Ще бъдем само в стабилен кабинет, стига коалиции „Орешарски”

И Борисов призова за висока активност на вота
Обновена: 5 окт 2014 16:54 | 5 окт 2014 13:37,
425
Ще бъдем само в стабилен кабинет, стига коалиции „Орешарски”
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще участва само в стабилно правителство след изборите. „Ние ще участваме само ако можем да участваме в стабилно управление. Такива разни Орешарски тип коалиции не би трябвало да се получават”, каза той, след като гласува в Банкя.

Още по темата
Борисов беше категоричен, че ако не се стигне до стабилен кабинет, ще има нови предсрочни избори. „Ако има нови предсрочни избори, аз от сега заявявам, че ГЕРБ няма да допусна да участва в кампания”, каза той, цитиран от „Фокус”.

Според Борисов след нови избори вече няма да има какво да се поправя в държавата. „Втори шанс няма след този избор”, каза той. Според лидера на ГЕРБ сега можело все още да се спаси нещо, но за да се даде шанс на политическите партии да разговарят, трябва да има висока активност. „Всичко е в ръцете на народа днес”, заяви още Бойко Борисов. Той призова всички българи да гласуват, а не после да „мрънкаме и да се оплакваме от това или от онова”.

Борисов изрази надежда и високата активност да е такава, че „купуването на гласове да увисне във въздуха”.

„Първата задача – да спре това безвремие, защото тези служебни правителства без парламент, без подкрепа не могат да управляват. Даже много направиха в една подобна ситуация”, каза още лидерът на ГЕРБ на въпрос каква трябва да е задачата на новото правителство.

„Аз си гласувам за моята партия, за стабилно управление, да си продължим да си изграждаме държавата, да си оправяме инфраструктурата, да направим енергийно ефективни сградите, отново да станем уважавани в Европа и в света, да възстановим добре си отношения с Русия, да спрат да ги лъжат и тях и всичко останало, което сме правили”, каза още Бойко Борисов.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за народ, вместо да праща престъпниците в затвора, им дава права и власт, вече 25г. да вършат беззаконията си.Отгоре на това, агитира и сънародниците си, да подкрепят с гласа си престъпленията им.Не народ, а ***, както е казал поета.Айде сега сложете си новите дрехи и самодоволните усмивки и отидете да гласувате за това, дали тая зима ще умрем от студ или от глад.
274
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Ако се вярва на предварителните данни към момента май драмата е дали ще има трипартийка или четирипартийка :). На печелившите честито, а народа ще плаща яко
273
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато не се промени избирателният кодекс гласът ви е равностоен на изс.аното от мен току що ла.но !!!
272
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес най ясно си пролича колко *** и наивен е народа ! Трябва да си *** ,че да повтаряш като папагал думите на същите тези които ти го набиват 25 години и да не се опиташ да промениш нещо влизайки в тяхната *** игра наречена гласуване . Нямам как да победиш системата , ако играеш по нейните правила ... НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ КАРТУНИ И УТРЕ ИЗЛЕЗТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ , НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ДНЕС СТЕ ГАСУВАЛИ ИЛИ НЕ !!!
271
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТНОВО ПОБЕДИ НАШАТА ПАРТИЯ НА НЕГЛАСУВАЩИТЕ - 65%, срещу двойно по-малко на всичките алчни властолюбци, народни кръвопийци.БРАВО, НЕГЛАСУВАЩИ БЪЛГАРИ - гордея се с вас. Не всички в тази държава са с промити от медиите мозъци.ДОЛУ СТАТУКВОТО !
270
2
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Гласувайте с разум а не като кухи тикви!
269
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПФ напред, атакалийкс отива в небитието! Браво Симеонов!
268
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е истина просто - отново мутра и осъден начело.... купиха ви гласовете с вашите пари!
267
2
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Като гледам телевизиите имам чувството че турция провежда избори а не България!Бойко тостолоб смотан защо реши да правиш избори по време на байрам?
266
0
 
5
 
! Отговори
vremena преди 9 години
predstavih si boko v kato ricar no se okaza ot zlite sabira6ti lanci i danaci ot naroda (prodai si zlatoto) prikazki i 4udo na politik
265
1
 
5
 
! Отговори
I преди 9 години
Стига тикви, бюреци, лютвеци, психопати и ***. Не ви ли омръзна да ги въртите едни и същи? Гласувайте с разум.
264
0
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 9 години
И кой ми написа "-"? Кай е съгласен да е съучастник на престъпници?
263
0
 
5
 
! Отговори
до Василев преди 9 години
И АМЕРИКАНСКИ
262
0
 
7
 
! Отговори
урунгел преди 9 години
Гробар!
261
1
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 9 години
Купуването и продаването на гласове е престъпление! Упражнявам правото си да не гласувам за партии купуващи гласове със субсидии законно окрадени от народни!
260
5
 
3
 
! Отговори
Stoqn преди 9 години
Атака потъва заедно с Волен ефенди, вижте във фейсбука на Дневник.
259
0
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Тоя е ясно че не може да упралява не си хабете гласовете пускайте за други по възможност български партии а не коалиционни партньори които в момента празнуват!
258
3
 
7
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
До АнонименЗаради вашата партия на негласуващите българският народ трябва да си приготви вазелина и да се наведе пред ***.НЕГОДНИЦИ !!!!!!
257
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na boko glasovete sa ot lelki koito si go predstaviat za maj a ne za politik totalno sa se obarkali
256
1
 
5
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
Вотът от чужбина освен от Турция е изцяло ГЕРБ.-----------------------------Означава само Едно! Вотът и секциите в Турция са голямата шашма на управляващите от 25-т год насам!пп. панеже имам доста познати българо-мохамедани или турци-мохамедани бг.граждани, твърдението че те ще гласуват за тиквата е абсурдно!!!! И съвсем наскоро едно семейство отиде да живее в Турция!