Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
31
 
! Отговори
Поправка преди 8 години
До АнонименНе "довиждане", сбогом за Бацето.
92
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имало сценарий за метеж на правителството. Нима нямаше сценарий за правителството на Орешарски?! Ама не, десни да са. То хубаво, но народа е гласувал за управление на държавата, а не за корупции и далавери. Скоро Пеевски ще купи държавата както са я подкарали. Дано да е за добро! :)
91
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** е луд полудял за оставки и т.п. Хайде изчакай до протеста за да видим колко души ще искат оставка . Аз от сега ти казвам , че ще са 100-200 души . А такива като теб ще си стоят в къщи и ще викат айде наще..е..е . Та така другари , щом искате Рада-дълбоката заминавайте при него , Иван Костов ви чака .
90
5
 
37
 
! Отговори
До ааа преди 8 години
Ти си голям профан. Когато беше свалено законно избраното правителство на Орешарски на такива изменници и продажници на България ви изнасяше. Сега, когато народа се надига срещу правителството на Боко вие обвинявате хората в дестабилизация на правителството. Защо забравихте окупацията на Софийския университет. Нима действията тогава на шепа платени слуги та ГЕРБ бяха законни. Нима ислямизацията на България е законна. Повдига ви се от такива продажници като теб.
89
3
 
35
 
! Отговори
Опа преди 8 години
Некадърен опит да се смачка амбицията на протестиращите! Явно са много стреснати Боко и компания.
88
2
 
34
 
! Отговори
ГОЛЯМ СМЯХ преди 8 години
"Съветникът" на Борисов бил не бил негов човек,а човек на "Котараците" и Пеевски?
87
5
 
39
 
! Отговори
до 133 преди 8 години
ИЗбран законно!!!!!!!!!Щегуваш ли се И ДЕЦАТА ЗНАЧТ ЧЕ ББ АКО НЕ ФАЛЩИФИЦИРА ИЗБОРИ Е АУТ!
86
1
 
11
 
! Отговори
до 129 преди 8 години
Днес рано сте злоупотребили с дрога. Това да не е нова евроатлантическа мода?.
85
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мутрата се събра в един отбор с мутри. сега въпросът е кой кого ще опраска. залагам на това,че прасето и цацата ще опраскат банкянския
84
49
 
11
 
! Отговори
aaa преди 8 години
Крив ,прав Бойко,горе-долу кара влака,мир поне има за сега и е избран от народа,законно.Така ,че всеки който иска да събаря правителството и да дига метеж препоръчвам на родната полиция да му избие тия мераци от кухата кратуна по законно установения ред.
83
2
 
32
 
! Отговори
заколеда преди 8 години
прасетата се колят по коледа!ние малкозакъсняхме
82
2
 
24
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-105,ганчоооо,тогава барел нефт беше 140 долара,а сега при любимата ти тиква е 27долара,колко трябва да бъде цената на бензина.
81
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв сценарий ви се привижда.Просто хората не искат тая крадлива мутра да продължава да лъже и краде безнаказано.Цветанов , най-честния,Яне Янев , най-умния, съветва премиера .....по кои въпроси не стана ясноясно е , че можел да пише и праща СМСи ..И това ако е държава.....
80
2
 
12
 
! Отговори
до 120 преди 8 години
Не се отвивайте много за да не настинете.....
79
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
б.б. реши да играе в един отбор с прасето и цацата. ще го изпързалят и ще свърши зле
78
2
 
38
 
! Отговори
1 преди 8 години
А,метежа извършен срещу правителството на Орешарски,нали беше финансиран от партията,която в момента е на власт,сега те какво искат,народа да ги търпи ли.
77
2
 
30
 
! Отговори
до 109 преди 8 години
България е цъфнала във всяко отношение. Животът е песен, заводи и фабрики бълват продукция която се изниса за цял свят. Всичко е ОК и е останало само да се занимаваме с паметници. Другарю индивид с нустановен пол и наклонности, спрете дрогата тя ще ви погуби. Съсредоточете се към идващият "светъл" евроатлантически празник 2 февруари.
76
21
 
6
 
! Отговори
наблюдателен преди 8 години
Само дето тези сниманите протестиращи не са срещу сегашният кабинет, а срещу Орешака. Виждат се 2 европейски знамена. Ако бяха платените пицаджии на руската *** щяха да са с путлeраски знамена и да държат по парче пица
75
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде излизайте "метежници" руски, да видим този път колко от вас ще се върнат вкъщи здрави.
74
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
500 000 евро си е баш премиерски рушвет