Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
23
 
! Отговори
bb преди 11 години
Има ли кой да му вярва на тоз психопат още? Явно шараните не са свършили в таз държава!
62
3
 
24
 
! Отговори
Зае преди 11 години
Тоя е ходеща жълта книжка!
61
2
 
14
 
! Отговори
Journey преди 11 години
До *** ГерберaстиDo 72Не, това правителство няма да го оставим да работи.Защото то не работи в полза на държавата и гражданите.Можеш да провериш, че Тихолов, който беше направил далаверите с дюните на морето, в момента е назначен като съветник на премиера, въпреки първоначалната реакция на хората.Та, ти за тези ли ще ми говориш да ги оставим да работят.Друг е въпроса, ако и ти си някой корумпиран покрай политиката- тогава ще енормално да ти харесва действителността в България.
60
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер ефенди,блажиш ли блажиш ли,а да ти приседне!
59
15
 
9
 
! Отговори
Истината преди 11 години
За уж спонтанните протести платени от мафията и криминалните структури на Румен Николов Пашата и Митко Каратиста който бе назначен от Буда в Управителния съвет на ЧЕЗ с месечна заплата от 60 000 лева и сега плащат на *** за да си върнат отново държавата и контрабандата и амфитаминовите и кокаинови канали
58
4
 
20
 
! Отговори
:/ преди 11 години
КРАЯТ НА ПЕСЕНТА "АТАКА" ТОВА ГО ПЛАШИ ВОЛЕН
57
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???
56
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм платен. Мразя Ви безплатно !!!
55
6
 
29
 
! Отговори
aardwolf преди 11 години
Само ЕНИЧАРИ могат да замерят българи, които пеят Националния химн и развяват Трибагреника! Родоотстъпници, Вие сте срам за България!
54
30
 
8
 
! Отговори
стефан преди 11 години
Роби, роби по душа този път няма кой да ви освободи!!!Манипулират ви !!!!Борете се за бат Бойко, марионетката на USA и Турция. Който забравя историята я повтаря!!!!!!
53
5
 
42
 
! Отговори
Гопето преди 11 години
Събирайте си хората ***...син Сидеров !!! Днеска пак ще сме при вас и ще ви показваме народната любов.И не съм платен. Мразя Ви безплатно !!!
52
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой ще гласува ли за това политическо недоразумение на следващите избори?
51
3
 
22
 
! Отговори
П преди 11 години
След коалицията на Сидеров с ДПС не мисля, че му останаха поддръжници, и май неговите хора са платени, за да бъдат с него там, а не тези, дето протестират. Но естествено той ще продължава да говори за другите и да отвлича общественото внимание от себе си. Той вече изчезва от политическата сцена, колкото и да не му се иска, и това се последните му гърчове
50
33
 
8
 
! Отговори
boksiora1 преди 11 години
За разлика от тия дето крадат, Волен беше единствения който не избяга от протестиращите.Защо ли, защото няма какво да крие!! Къде бяха лидерите на другите партии снощи?Предната вечер пак Волен стоеше 1 час и говореше в градинката на КристалГоворете каквото си искате, аз го подкрепям!
49
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак учудихме света. В другите държави националистите бият чуждитенците и емигрантите. В нашта изметната държава българските граждани напират да бият националистите защото националостите са слуги и *** на чужденците. Каквато ни е измислена държавата такива ни и псевдо националистите.
48
4
 
36
 
! Отговори
Митьо преди 11 години
Задължително гласуване! За да може подобни *** да останат зад борда в забвение
47
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Д*сльо мизерен, как ще хвърляте бутилки и камъни по протестиращите бе ***? Сега и аз ще дойда пред скапаната ти централа. Ако и по мен хвърлиш камък, бутилка ...... полицаите няма да те спасят !!!!!!!
46
4
 
38
 
! Отговори
13 преди 11 години
и този продажен мишок скрил се под масата е в парламента и представя България срам и позор
45
5
 
28
 
! Отговори
94801 преди 11 години
ИЗБОРИ!!!
44
14
 
15
 
! Отговори
val 789 преди 11 години
Господа и госпожи протестиращи,заявете ЯСНО и ОТКРИТО: Не желаем АТАКА в политическият живот на България!!!!!!! Искаме парламент с ГЕРБ,БСП,ДПС,РЗС,НФСБ!!! ТОЧНО и ЯСНО и...АТАКА няма да ви пречи и да ви се противопостави.Не са необходими конфронтация,бутилки,камъни,псувни и подмятания.Заявете го ЯСНО и ще ви разберат!!!