Сидеров разговаря с Наришкин и го покани в България

Лидерът на "Атака" участва във форум в Белград
Обновена: 7 май 2014 14:01 | 7 май 2014 12:23, Анисия Иванова
121
Сидеров разговаря с Наришкин и го покани в България
Волен Сидеров. Архив: Булфото

Лидерът на "Атака” Волен Сидеров разговаря със Сергей Наришкин в Белград и го покани да посети България въпреки наложените санкции. На въпрос дали би приел покана от българска парламентарна партия, Наришкин е отговорил, че никога не е отказвал срещи с колеги депутати.

"Съжалявам, че Парламентарната асамблея на Съвета на Европа лиши руската делегация от право на глас. Това показва, че някои депутати не искат да чуят истината и бягат от диалог”, допълни Наришкин.

Още по темата
Припомняме, че посещение на председателя на Държавната дума Сергей Наришкин в периода 6-8 май 2014 г. в София е отменено заради ограничителните мерки, наложени от Европейския съюз. Като наказателна мярка срещу намесата на Москва в Украйна и анексирането на Крим, ЕС през март наложи санкции срещу 33 официални лица от Русия и Крим, след което увеличи броя им заради продължаващото напрежение. Наришкин беше един от санкционираните от ЕС с визова забрана и замразяване на активи.

В Белград лидерът на „Атака” и водач на листата на партията за евроизборите Волен Сидеров участва в международния форум „Балкански диалог 2014“, който беше открит от председателя на долната камара на руския парламент Сергей Наришкин, съобщиха от партията. Сидеров е обявил, че е поканен като лидер на единствената в българския парламент партия, която заявява антиглобалистка и православна позиция.

"Атака” е за военен неутралитет на България, за излизане от НАТО, против неолиберализма и дивия капитализъм, който опустоши страната. Ние смятаме, че Евросъюзът трябва да се преустрои или да се разтури, защото сега той е една огромна пирамида, незачитаща мнението на обикновените хора в Европа. Пирамида със задкулисна власт и управляван на практика от САЩ. На предстоящите избори за Европарламент нашата партия излиза с идеята за съюз на отечествата, а не гигантска бюрократична конструкция, каквато сега е ЕС”, обясни националистът.

Той подчерта, че това е единствената партия, обявила се категорично против налагането на санкции срещу Русия и против забранителните списъци за руски политици и бизнесмени.

Сидеров заяви, че международната общност трябва да осъди военните действия на незаконното правителство на Украйна срещу собствените граждани.

„Днешните управници в Киев трябва да бъдат поставени в изолация и принудени да предадат властта на едно легитимно правителство след свободни и наблюдавани от международни наблюдатели парламентарни и президентски избори. Преди идването си тук, в София аз се обърнах с призив към българското правителство да осъди избиването на цивилни граждани от военните части на Киевското правителство, но този призив остана без отговор”, каза още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
12
 
! Отговори
TrollTerminator преди 10 години
Великият мишок отново се прояви!
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми да го кани :) искам да видя как ще мине границата. Сидеров както винаги говори неща, които знае, че няма как да станат... като тъпотяита с 1000лв минимална заплата... ох как искам да стане премиер, че да му гледам сеира. Жалко, че никога няма да стане, тогава цирка ще е пълен.
34
6
 
5
 
! Отговори
st преди 10 години
На вас да ви дават по 50 бона в евро на месец и вие ще скачате и ще викате еййй 50 бона месечно в евро еххехехеехееххе имунитет сега и в Брюксел ще иде и там 10 бонки в евро, хехехеххе.
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя плъх е толкова смешен с неговите "православни" сътрудничества. Благодарение на последната "православна" дружба, Македония вече не е българска територия след поредната анти-българска директива от мАсква. Ама такива неща са подробности за Ефенди. Трябва да си пълен *** с мироглед на пещерняк за да мислиш, че православието означава автоматично "братство". Някой да е чувал за протестантски или католически съюз? Като изключим турците, най-жестоките ни воини са били срещу православни държави.
32
9
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Нещатни драскачи, стига сте си чесали пръстите с Бойко, а вижте тоя национален предател какви ги върши! Сега му лижете ***, но ако се стигне до украински сценарий на наша земя, при вида на кръв по улиците ще започнете да заеквате...***!
31
11
 
9
 
! Отговори
@ преди 10 години
случайно се натъкнах на сбирщина на Атака на 3 март пред ,,св Александър Невски,, - беше все едно съм попаднала в някакъв абсурден паралелен ужасяващ свят - сидеров крещеше от трибуната с злоба , платената публика пикаеше върху стената на ,,света София,, .всички и всичко в този сбирщайн на атаката на сидеров изглеждаше мрачно ужасяващо махмурлийско .автобусите ,около 30 броя бяха спрели в/у жълтите павета ,хората от провинцията пушеха смрадливи цигари около тях и не виждаха дори ,,Худ галерия
30
7
 
4
 
! Отговори
st преди 10 години
Оставете го и той е като вас и другите,и на вас да ви кухат пари и вие ще говорите за съответният нали така.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До хахахахаахIli kvo be :)
28
7
 
10
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Присъствието му в листите е обида за избирателите. Ще работи против единството на ЕС и против НАТО.За какво ще взема заплата от данъкоплатците?
27
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен е служител на американската администрация и национален предател
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека го кани! Да видим как ще мине границата))) Те в украйна не ги пускат в европа въобще) ))
25
7
 
7
 
! Отговори
хахахахаах преди 10 години
До Анонимен 27Замълчи, обрязан ГЕРБеруго, замълчи и не се показвай !!!
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спокойно бе соросчета, става въпрос за посещение на председателя на руския парламент, какво сте се разпенили, сякаш ще посрещаме руската армия.
23
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До optimistToi Bolen po princip ima navika da govori gluposti ne mu se chudi
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До хахахааххаPo-dobre truski investior ot kolkoto ruski.
21
3
 
6
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Не е лошо сътрудничеството, ама трябва винаги да имаме едно наум. Преди 70 години, пак в името на балканското (коминтерновско) сътрудничество, бяхме почнали да превръщаме българите в Пиринско в македонци - и пак да угодим на Белград и Москва. Добре че те са се изпокарали. Сега в името на новото православно сътрудничество какво се очаква да харижем?
20
15
 
9
 
! Отговори
optimist преди 10 години
С какво право Сидеров пренебрегва решение на цялата европейска общност? Нещо повече, Сидеров ЕДНОЛИЧНО решава да покани Наришкин, макар че има действащи ограничения за територията на ЕС!? От къде на къде?
19
6
 
11
 
! Отговори
хахахаахха преди 10 години
Га Бойко покани Ердоган в България и разкара българските фирм от строителния пазар за да вкара турските на брат сиГа Бойко, каза, че Доган е най-добрият български политикГа Бойко седна и се разбра с Местан, въпреки, че намаше турско кафе за негово съжалениеГа Бойко каза, че строи джамии, че има много турци кметовеи и общинските съветници от ГЕРБГа Бойко,каза ДА на Турция в ЕА-той не беше Турски националист?обаче га Сидеров връща отменена визита на Руски държавник-той е руски Националист ?
18
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 19A националист+русофил=фашист! Също само в ***
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещо пропуснахте новината за поредното свинско пиянство и агресия срещу мирни граждани от страна на Ефенди из нощна София