На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!

"Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал"
Обновена: 25 мар 2014 17:38 | 25 мар 2014 16:16, Камелия Цветанова
88
На Борисов не му се говори за Петното: Решил съм да съм мил!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини управляващите, че с временни комисии в парламента се опитват да отклонят общественото внимание.

„Най-малко ме интересуват тези комисии. Опитите им да отклоняват вниманието, че тютюнът не се изкупува, куп неща стават днес в държавата, а те всеки ден да се занимават не с Христо Бисеров, а с това кой е идвал или не вкъщи, най-малко ще им вляза в тона. Има достатъчно ясни снимки кой с кого се е срещал, какво е правел, при протестите знаете пред кои офиси, пред коя къща стояха тези хора”, коментира той, след като по-рано днес Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с него в Банкя пред парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и разговор между двамата.

"Решил съм да бъда толерантен, спокоен, мил, любезен, не ме вкарвайте в тази тема", добави Борисов.

В същото време председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП обяви, че Бисер Петното е казал, че протестите срещу правителството от миналата годината са платени и то от политически сили, които не са на власт, в това число и от ГЕРБ.

Като посредник в това е участвал Пламен Нунев, депутат от ГЕРБ, добави тя. Освен това комисията ще поиска да изслуша и шефа на НСО - който и да е той в момента, добави социалистът Антон Кутев.

Причината за това е обстоятелството, че гардовете на службата, които са били извикани днес от комисията, са заявили, че не си спомнят нищо за срещата, за която твърди Петното.

Според Кутев това поставя под въпрос подготвеността на служителите на службата да пазят държавните мъже.

Ако и шефът на НСО не успее да даде обяснение и да отговаря за действията на подчинените си, това би означавало, че поведението им се диктува от някой друг, а „може би и от Бойко Борисов”, смята Кутев.

От ГЕРБ пък поискаха да разберат кой е довел подсъдимо лице с белезници с сградата на парламента, за да иска доноси и клевети по нечий адрес.

„Това лице е доведено в парламента с белезници. Задавам въпроса кой доведе това лице и нормално ли е подсъдимо лице Бисер Миланов-Петното да дава информации във вариант, в който вероятно инкриминираното лице трябва да излъже кой е давал данните и аргументите това лице да вади тези доноси в комисията”, заяви Снежана Дукова от опозицията.

От началото на лятото на миналата година Бисер Миланов-Петното се издирва от българската прокуратура и полиция по конкретни досъдебно производства, а през това време той участва в обществени съвети по обсъждане на различни теми от страната, включително и в присъствието на премиера Пламен Орешарски в сградата на Министерски съвет, упрекна пък Веселин Вучков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 52да и репортажите на Господари на ефира от Кюстендил а там спечели КОЙ - Мая Манолова
41
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
are_kulat много ме кефи как червена гнида с е пука от злоба и завист.Цял живот това те чака.На дърти години ще се червиш като те питат хората кво работиш.
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако започне на всякакви *** да обръща внимание ...триста години няма да му стигнат да се занимава с простотии! Пък като се има предвид че луд умора нема, може и това да е кратък период.
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това за протестите Петното го каза и на срещата с Орешарски, искаше права да арестува :)Каза, че има снимки.Та кво стана с тая работа? Някой някога да е виждал една снимка или видео от телефон как се плаща за протестите?Единствения дето го изловиха и то на вторият ден беше Воелн с ония бабанки с пиците.
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредното фияско на управляващите,изместват общественото внимание от,убитата барета,тютюнопроизводителите,здравната система,образователната система,онкоболните,лечението на децата в чужбина и още много провали.Това управление е един голям провал, това си е.
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако и шефът на НСО не успее да даде обяснение и да отговаря за действията на подчинените си, това би означавало, че поведението им се диктува от някой друг, а МОЖЕ БИ и от Бойко Борисов, смята КутевЕто нагледен пример за това как се правят опорни точки и се създават внушения - типично по комунистически !
36
1
 
