Сметната палата станала Станишева палата

ГЕРБ: Корабът на правителството потъва успешно
Обновена: 30 апр 2014 14:11 | 30 апр 2014 13:00, Камелия Цветанова
66
Сметната палата станала Станишева палата
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Лидия Руменова за председател на Сметната палата стана повод от ГЕРБ да определят одитора като „Станишева палата”.

Причината за това е, че Руменова е била юридически съветник на лидера на БСП Сергей Станишев, когато той беше премиер.
 
„С чисто сърце можем да наричаме Сметната палата Станишева палата, а само преди минути вече официално стана ясно на всички, че новата тройна коалиция се нарича БСП, ДПС и „Атака” с ясно разпределение на квотите 4:3:2”, коментира депутатът от опозицията Ивелина Василева.

Още по темата
Тя отново изрази притесненията на ГЕРБ за Оперативна програма „Околна среда”.

„Фондът за местно самоуправление ФЛАГ взе официално решение, с което се прекратяват всички плащания към общини, които ползват кредити от него”, обясни тя. Според  нея това ще се засегне силно местните власти.

Сега всички общини се оказват в невъзможност да изпълняват проектите си, смята Василева.

„Струва ми се, че корабът на правителството потъва успешно, но лошото е, че се завличат всички български общини и държавата”, коментира тя.

Според нея в същото време и фирмите ще фалират, защото няма как общините да им платят, а много работници ще останат на улицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо ли никой не споменава комунистическия геноцид над българския народ?Над 300 000 убити,повече от първата световна война,по най жестокия и мъчителен начин. Откраднати над 16 милиарда долара,и за това е допринесъл и бащата на Сергей Станишев.Абе комунистически не наядени,Разбрахте ли,че ковчега джобове няма!Върнете си откраднатите човешки съдби!!!Вие сте позор пред целия свят!Няма ли някаква свястна национална медия,да им направи една реклама на тия,ама през час да се говори за това?
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Корабът потъва и няма кой да го спре.То всичко стана Станишево, бе.Този ПЕС много алчен.Моника му подготвя почвата за бъдещи "успехи".Направи всички, дето му служат вярно милионери.Няма нищо по-сигурно от финикийските знаци по сметките им.И постовете с облаги, разбира се.Той ги раздава екипно и по роднински.В управлението навсякъде са си само роднини.Опитът на миналото се ползува.Само затвор ще ги оправи и отнемане на краденото, като се почне с Моника Хохегер, през Данчо Ментата и без спирка...
55
1
 
0
 
! Отговори
RADOSLAV19R0 преди 10 години
ТАКЪВ Е ЖИВОТА, ИМАШ КРАВА, ПИЕШ МЛЯКО, НЯМАШ КРАВА, СМУЧЕШ СИ ПРЪСТА !!!ПИНИЗЪТ Е, ДАЛИ СИ ПРИСУКАЛЧЕ НА КРАВАТА БОКО, ИЛИ НА СЕРГО, ИЛИ НА МЕСТАН, КОЕТО Е СЪБИРАТЕЛНО НА ПЪРВИТЕ ДВЕ !!!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бай Петко 26A, бе Бай Петко, само ти ли не разбра, че с Руски пари и мощната подкрепа на 5-та колона на Путин, протестите за сметките за тока, бяха пренасочени срещу правителството на Борисов и ако тогава не беше подал оставка, крояха "шапка" , три мецеца до нормалните избори с подставени лица ,като Петното и т.п., да провокират ексцесии, за да има основание да го плюят?
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станиш Моников Хохегеров заедно с жена си са най-рафинираните мошеници на съвременна България. Плещи само глупости , да заблуждава бабичките по разни митинги и си правят далавери за милиони. Бил интелегентен и знаел езици. Голям праз , какво от това като докара собствения си народ до просешка тояга и се подиграва с населението, давайки по 5 лв. за ток, той и съпартийците му са всичките милионери.
52
4
 
