форма?!