На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!

"Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал"
Обновена: 25 мар 2014 17:38 | 25 мар 2014 16:16, Камелия Цветанова
88
На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини управляващите, че с временни комисии в парламента се опитват да отклонят общественото внимание.

„Най-малко ме интересуват тези комисии. Опитите им да отклоняват вниманието, че тютюнът не се изкупува, куп неща стават днес в държавата, а те всеки ден да се занимават не с Христо Бисеров, а с това кой е идвал или не вкъщи, най-малко ще им вляза в тона. Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал, какво е правел, при протестите знаете пред кои офиси, пред коя къща стояха тези хора”, коментира той, след като по-рано днес Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с него в Банкя пред парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и разговор между двамата.

"Решил съм да бъда толерантен, спокоен, мил, любезен, не ме вкарвайте в тази тема", добави Борисов.

В същото време председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП обяви, че Бисер Петното е казал, че протестите срещу правителството от миналата годината са платени и то от политически сили, които не са на власт, в това число и от ГЕРБ.

Като посредник в това е участвал Пламен Нунев, депутат от ГЕРБ, добави тя. Освен това комисията ще поиска да изслуша и шефа на НСО - който и да е той в момента, добави социалистът Антон Кутев.

Причината за това е обстоятелството, че гардовете на службата, които са били извикани днес от комисията, са заявили, че не си спомнят нищо за срещата, за която твърди Петното.

Според Кутев това поставя под въпрос подготвеността на служителите на службата да пазят държавните мъже.

Ако и шефът на НСО не успее да даде обяснение и да отговаря за действията на подчинените си, това би означавало, че поведението им се диктува от някой друг, а „може би и от Бойко Борисов”, смята Кутев.

От ГЕРБ пък поискаха да разберат кой е довел подсъдимо лице с белезници с сградата на парламента, за да иска доноси и клевети по нечий адрес.

„Това лице е доведено в парламента с белезници. Задавам въпроса кой доведе това лице и нормално ли е подсъдимо лице Бисер Миланов-Петното да дава информации във вариант, в който вероятно инкриминираното лице трябва да излъже кой е давал данните и аргументите това лице да вади тези доноси в комисията”, заяви Снежана Дукова от опозицията.

От началото на лятото на миналата година Бисер Миланов-Петното се издирва от българската прокуратура и полиция по конкретни досъдебно производства, а през това време той участва в обществени съвети по обсъждане на различни теми от страната, включително и в присъствието на премиера Пламен Орешарски в сградата на Министерски съвет, упрекна пък Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ei mutrak pak te hvanaha v laja a sega kakvo vdignal si gramdanata kradliva kratuna i si misli6 4e naroda ti verva ama ne6to si se obarkal lade sa sega tvoite draska4i date podkrepqt poforumite ei cela BG znae kakv si MUTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
61
3
 
11
 
! Отговори
ЛК преди 10 години
Странно как един престъпник казва истината, а гардовете на НСО лъжат. Егати и комисията която застава зад престъпници. Сигурно и комисията е от престъпници. И защо Куртев си позволява да упражнява натиск над шефа на НСО и да го заплашва. Тези от БСП не разбраха ли, че колкото повече заплашват, толкова повече губят от избирателите си.
60
2
 
8
 
! Отговори
Доктор преди 10 години
Спинозният Кутев кога стана толкова грамотен разузнавач! ? Същия разузнавач като Росен Петров. Изобщо всички комунисти са разузнавачи-все излагат версийки за другите,а те до ушите са затънали в л..на!!
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че на него и за мишо бирата и за кокинов не му се приказва. Утре ще каже, че тоя петното случайно е минал покрай тях да пита колко е часа.
58
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев като излежи първите 20 доживотни присъди, мога да се замисля дали на Бойко да не му дам една условна. Всекиму според заслуженото. А отделен е въпроса, че в БСП има и по - големи престъпници от Станишев. Всичките гербери да са серийни убийци, пак са дечица в сравнение с *** от БСП!
57
5
 
8
 
! Отговори
иван преди 10 години
До оставкабеами за герб нямаше нужда от заеми те имаха достатъчно пари от предните, които не е ясно за какво изхарчиха или нещо друго направиха с тях
56
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-мил ще бъдеш на топличко, в затвора, другарю мутра Бойко! Петънце е този негодник в сравнение с тебе, *** на държавно ниво!
55
15
 
16
 
! Отговори
Нед преди 10 години
Много ме кефите всички непредубедени можете да се ориентирате ккога ГЕРБ-ерчета чиновночета почиват или са свършили работа.Защитават Бойко и цъкат минуси само сутрин преди кафето на обедната почивка и след 17:00 като се приберат. До преди 2 часа нямаше минуси нямаше супер постове за Бойко и изведнъж юруш.Жалки сте като всички защитаващи сегашните обирджии.Нито едните нито другите ставате за нещо.Кога ли народа ще ви удари по 100 тояги на голо и ще ви прати по дяволите!!!
54
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роско к'во правеше във Виена оня ден на частна среща с директора на ЕВН?Някой някаква информация, *** смешковци от ГЕРБ и БСП?
53
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И двете петна на детектор на лъжата - и Бисер и Бойко! Вторият вече безброй пъти излъга за какво ли не - за разговора с Танов, за разговора с един прокурор, за дядо си, за баба си, та съм сигурен, че ще се провали!
52
17
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Стига сте ни натрапвали това недоразумение бе г-да журналисти.Само дето не сме разбрали по колко пъти на ден ходи до тоалетната.Стига,дошло ни е до гуша.Като толкова искате да дойде пак на власт,хайр да ви е,доведете си го.
51
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Xa Не че има отношение ама да изкараш некой лев.Само това ви остана, плюене флашки и внушения
50
27
 
9
 
! Отговори
Ха преди 10 години
ГЕРБ точат субсидия чрез Боянския бардакКъщата на удоволствията приютявала елитни чалгаджийкирай на Доган се появи и Боянският бардак на Бойко Борисов. Така коментират оживено депутати къщата, която ГЕРБ са наели за срещи с пари от държавната субсидия.
49
9
 
14
 
! Отговори
Рони преди 10 години
Забава голяма е тежката артилерия на ГЕРБ
48
13
 
10
 
! Отговори
сик преди 10 години
А кажи и върти ли дудуци Манголюба Бенатова?
47
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТорроВ хотелите на Пеевски къде.
46
21
 
17
 
! Отговори
Торро преди 10 години
Абе ти че си мил, мил ама кажи къде са милиардите от мандата дето изчезнаха...
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До оставкабети какво очакваш на крив х-й всичко му пречи
44
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това в което твърди, че го е склонявал Борисов, петното го правеше за Орешарски.Влезе като представител на протестите(същите котио го изгонига с неговите банаки пред камерите като правокатор) в министерски съвет та да обесянава че били платени и че има доказателства.Някой някога да е видял едно доказателство?Не е възможно някой да плаща в продължение на половин година на 70 000 човека без някой да го снима.Все някой от тях я ще се обиди я ще се отцепи и ше го издъни
43
9
 
26
 
! Отговори
оставкабе преди 10 години
Да, и заема от 4 милиарда, който се канят да вземат! Вместо оставки заради всички гафове, които сътвориха, те продължават да се правят на ни чул ни видял, пък и все ГЕРБ са им криви за тяхната некадърност!