1
 
! Отговори
ТРОЛОВЕ СЛАБОУМНИ преди 10 години
КАК НЕ ГИ ЗАБОЛЯХА РЪЧИЧКИТЕ ДА ДРАЩЯТ ПРОСТОТИИ. НА И ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА БУДА ИМ И КОМПАНИЯ. САМО СЕ ЧУДЯ КАК ВСЕ ОЩЕ СЛЕД ВСИЧКИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ,КОИТО ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ, НЯКОЙ ГИ ПОДКРЕПЯ И ТАКА ИМ СТАВА СЪУЧАСТНИК. ГЕРБ СА АНТИНАРОДНА КРАДЛИВА ШАЙКА МУТРИ. НЕ ЗНАМ ЗА ПОДКРЕПАТА И УЧАСТИЕ В ЦИРКОВЕТЕ ИМ,КОЛКО ИМ ПЛАЩАТ ИЛИ КАКВО СА ИМ ОБЕЩАЛИ,АКО НЯКОГА, НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ СЕ ДОКОСНАТ ДО ВЛАСТТА.КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ,ЗА ДА СИ НА СТРАНАТА НА ЗЛОТО БУДА!
51
9
 
1
 
! Отговори
ДГД преди 10 години
Трябваше да дадат Сметната палата на някоя ГЕРБерастка КАЛИНКА!!!
50
0
 
2
 
! Отговори
Бай Йордан преди 10 години
Не оспорвам партийната принадлежност на никого но съвременно гражданско общество от анонимници няма никъде. Затова още 100 години ще сме на този хал.
49
3
 
23
 
! Отговори
Избирател преди 10 години
Защото човекът, който разори България, се казва Сергей Станишев. 4 милиарда опатка, за няма и една година откакто е на власт и се крие зад гърба на Олигархски. А сега има 15% подкрепа. Хората, ако не го разбират кой ги ограби, значи не са узрели за демокрация, значи изборите са излишно упражнение в тази страна. Те свалиха Сергей за 4 години, и сега - пак на власт . Ние какво повече да правим - само ни лъжат и манипълират, това просто е болен народ с объркано масово съзнание.
48
0
 
15
 
! Отговори
ии преди 10 години
Дека е Сидер Ага?Сутринта се раздава нещо за правителството че щяло да пада?!Атака в съзю с Комунисти и ДПС. Какво ли не прави парата.
47
0
 
0
 
! Отговори
? преди 10 години
До ДА АМА НЕЩО СИ ОТБЕЛЯЗАЛ - БЕ АЗ ТИ КАЗВАМ ИСТИНАТА,А ТИ,ЗА КОЕ НЕ СИ СЪГЛАСЕН?
46
2
 
1
 
! Отговори
ДА АМА НЕ преди 10 години
До до ДАА БЪРКАШ СА,АМА НИЩО ОТ ДЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ
45
0
 
18
 
! Отговори
Моника Хохегерова преди 10 години
ОЛАФ разследва Моника Станишева и Пламен Орешарски за обща далавера от 2.250 млн. евро. Това съобщи бившият председател на Комисията по досиетата Методи Андреев в "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. Той категорично заяви, че това разследване няма нищо общи с аферата "Хохегер".
44
0
 
20
 
! Отговори
Избирател преди 10 години
СерГей е потънал до шия в шуробаджанащина и ла*на
43
1
 
21
 
! Отговори
Педро преди 10 години
Както каза Румен Петков: "Всичките ми кадри са КАЛИНКИ СТРЪВНИЦИ". А не някакви си тревопасни калинки като на ГЕРБ. Даже и по това го бия Бойко, изчистих му всичките калинки и напълних държавата с калинки-стръвници, торни бръмбари и шуробаджанаци. А нека се мери с мен де!
42
2
 
4
 
! Отговори
до ДА преди 10 години
Ами то това пак си ти - Жоро :)))))))))))))))))))
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е "Педрова палата", а "ДОГАНОВА" има разлика. Педро само си мисли, че нещо зависи от него, ама фактите друго показват. И сестра Галева се опита да остяви ГЕРБ без човек в комисията по изборите, ама Бойко и Местан като пиха едно кафе и нещата още на другия ден се промениха и комунистите останаха с пръст в ***. Това само показва колко са безпомощни и че всичко зависи от дпс. И от тогава сестра Галева ни хък, ни мък за комисиите и ЦИК
40
8
 
21
 
! Отговори
ДА преди 10 години
До жороОЩЕ ЕДИН ЗА БАТЕ БОЙКО И ГЕРБ-ПОДКРЕПЯМ!
39
26
 
7
 
! Отговори
До Жоро преди 10 години
Хубаво е че си помпиш плюсчета ама това няма да помогне на Банкянския *** и на теб!!!:)
38
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УХ ,ТОЗИ СТАНШЕВ КАТО ГО ВИДЯ НА СНИМКА И МИ СТАВА ПРОТИВНО!