Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
5
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
265 и кое ти харесва в идеите на Волен , кое например , национализацията , изгонването на чуждите инвеститори , расовата сегрегация спрямо *** , излизането от ЕС или скарването с най-силния икономически съсед , кое питам кое ти харесва в този политически инфантилизъм
222
5
 
10
 
! Отговори
Те! преди 11 години
По-голям ръб от СИДЕРОВ няма...
221
3
 
6
 
! Отговори
ForgetMeNot преди 11 години
Мирните и излезлите спонтанно се прибраха, останаха само платените провокатори. Има хора, които това целят - да окървавят протеста, за да се върнат на бял кон. От нас зависи дали ще го допуснем!
220
9
 
7
 
! Отговори
anonim преди 11 години
Доли ГЕРБ и мафията! Или ви се работи за 100 лв на месец? Може би Дянков ще ви ги направи 105 лв
219
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ArthasВолен праща идеите на национализма в мръсният канал. Атака като партия практически осигури властта на комунистите и турците. Идеите остават само като приказки, лозунги, етикет на партията, но нямат никакво покритие. Действията са важни. В един по-стари времена онези брадатите от ВМРО нямаше да го замерят с камъни, сещаш се какво щеше да му се случи. Еееех колко много имаме нужда сега от хора като Гоце Делчев, Тодор Александров или Ванче Михайлов.
218
5
 
13
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
*** и бедните хора се продадоха на Волен Сидеров за 100 лв, за да гласуват за "Атака" и 50-100 лв, на ден, за да участват в протестите в подкрепа на "Атака".
217
15
 
5
 
! Отговори
anonim преди 11 години
Много сте заблудени всички противници на Волен, използват ви и ви лъжат и ще ви изхвърлят на *** другите партии, това си и заслужавате!
216
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много от милионерите наливат пари в протеста имат интерес от дестабилизация.milionerite
215
0
 
0
 
! Отговори
Arthas преди 11 години
*пишещите
214
6
 
6
 
! Отговори
Arthas преди 11 години
До Одисей И къде е тази нова десница :D Нещо не я виждам и не виждам как въобще дясната идея ще направи нещо по-различно. Бях на протеста вчера ,но си тръгнах преди да стигне централата на Атака ,защото съм гласувал за тях.Не за Волен , а за идеите му ,държа да отбележа.И тука като говорите за Атака обсъждайте идеите им , не поведението на Волен,както правят 95% от писещите.
213
11
 
9
 
! Отговори
0 преди 11 години
Голям номер направиха тия от Герб-пак разбуниха държавата.но това което си мислят няма да стане -народа няма да гласува за тях,те вече са история,напразно си хабят парите .С изключение на техните си пъдари народа не ги обича,видя им управлението през тези 4 години и повече не го щем.
212
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EЙ ЛУМПЕЛИ ПРОСТИ !!! ГЕРб не бяха цвете ама тая коалиция бсп дпс и атака е направо гнусна Аман от псевдо родолюбци и ***
211
2
 
18
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
Е, като само Боко Тиквата има изгода от хауса, защо БСП, ДПС и АТАКА му помагат така сърцато? Боко е ***, но не той избра Пеевски, нали?
210
1
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
258 има си прокуратура за тази работа , така че стига глупости , тя си върши поне за сега работата
209
3
 
14
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
244 всеки ден пътят на шествието е и перез НДК , а ако случайно си бил на някой от проттестите би трябвало да знаеш че там хората са излезли срещу статуквото , никой не иска ГЕРБ стига глупости , не съм бил на протсти от 12 години , видяхме се с маса народ които са като мен и всички до един седесари , АЛО стига с този ГЕРБ бе кой го слага изобщо в сметките в момента се формира НОВАТА ДЕСНИЦА , защото ситуацията в Парламненра е ненормална има си обществени закони които функционират както природни
208
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е кокаиноман. Има всички признаци - разширени зеници обилно потене, мегаломанско държане.
207
3
 
19
 
! Отговори
един от всички преди 11 години
Бях на концерта на Бон Джоуви , казваше се че сме около 50 хиляди , като правя съпоставка с хората сега на протестите , мога съвсем честно да кажа , че усещането ми за вчерашния протест на който бях и аз са за близко до това присъствие на хора . Някъде около 20 минути се изчакваше на орлов мост за да се изтеглят хората в посока НДК и то при постоянен поток от хора .За това се учудвам на това умишлено маниполиране на броя на протестиращите.И то такава сериозна разлика. Още една подигравка с нас
206
2
 
19
 
! Отговори
коко преди 11 години
Тоя Болен е пълен нещасник! Събрал е 20 платени назобани мухльовци и се барикадирал...Не разбра ли че народа не те иска, защо нагнетяваш напрежение в мирните протести, *** с ***!!!!!!!!!!!!
205
2
 
8
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 11 години
До Тaкa си мисля, Този път не е само Боко. Пеевски беше толкова здрава издънка, че дори простаците от БСП не биха я направили без причина. Става нещо друго, но няма да разберем какво. Мафиотите се боричкат и си бъркат по дупките. Настанала е истинска война за кокала. Накрая пак народа ще го отнесе.
204
2
 
7
 
! Отговори
мартина преди 11 години
волен как може да хвърля бутилки и предмети по протестиращите