Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестиращите само бой по каските и полицията стига е спала а да ги прибира занаркотици и хулиганство.Вчера убиха и едно момиче в София на 20години.Полицията спи!
202
6
 
10
 
! Отговори
Дам преди 11 години
До Бай *** от ХанойМного си прав нещата отиват точно в на кучето г.за.. А Боко има най голям интерес от случващото се...Някой задкулисно играе много сериозно във негова полза !!!!
201
3
 
10
 
! Отговори
beyonce преди 11 години
Сидеров,съжалявам че ти повярвах.Слава богу,поне неГ гласувах за теб,защото сега щях да се мразя.Ти си поредната издънка.Гръмките ти слова бяха плод на безпомощността ти.Та дори Гея и Бея се оказаха по-достойни от теб-те поне са открити *** и не си сменят възгледите.Съжалявам те.
200
0
 
3
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Е гаси
199
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някъв *** от атака седнал и ще си счупи пръстите от писане на пасквили -абе не разбрахте ли че първо сте една шепа хора вече които все още вярват на откачения и че никой ама никой нито му вярва на глупостите нито го взема на сериозно ...от устата на този *** само едни и същи глупости се чуваха -пашата ,машата ....този откакто се надупи на турците -само паши и бейове са му в главата куха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
198
1
 
7
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
*** и бедните хора, които няма какво да ядат се продадоха на Волен Сидеров за 100 лв, за да гласуват за "Атака" и 50-100 лв на ден, за да участват в протестите в подкрепа на "Атака".
197
5
 
4
 
! Отговори
Arthas преди 11 години
до ОдисейИ затова вади болезнените истини за народа ни ,както никой друг народен представител.Вчера защо нямаше протести пред централата на ГЕРБ? Атака ли е най-голямото зло ,която никога не е управлявала?!
196
2
 
8
 
! Отговори
До 234 преди 11 години
Ами, то да беше за жълти стотинки - *** се продаде заради единия к*р отзад.
195
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боленчо така се бори срещу ДПС, че ония управляват цяла България. Мерси от такива борци.
194
2
 
12
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
Някой целенасочено ни води към безредици. БСП и ДПС не са толкова наивни за да си мислят, че народа ще си затрае за Прасчо Пеевски. Въпреки това го избраха. Воленчо е агресивен и постоянно дава повод на протестиращите да му начупят каската. Със сигурност това скоро ще се случи. Боко пък налива пари в протестите и плаща по медиите. Със сигурност е задвижил и мутренските си връзки и е готов да прави глупости.Нещата отиват на майка си в .... !
193
1
 
3
 
! Отговори
Посната пица преди 11 години
Браво Българи дотам ли стигнахте след 4г ГЕРБ дасе бите без враг а връга ви гледа саира и ще дойде на бял кон а навас тубата с бензин както някой направиха по неговото управление
192
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
а ти по колко плащаш на тези около теб?мдааа- ти ги направи депутати и репортери в алфа..ние им плащаме....
191
2
 
2
 
! Отговори
ivo.borisov.79 преди 11 години
До ДобриA samo da te pitam koe tochno pravitelstvo e stroialo v provinciata che ne se seshtam, BSP pri koeto ni spriaha i evrofondovete za zemedelie, zaradi takiva sme na takova deredje
190
3
 
6
 
! Отговори
irikandji преди 11 години
До 226Ние в провинцията трябва да вземем пример от хората в града които излязоха да протестират в защита на демокрацията и нас самите а не постоянно да ревем, че няма и да чакаме някой да ни оправи. Крайно време е, ние хората в провинцията да се разделим с овчедушието което властва в душите ни, още от 1944 ... че ако не и от далечната 1396-та година.
189
0
 
3
 
! Отговори
Zdrav преди 11 години
Да, трябваше да ви закопчее Волене!!!
188
3
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
232 *** видя ли лицата на " мършите " те не се крият зад маски нито ходят с качулки .
187
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плъх под маса с микрофон. Що е то ?
186
3
 
9
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
230 куца в твоята глава, през всиките години такава е била ролята на Волен да прави скандали , той от от това живее , с това се храни , така обслужва интересите на червената мафията ,а като отнема от нея общесттвено внимание и го фокусира върху себе си , не си ли разбрал до сега че той е ДИМКА , ФУГАС , нищо повече
185
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей ПОП КРЪСТЬО ! Продажник мръсен ти ли ще разправяш кой е купен и кой не ? Ти дето се продаде за жълти стотинки на Доган безсрамник долен
184
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
София е пълна с селяни от 1милион 10хиляди *** винаги се събират.