Днес пред парламента: кафета, домати и чудати депутати

Кадрите на протеста, запечатали невижданата "народна любов"
Обновена: 26 юни 2013 15:25 | 26 юни 2013 15:25,
130

Стотици полицаи от ранни зори и в редици се наредиха пред парламента за сутрешното кафе на протестиращите. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Liato преди 11 години
Омръзна ми всичко това.Животът си върви и без правителство и без парламент,има си администрация,която движи нещата,а по телевизиите вече няма един хубав филм.
116
3
 
1
 
! Отговори
Adiito0 преди 11 години
Атака липсват, защото се опитват да опорочат кабинета на Орешарски, защото той е срещу интереса на народа. Чухте какво каза Орешарски, че ако това продължи, ще трябва да си подаде оставката. Атака никога не са сменили позицията си срещу кабинета. Какво обаче се забелязва от ГЕРБ, които също са липсвали? Не казваха ли точно те, че Атака е в коалиция с БСП и ДПС и т.н.? А сега са на друга позиция и после ще кажат как не подкрепят кабинета.
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве какво излезе, БСП ли искат Ботве OUT или май се оказаха ГЕРБ?Все тая, всички комунисти на народен съд, начело с Борисов и серГЕЙ.
114
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве какво излезе, БСП ли искат Ботве OUT или май се оказаха ГЕРБ?Все тая, всички комунисти на народен съд, начело с Борисов и серГЕЙ.
113
0
 
1
 
! Отговори
до PRIKAZKA преди 11 години
ето още една
112
0
 
2
 
! Отговори
до SKYBET преди 11 години
А ти недей да петниш българският език! Аман от неграмотни драскачи.SKYBET МАЙБЕТ като сте негработни затова сме на това положение. Дай да драскаме нещо да се правим на интересни.
111
7
 
4
 
! Отговори
До wow преди 11 години
Каква интелигенция бе хора,щом като не знаят какво искат.Уж искат управляващите да ги чуят,пък като отиват при тях за разговори-пример Мая Манолова ,което е достойно от нейна страна,пак са недоволни и го определяш като наглост.
110
0
 
9
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Задължително гласуване !Спиране на субсидиите (12.00лв.на човек в момента)) на партиите-само членски внос !Намаляване на бариерата от 4% на 2% .До три мандата на депутат. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120 .И нещата ще се оправят от самосебеси.ДПС ще има 15души, БСП-25 а Атака няма да бъде в Парламента !
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
протестиращите един по-як кол у врата за да не са им безплатно поразиите които правят
108
4
 
34
 
! Отговори
wow преди 11 години
Мая Манолова и тя отишла да пие кафе с протестиращите ?!? WOW - ей това е наглост, безмерна, нечовешка, подигравателно подчертана наглост...
107
11
 
7
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 11 години
Малко се вдетенясвате с това ГЕРБ / БСП , нещо като фулбулни фенове Левски / ЦСКА . Всеки вика за своите и освирква другите ! На мен ми е се тая кой е - само някаква работа да свърши. Видях в предните надежда , но само първата година . Сега ще гледам тез , пък ако не стават - Февруари ще си паля сметките за ток пак !
106
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега сме във фаза САИР БГ. следващото ниво е КЮТЕК .БГ. Ще им натрошим кофите .
105
1
 
12
 
! Отговори
до nelva -107 преди 11 години
Не съм пристрастен към нито една от партиите, но искам да подчертая, че от такива късопаметни и нехаещи хора като теб позволяват вече 25 години на олигарския *** който и сега ни управлява да ни тъпче и мачка. Или си от тях или не ти пука за тази държава...
104
23
 
5
 
! Отговори
nelva преди 11 години
Стига призиви от ГЕРБ !Стига сте им слугували!Търсите ОЛИГАРСИТЕ - а се СЪЮЗЯВАТЕ С ТЯХ !Повечето от хората в парламента са почтенни.Ако има гадняри- това са старите лисици от 4 - те партии.Какво са Ви виновни останалите парламентаристи.
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки се бори за кокала а е недоволен ,като го получи.Така е и с нас , обществото. Искаме избори - добре,ама не е това което очаквахме.Искаме МЕСИЯ - не един а двама бяха, но не са това което очаквахме.Искаме референдум,имаше но не е това което очаквахме. Искаме, искаме...но май не знаем какво искаме,важно е да искаме,не е толкова важно дали може и как да стане.А колко морални сме станали,че чак колежките не заглеждаме,а те горките не смеят даже да се усмихват.Така както сме я подкарали,следващия парламент ще е по-зле от сегашния и нито един свестен човек не би се кандидатирал за депутат,като
102
0
 
28
 
! Отговори
viki123 преди 11 години
Wиждате ли колко безвъзвратно сте загубили България? Можете да вършите мизерии докато сте живи но до там. След вас не идва нищо. Вие вече сте нищо. Децата на Прехода вече са мъже и жени , децата на протеста са техни деца и всички ние вие мразим. Безплатно.
101
2
 
10
 
! Отговори
СПГ преди 11 години
СОФИЙСКА ПРОТЕСТНА ГРУПА СЪЩО СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ ТАЗИ СРЕЩА И ХОРАТА, КОИТО ПРИСЪСТВАХА ТАМ НА ЕДНА МАСА С ОЛИГАРСИ И ЧЛЕНОВЕ НА ДС!!! СЪЩИТЕ ПРЕГОВАРЯЩИ НЕ СА СЕ ДОПИТАЛИ ДО НАС!!! СЪОТВЕТНО НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, КОЕТО СА ОБЕЩАВАЛИ ИЛИ ПРЕГОВАРЯЛИ! ПРЕГОВАРЯЩИТЕ НЕ СА ЛИЦАТА НА ПРОТЕСТА ЗАЩОТО НЕ СА СЕ ДОПИТАЛИ ДО НИКОГО ОТ УЛИЦАТА!!! СПГ СЕ ОБЯВЯВА ПРОТИВ ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ГИ ОТЛЪЧВА ОТ ВСИЧКИТЕ СИ ГРУПИ В МРЕЖАТА И СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ ТЯХ!!! СПГ ЩЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ, В СЛУЧАЙ, ЧЕ СА ВНЕСЛИ ИСКАНИЯ ОТ НАШЕ ИМЕ!!!!ПРИЯТЕН ДЕН И БЪДЕТЕ НА УЛИЦАТА!!! ИСКАЙТЕ С
100
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кире, агата те вика с ибрика братле.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Simplex Vulva Hypnotica.
98
24
 
10
 
! Отговори
Киро преди 11 години
ПАРИТЕ СВЪРШИХА ГСПОДА ГЕРБЕРИ !