Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой май се опитва да повтори метежа от февруари 2013, ама този път няма да мине номерът - полицията ще ги смачка безмилостно!
72
25
 
7
 
! Отговори
sdf преди 8 години
Отново руските *** ще правят преврат, 2-ри опит за малко повече от 2 години! Но този път номерцата им няма да минат и ще има напукани кратуни! Агентурата на Жужето, Свинчо Пеев-ски, ДОган и Перхидрола плаши с футболните агитки, но забравят, че членовете на агитките мразят червени уро.ди, комунисти и комсомолци!!!
71
2
 
3
 
! Отговори
неутрален преди 8 години
До АнонименЖалък ***, смешен си! Колко стотинки на пост получаваш?!
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
банкянската мутра се събра с прасето и цацата и ще свърши зле. ще го използват още някой месец и ще му бият шута като миналия път
69
19
 
8
 
! Отговори
Дитер преди 8 години
Да се събори паметника на СССР армията, Альоша и Царя "освободител". Да се издигнат паметници на българските царе и ханове!
68
3
 
22
 
! Отговори
boko преди 8 години
Голям пропуск от страна на МОН... не са вслючили "ВИНЕТУ" в учебната програма...голям пропуск...
67
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това че няма съветник с името богданов нищо не значи. човекът на б.б. се е представил с това и е поискал 500 000 евро. данс го прикриват.
66
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Станишев и Орешарски бензина беше 2.80 лв.Сега при Бойко бензина е 1.80 лв.Значи глаувам за Бойко и ГЕРБ
65
2
 
10
 
! Отговори
до 97 shop преди 8 години
Извинете, "какво" си сложихте днес в кафето?.
64
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата никога не е била по дестабилизирана от сега. Откакто управляат Борисов-1 и 2 сме най-зле!
63
2
 
10
 
! Отговори
до 87 преди 8 години
Виждаш ли колега?. Наркоманите в София не са съгласни да им се затворят дилърите и ви маркират минуси.
62
3
 
28
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Живеем ли добре ... НЕ значи оставка и да идват следващите , НО НЕ партийни ДС корумпирани подметки а хора нормални от народа от университета , от улицата , от училището ... от село !!! Хора с чисти и патриотични сърца ни трябват да се борят за по-добрият живот на този изстрадал заслужаващ по-добро бъдеще народ ! :(
61
4
 
22
 
! Отговори
иво преди 8 години
"българи юнаци, щели още спим, вдигайте байраци софийската ***....стия да унищожим "
60
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Феновете на Болния си мислят, че ще има и за тях. Не за вас има пица, останалото е за "водача е пингвин"...
59
20
 
16
 
! Отговори
0 преди 8 години
Сидеров президент и премиер. Цялата сегашна управляваща сбирщина в затвора до живот и конфискуване на имуществото им до 9 поколение.
58
33
 
8
 
! Отговори
gerbist-reformator преди 8 години
До ПРОТЕСТИРАМ!Виж, на никой не му харесва, но наследството което остана от тройната коалиция е лошо и няма друг изход. Затова и заеми трябва да се вземат, и други неатрактивни действия се налагат. Няма как иначе да се справим с лошото наследство.
57
9
 
46
 
! Отговори
ПРОТЕСТИРАМ! преди 8 години
Фашиста Москов, ваксини, Винетка Павлова, 16 милиарда, "Химко", Образованието, Правосъдната система и т.н. и т.н.....ОСТАВКА!!!
56
26
 
5
 
! Отговори
Червен психар преди 8 години
Станишев устоя една цяла година на протестите и даде нагледен урок как не трябва да се влияе от тях. Борисов ще използва точно това. Ще гледа с присмех на младите и красивите придружени от старите и грозни пенсионери. Нека си вървят и крещят колкото си искат. Интересното е, че те и хабер си нямат за едно евентуално наследство съставено от ДПС, БСП и Атака. Тогава ще цъфнем и вържем. С две думи - обречени сме.
55
7
 
5
 
! Отговори
маке преди 8 години
винце и пръжолки ке има ли и по коко бочви така де да знам дали си струва да сбираме четата
54
6
 
38
 
! Отговори
Йоцо преди 8 години
Така значи, когато правителството на ГЕРБ е на власт, всички му пречат и винаги целта е дестабилизация на държавата. Протести не трябва да има и всички намеци за предсрочни избори се парират с мотива, че са прекалено скъпи и пак водят до дестабилизация.Когато ГЕРБ не са на власт, трябва да има протести, за да има стабилност в държавата и избори "до дупка", ако трябва. Тогава изборите са безплатни или поне са на "промоция".