Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, Тикво, за 5 години не смени изтърканата си тактика- отричай докрай, обявявай всички доказателства за манипулирани. Мъчиш се да се изкараш по-чист от Майка Тереза, ама вече никой не ти вярва.
101
6
 
12
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Във всяка лъжа има известна доза истина. Бойко защо има наглостта да е депутат, след като излезе записа с Кокинов? Бойко как имаше наглостта да управлява след записа с шефа на митниците? Замислете се, всичко това ли беше манипулация?
100
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вучката, не си по европейските стандарти, момче! *** при Меркел да те стандартизира!
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вучката, не си по европейските стандарти, момче! *** при Меркел да те стандартизира!
98
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко си е готин ,Бойко си е пич Вие затова го мразите Вие му завиждате Българина не обича такива хора като Бойко Вие му завиждате Защо ХАРЕСВАТЕ Станишев и Местан и Доган --защото и по интелект и по красота са ката вас
97
6
 
5
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Ейй, пак не са минали без подигравателното - "оплака се Борисов". Просто не могат да се сдържат платените ***, не могат и това е!
96
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ха сега с твой те камъни по твой та тиква
95
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисооов,Меркел не я питат какво е говорила по телефона защото ,тя не прави далавери като теб с Кокинов,тя не злоупотребява с власт и няма връзки със силови групиравки,докато ти си един елементарен наглец ,докопал се до властта,който затри демократичните завоевания на страната и иска пак да управлява държавата.Хайде спри се.Българите имат една поговорка "Пази боже сляпо да прогледа"
94
3
 
6
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Като го чуем,ще решим. Пък вие си ги приказвайте каквото си искате.
93
3
 
7
 
! Отговори
Вучката преди 10 години
Нема да пишете лощо за мойта изгора-Бойколина от Банкя че кат ви подпукам с 26 см.-то керест....
92
5
 
3
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс чрез бсп и атака по заповед на шериата искат да озаптят всички Българи който имат реалните възможности да спрат ромската, турската и арабската инфазия на Българската територия , а всички ние си седим и си мислим ,че това е тетър. колко ли по различно е било ежедневието на Българите през 1393(падане на България под османско ИГО) ?????
91
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Бойко! Комунистите са способни само на подлости... В техен стил е да съсипват тотално живота на хората и народа си...
90
9
 
12
 
! Отговори
Срам,Срам преди 10 години
"Господари на ефира" така са се навели на Бойко ,че не е истина ! Жалко за предаването, развалиха го!
89
2
 
9
 
! Отговори
печкин преди 10 години
Тук е държавата на телефонните измамници не си правете илюзии ,800 000 си лягат със снимката на БУДА,ти им показваш луната те ти гледат пръста.
88
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПАТРАШКОВА Е ЕДИН ДОСТОЕН , ОБИЧАН И ПОЧТЕН ЖУРНАЛИСТ
87
5
 
11
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Тиква с писихично отклонение. Бабунко ти нали сам си призна за Бирата, сега пак друго фъфлиш! Лекарите се оплакват от ниските си заплати, ами погелднете си пациента, защо не е прибран за лечение?!Реакциите на тримцата, само покачва вероятността записи да има и да са истински. Нека прокуратоурата ги изземе и след това маските паднат.
86
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една мутра да се сравнява с фюрерката на Четвъртия райх е пълно безобразие.Какво била казала Меркел, ми поръчала си е Гърция, Румъния и България от рум сервиза на ЕСЕС!)
85
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце и Гоце в коалиция "Мишо Бирата" ... :)
84
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още не ги е чувал записите и вече твърди, че били манипулирани. Накрая да не вземе да си спомни, че е "забравил" за разговора, както с офшорката.
83
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДРУГАРИ гъзовете да си съдерете ГЕРБ е невъзможно да преебете НАРОДА Е С ТЯХ