Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
13
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.
107
13
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 11 години
По-голяма съсипия от наследството на ГЕРБ няма. Опразвайте чекмеджетата по офиси, министерства и канцеларии и марш герберски калинки!
106
7
 
9
 
! Отговори
г-н Тау преди 11 години
До г-н Тауи понеже почвате да цъкате нещастните си минусчета,моля уточнете,кое не ви допада...това ,че ГЕРБ е създадена от и за Борисов или това ,че утре може да създаде нова партия ,която ще се различава от ГЕРБ само по названието....;)
105
13
 
13
 
! Отговори
г-н Тау преди 11 години
"ГЕРБ е моя партия,докато съм жив и здрав ще е монолитна.Аз съм я създал,ако реша ,утре ще създам друга",това заяви вчера Борисов в интервю пред Сашо Диков по Нова телевизия...?!?!?!...алтернатива ,а?....ми мерси много!
104
4
 
10
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
До надяНадюша, учи болгарский, а то ус у тебя все время отклеивается.Руско няма да има, рускому светится пиздец.Чмоки!
103
12
 
29
 
! Отговори
БСПЕДЕРАСТ преди 11 години
Тези жалки платени проституиращи за дребен лев показаха в още по-жалка светлина жалките ***,натрапили ни се с една единствена цел-да ни заборчат с милиарди,които предварително са си поделили помежду си!!!!!!!
102
8
 
3
 
! Отговори
надя преди 11 години
Точно така,мегатъпи са старците,и другиАко има руско рамо,щеше и ти да погледаш ,как се прави ново време.Жалко,че не се случва нещо такова,а то на улицата всеки се ежи,и с право,но като се стигне до практика,....затихват и улици и улуци...разчита се на кибера,на вълната и т.н.Докога ли?
101
0
 
2
 
! Отговори
strephen преди 11 години
До Кръстьо Станойков О НЕ, МОЛЯ ТЕ...ПО ДАЛЕЧ, ЧЕ ГО ВИЖДАМ ОСТРОВА ОТ ПРОЗОРЕЦА СИ!:) А ВЕЧЕР КАТО ДУХНЕ МОРСКИЯ ИСКАМ ДЪХ НА МОРЕ, А НЕ ВОНЯ! НА ЗМИЙСКИЯТ ОСТРОВ СРЕЩУ ПРИМОРСКО - СРЕД СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ! КАКТУСИ И ЗМИИ - ИСТИНСКИ РАЙ!
100
4
 
17
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
А къде е госпожица Дърева?
99
12
 
18
 
! Отговори
Кръстьо Станойков преди 11 години
Тези десетки.., заедно с правителството - на остров св. Анастасия до Бургас, там да се управляват както знаят!
98
4
 
17
 
! Отговори
qdosan преди 11 години
Колкото и странно да звучи според мен този контрапротест по-скоро допринася за бързи предсрочни избори, защото допълнително нагнетява напрежение. Иначе е много смешно да се бориш за 5-те лева по-малко сметка за ток и 10-15 лева по-висока пенсия, при положение, че всичко е свързано с мафията - ако я няма във властта тези неща щв бъдат решени и то в пъти по-добре и за тези протестираши.
97
6
 
12
 
! Отговори
Иво78 преди 11 години
Мазните,треперещи от нечест и дребнаво сметкаджийство ръчички на *** чичка с вид на селско тарикатче,достигнало върха на мечтите си-да крещи в мегафон и цяло село да го види ''у софията-големец'',извадиха вмирисаното и лекьосано списъче,стояло незнайно откога на най-сигурното място-в собствените му задни части и зачете с изпълнен от ибрикчийско склонение гласец!Двамата,единствени под 80г.бяха с вид на нискоинтелигентни и нископлатени,с нищо необещаващо бъдеще пройдохи,трудно говорещи и с ли
96
3
 
16
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Дали на БСП и и Юруш има харесва и това:5 Искането да узаконим *** постройки 6 Кои етнос най се облагодетелства от увеличените помощи за майкитеи няма ли друг начин? 7 искането да се върне пушенето - електората на коя партия цица помощи за отглеждане на тютюн 8 Зам. министърката на образованието нарича Левски и Ботев Смутители в Османската империя 9 Министъра на образованието я "подвели" и нямала престава за промените в авторите 10Намаляването цената на тока за сметка на бизнеса а заплат Сигнализирахте за неуместен коментар
95
3
 
8
 
! Отговори
Браво преди 11 години
До реално80 - ама истински! Като Леонид при Термопилите! "Като шепа Спартанци пред сганта на Ксеркса..."
94
1
 
15
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Много ми е интересно дали на хората от скритата тройна коалиция на Гея, Бея и новообрязания *** гьотферен сидер ага им харесват следните факти, които за ДПС НЕ са проблем1 назначаването на Пеевски 2 Олигарски в предишната 3-на коалиция като фин. мин. прокара закон за намаляване данъците за хазарта - В. Божков дали според вас е олигарх? 3 В Пловдив и Благоевград са силно "благодарни" за назначаването на областните 4 министъра на спорта няма представа топката с каква форма е Сигнализирахте за
93
7
 
26
 
! Отговори
Шoп преди 11 години
Какво значи правителството да бъде оставено да работи?Някой му пречи ли? Да не би да го разсейват протестите и затова да се излагат така?Още малко ще обвините протестиращите за престъпленията си.
92
5
 
29
 
! Отговори
strephen преди 11 години
ПРИЛИЧА МИ НА СЪБРАНИЕ НА ДОМСЪВЕТА!;) И НА БРОЙ СА ПРИБЛИЗИТЕЛНО ТОЛКОВА!:)
91
4
 
3
 
! Отговори
SS до #106 Гербераст преди 11 години
... aaaa , и художник, и художник!!Но най-вече '***', както той сам се изказа за себе си в 'онзи запис'-СРС
90
11
 
13
 
! Отговори
Гербераст преди 11 години
Орешарски да си ходи, и да върнем на власт Вилшкшя Вожд, Слънцето На Нацията, Любимия Ръководител, Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов-най интелигентния политик, футболист и т.н.т.
89
4
 
19
 
! Отговори
strephen преди 11 години
ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЗА СЪБИТОЕТО ЗАЩОТО НЕ БОРАВЯТ С И-Т И МОБИЛНИ - ЕДНОТО Е ТВЪРДЕ НЕЯСНО,А ДРУГОТО Е ТВЪРДЕ СКЪПО! ДРУГА ЧАСТ НЕ СА МОГЛИ ДА ДОЙДАТ ЗАРАДИ БОЛЕЖКИ! МАЙКИ И БАЩИ - КАЗВАМ ГО С УВАЖЕНИЕ! ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА ВИ ДА РЕШАВАТ САМИ БЪДЕЩЕТО СИ А ВИЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ! РАДВАЙТЕ СЕ НА ЛЮБОВТА И ОБИЧТА НА ДЕЦАТА СИ И НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙТЕ В ИГРИ, КОИТО НЕ СА ВИ ЯСНИ, НЕ РАЗБИРАТЕ И СА ДАЛЕЧ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО ВИ!