На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!

"Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал"
Обновена: 25 мар 2014 17:38 | 25 мар 2014 16:16, Камелия Цветанова
88
На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини управляващите, че с временни комисии в парламента се опитват да отклонят общественото внимание.

„Най-малко ме интересуват тези комисии. Опитите им да отклоняват вниманието, че тютюнът не се изкупува, куп неща стават днес в държавата, а те всеки ден да се занимават не с Христо Бисеров, а с това кой е идвал или не вкъщи, най-малко ще им вляза в тона. Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал, какво е правел, при протестите знаете пред кои офиси, пред коя къща стояха тези хора”, коментира той, след като по-рано днес Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с него в Банкя пред парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и разговор между двамата.

"Решил съм да бъда толерантен, спокоен, мил, любезен, не ме вкарвайте в тази тема", добави Борисов.

В същото време председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП обяви, че Бисер Петното е казал, че протестите срещу правителството от миналата годината са платени и то от политически сили, които не са на власт, в това число и от ГЕРБ.

Като посредник в това е участвал Пламен Нунев, депутат от ГЕРБ, добави тя. Освен това комисията ще поиска да изслуша и шефа на НСО - който и да е той в момента, добави социалистът Антон Кутев.

Причината за това е обстоятелството, че гардовете на службата, които са били извикани днес от комисията, са заявили, че не си спомнят нищо за срещата, за която твърди Петното.

Според Кутев това поставя под въпрос подготвеността на служителите на службата да пазят държавните мъже.

Ако и шефът на НСО не успее да даде обяснение и да отговаря за действията на подчинените си, това би означавало, че поведението им се диктува от някой друг, а „може би и от Бойко Борисов”, смята Кутев.

От ГЕРБ пък поискаха да разберат кой е довел подсъдимо лице с белезници с сградата на парламента, за да иска доноси и клевети по нечий адрес.

„Това лице е доведено в парламента с белезници. Задавам въпроса кой доведе това лице и нормално ли е подсъдимо лице Бисер Миланов-Петното да дава информации във вариант, в който вероятно инкриминираното лице трябва да излъже кой е давал данните и аргументите това лице да вади тези доноси в комисията”, заяви Снежана Дукова от опозицията.

От началото на лятото на миналата година Бисер Миланов-Петното се издирва от българската прокуратура и полиция по конкретни досъдебно производства, а през това време той участва в обществени съвети по обсъждане на различни теми от страната, включително и в присъствието на премиера Пламен Орешарски в сградата на Министерски съвет, упрекна пък Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
15
 
! Отговори
Кой-Той преди 10 години
Много простотия има ,многоооо,защо не кажете истината за Доган,Станишев,Бареков,Пеевски и другите знайни и не знайни герой от прехода.Милиардите завлечени в чужбина,за погубените животи на хиляди българи,за всичи беди и болка в нас.
21
11
 
16
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
КАТО НЕ МУ ОТЪРВА СИ МЪЛЧИ А КОГАТО МУ ОТЪРВА ЛЪЖЕ
20
12
 
8
 
! Отговори
яветъуиоп преди 10 години
то и за това как стана милионер не ти се говори ама на всеки средно интелигентен човек му е ясно *** мутро невежа , но не си ти виновен , че те избраха на власт просто повечето хора в България са доста *** като теб и затова междувпрочем те избраха защото си казаха - а тоз е *** кът миен ша гласуам за негу :ДД:Д:Д:Д:Д
19
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Решил съм да бъда толерантен, спокоен, мил, любезен, не ме вкарвайте в тази тема", добави Борисов.Не му се говори, щото го изловиха по бели ***.
18
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
незнам кой го е видял с Борисов но с Бареков и по тв7 го показаха как си говорят влюбено на протестите по - точно Бареков говори тоя *** поклаща с глава и слуша
17
10
 
15
 
! Отговори
6767 преди 10 години
Много, ясно! На всеки, ще е под достойнството му да им се вързва на измислените интриги на БСП и ДПС /не споменавам ББЦ,защото те са едно и също нещо/. Колкото и да се опитвате да го очерните Борисов, няма как да стане! По голяма мафия от вас /троиката управляващи/ ,няма!
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сериозно ли вярвате, че Бойко ще го викне тоя като преди това каза, че пред тях денонощно дежури екип на ТВ7 и Алфа?За Мишо Бирата какво?За Бисеров като се доказа нещо да не би да се случи?
15
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Антигерберите са чуден отбор- Петното, Волен, Бареков, Мишо Шамара, Данчо Ментата, Бат Сали, Лютви Местан...
14
11
 
15
 
! Отговори
Нед преди 10 години
Ей на този Бойко за каквото го питата не му се говори там където никой не го пита се обажда :)За всички пътеки дето се е оцвъкал не му се говори е как иначе ще лъснат толкова договорки и далавери. И тези и предишните цялата политическа върхушка дето ни е яхнала вече 25г и на наш гръб забогатя построи палати , децата им учат в чужбина , натрупаха милиони по банки трябва да се измете . Има много кадърни хора но в тази помия дето е сега няма да се набутат в политиката да си петнят името!!!
13
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Ибриков Местанов-Ердоганов :)))
12
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сърдитко бочко празно му гърнето...
11
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Митко,защото няма едно нормално и истинско обвинение срещу опозицията,защо няма доказано нищо от Костинброд до сега,колко флашки и компромати и какво-НИЩО . Каквато е и цялата политика на кабинета и тристанката.Доказано няма и няма да има,но идват изборите и трябва да се лъже,плюене и смрад,жалко за политиците "избрани" по този долен начин.
10
8
 
20
 
! Отговори
гадове преди 10 години
Как е възможно изобщо НС да се занимават с такива измислени субекти! И,като се занимават със срещите на този л...ар,защо не и със срещите му с Ореха,Нинова и Манолова? И,като се е срещал с Борисов ,какво доказаха, .... че е протестирал пред дома на Б.Б ,ПЛАТЕН от бюрека. А, за Бисеров - нито дума!
9
23
 
16
 
! Отговори
До Борисов преди 10 години
Докога ти и Цветанов ще се разхождате на свобода?
8
16
 
13
 
! Отговори
Митко преди 10 години
Че протестите бяха платени, бяха платени! Няма какво да се лъжем, има достатъчно доказателства , и барабанчиците, и балерини ли не бяха ,пияна, къртене на павета и др..Въпросът е друг, защо не повдигат обвинения на Борисов?? Най малкото за разговора в Банкя с Кокинов! Това в цял свят го няма- ти прокурор да дава обяснения на властта за движението на дела????Премиер да спира проверка , конфликти на интереси и много други изпълнения. Досега такъв премиер щеше отдавна да е в затвора с подчиненит
7
10
 
21
 
! Отговори
вдъхновител преди 10 години
Днес всички се уверихме,че мутрата Станишев вече е на пързалката.Дори се показа на снимка.
6
5
 
18
 
! Отговори
гласоподавател преди 10 години
Поредното фияско на управляващите,изместват общественото внимание от,убитата барета,тютюнопроизводителите,здравната система,образователната система,онкоболните,лечението на децата в чужбина и още много провали.Това управление е един голям провал, това си е.
5
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то и за Йосич не му се говори и за Бориславова, за СИК също... *** човка, не можеш 2 приказки да си кажеш с него :)
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
незнам кой го е видял с Борисов но с Бареков и по тв7 го показаха как си говорят влюбено на протестите по - точно Бареков говори тоя *** поклаща с глава и слуша
3
14
 
11
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Не му се говори понеже всичко казано е вярно, нали;)