24
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Ама Петното казал,а Орешарски не си спомнял дали е говорил с Петното в министерски съвет,някой платил протестите.......е те тоя път съвсем ни взехте за мезе, естествено Кутев се прави на мъж
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, БСП, НЕ ОБИЖДАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! Хората излязоха да протестират СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКАТА НАГЛОСТ, МРЪСНИТЕ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ И СРЕЩУ ЦЯЛАТА ДЕМАГОГИЯ, КОЯТО СЕ ШИРИ В ПАРЛАМЕНТА И В БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ, и го направиха не защото някой им плати, а защото вече им е писнало от всичко това !
34
21
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ГЕРБерасти, какво е усещането да се обрежете?На Бойко червената книжка да не му направи проблеми със зарастването?Необходимо е лекарите да се съобразят с този фактор и деликатно да подходят към следоперативните грижи!!!
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарите изпускат кокала! Дреме ми за петното и за опорните ви точки. Време е да чуем как Цветанов е подслушвал бабите и за апартаментите му а не за ранените и убития от грешките на овчев.
32
4
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Само с Петното ли се е срещал ? Ами ако започнат да се сърдят Шамара и активистката Гергова? Че има ли някой в държавата да не е разбрал кой е бил платен лятото и кой си намери държавни службички ,кой се хвалеше че му е платено и кои ходеха на екскурзия до София "безплатно"да "контрапротестират" ?Кой му е платил на този да обяснява това ? Стига манипулации вече !Всеки нормален българин лятото е протестирал срещу антибългарското правителство "БЕЗПЛАТНО " !
31
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисоф втвърди, че кафето в Кърджали го бил платил Местан, но за сметка на това пък преди той бил платил сметката в Банкя!Това беше много точно втрдяване!
30
8
 
0
 
! Отговори
Бигуй преди 10 години
Щом Петното е видян да говори с някого, това е само в интерес на прозрачността. Представете си, че ме среща Борисов, заобиколен от черни очила, заговаря ме и дежурни фотографи запечатват това като събитие. Каква е моята вина, че ме е спрял Борисов, а аз не съм побягнал?
29
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Бисер петното е човека на Бареков лекето и Корнелия к*рвето. Борисов защо да се среща с този ***?"Защото Борисов е същия ***.
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С тези които се среща сега го карат да говори тези неща срещу обещания за невинност. Бисер петното е човека на Бареков лекето и Корнелия к*рвето. Борисов защо да се среща с този ***?
27
17
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 10 години
Смрадтa се носи от тиквените тролчета, които са прости като Вожда си, или както каза Вожд Тиква: Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме.
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смрад силна и сладникава, поредната инвазия на тролчета на БСП и ДПС с медиината подкрепа на Бареков - ***
25
12
 
7
 
! Отговори
МОНЕВ преди 10 години
ТОЗИ , НА СНИМКАТА, Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ЗА МИРА В БЪЛГАРИЯ ! В ТОЛКОВА ДАЛАВЕРИ Е ЗАМЕСЕН И ВСЕ СЕ ИЗМЪКВА С ПОДОБНИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ И НЕЯСНИ ОТГОВОРИ ! КАКВО ДРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ МУ Е ПОВДИГНАЛА ПОНЕ СЕДЕМ ОБВИНЕНИЯ ,МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА СИ ОТГОВОРЯ . ОСВЕН ИЗВОДА ,ЧЕ СИМЕОНОВСКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ СА ДО ЕДИН ОТ ДС ИЛИ ДРУГОТО ,ЧЕ ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ !
24
6
 
7
 
! Отговори
Йордан Бонев преди 10 години
Г-н Борисов, имам нов номер, да ви го запиша ли?
23
6
 
17
 
! Отговори
мозък имате ли? преди 10 години
До кога ще ни занимавате с изявленията на престъпници,с анонимки,флашки и простащините на утайката на обществото в лицето на разни Пеевски,Капутов,Петна,л..на и др.?Това ли е най-важно? Здравеопазване-сринато,образование-на най-ниско ниво,хората не получават от месеци заплати,отчаяни се хвърлят от балконите,пенсионерите в тотална мизерия,терминал-2 е задръстен от заминаващи млади хора и още,и още...Що за *** сте?