Премиерът за куршума: Беше ми криво, но... поел съм си кръста

Борисов обясни, че на никого не пожелава да получава смъртни заплахи
26 фев 2016 18:00,
100
Премиерът за куршума: Беше ми криво, но... поел съм си кръста
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обясни, че не пожелава на никого да получава смъртни заплахи.

Още по темата

Той каза това в коментар на информациите от началото на седмицата, че е получил заплаха за убийство и куршум в плик за писма.

"Истински съжалявам, че така се получи. Макар че тогава, на журналистите, които бяха, им се молех много да не го пишат. Съжалявам, че така се получи", каза Борисов.

Той добави: "Като слушах и гледах, ми беше криво и болно, защото на никой не му пожелавам да му показват материали, в които се готви това и онова. .. аз съм си поел кръста".

Борисов коментира и решението на КЗК да започне разследване за монопол при горивата. Той обясни, че е изпратил официално писмо до комисията, за да се произнесат като независим орган. 

"Не мога да соча с пръст Делян Пеевски и Валентин Златев заради това, че фирмите, които медиите свързват с тях, бяха извадени от обществените поръчки", каза още премиерът.

Борисов коментира и спрените търгове. "Фактите са, че за 1,7 млрд. лв. са спрени поръчки. Спряна е контрабанда за близо три милиарда и парите са влезли от бюджета", коментира той.

Борисов обясни и че е участвал тази сутрин в голяма среща за новия закон за борба с корупцията по високите етажи. "Убеден съм, че ще предложим нещо много действено", обеща той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоууу стреснатия , децата ни емигрираха , пък твоето си го прибра да роди и да си гледа детето на спокойствие - нещо по този въпрос да ни светнеш
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минимална работна заплата 210 евро на месец - Европейски съюз година 2016....кефМинимална пенсия 75 евро на месец -Евопейски съюз година 2016....кефВсичко друго е празни приказки !
42
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все пак, жалко! Тая снимка щеше да стане хит, ако беше с черна лентичка в горния ляв ъгъл ... и отдолу с две четирицифрени числа с чертичка помежду им ...
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А преди кръста - 30 удара с бич?
40
1
 
30
 
! Отговори
Тъжител преди 8 години
Горкият, направо ме разплака, особено като ни разплака майката, и съсипа живота ни.
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа и той си носи кръста ама никой не го жали
38
0
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
cirkadjiya,celia bg narod pravi na budala
37
2
 
13
 
! Отговори
se преди 8 години
Заплахата за убийство не е шега работа. Службите да си свършат работата.Не съм привърженик нито на Борисов нито на герберска дружина но не приемам каквито и да са заплахи за убийство на политик независимо дали го подкрепяме или сме против .Демокрацията у нас е извратена от мутренски политици и силови групировки които поставиха народа в мат.Ако се повиши жизненото равнище на народа ни кой ще мисли за разстрели или саморазправи.Интересите на малцина групировки съсипаха България.
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Друго не знам ама за палестинец май е длъжник и там няма забрава
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти си просто много алчен дедераст!
34
2
 
45
 
! Отговори
тои преди 8 години
тоя е най- НЕЩАСТНОТО творение на природата
33
2
 
31
 
! Отговори
иван преди 8 години
Горкият ни мутро-премер!За едната кражба е приел кръста си на мин-пред!че сдай го ,бре !Много ще сме благодарни!
32
1
 
28
 
! Отговори
666 преди 8 години
Горкичкия..........
31
1
 
26
 
! Отговори
Боко преди 8 години
Кви куршуми бе ? много като тебе вече плакоха.....
30
0
 
26
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Герой,а. Майтапчия,но он си знае.
29
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя от 10 години насам все го трепят-от трибуната на парламента се изцепи ,че Доган го е поръчал за убийство ,преди това че му готвели арест и в ареста да го убият,по преди Сретен Йосич му се бил заканил смъртно ...и лапнишараните му вярват ,а някои състрадателни души дори въздишат -"гледай го завалията как за народа е готова да се жертва"....циркаджийски номера са това ,обаче актьора е много лош и тази роля взе да се изтърква!!!!!!!!!!!!!!!!
28
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз се страхувам, че ако остана без работа няма да мога да изплатя кредита за 15-годишната си скромна количка, която купих, за да ходя на работа...защото в моя град няма пари за свестен обществен транспорт.
27
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма по голям циркаджия от мутрата.
26
1
 
49
 
! Отговори
ЖОРЖ преди 8 години
Този *** няма спирачки. Лъже от сутрин до вечер ,ЧУЛ НЕДОЧУЛ , СЛЯП ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ ,КОМБИНИРА БОЛШИНСТВА И ДЕРИБЕЙСТВА. Театъра ,,заплаха,, и на децата е смешка. ШОУ , АМАТЬОРСКО. Калпазанството на тези и очевадно. Крах , след крах и игрите на Управление продължават - за сметка на горкия народ. КЪДЕ ПРЕД НАС ЗАМИНАХА РУМЪНЦИТЕ. НО ТЕ СЕ СПРАВИХА С МУТРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА. За нас-илюзия.
25
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За вас незнам, ама аз се просълзих! Клавиатурата даде на късо и изгоря. Отпред панталона ми - все едно съм се изпуснал, но е мокър от сълзи на умиление и преклонение! Ето! Народния трибун е заплашен от лошите. Но той не им се дава! Носи си кръста, та чак пита за още! Поклон!