Миков проплака: Нинова води БСП еднолично, създава напрежение

Идеята за вота на недоверие за здравеопазването била негова
Обновена: 1 окт 2018 09:10 | 1 окт 2018 09:00, Камелия Цветанова
55
Миков проплака: Нинова води БСП еднолично, създава напрежение
Снимка: Булфото, архив

След като около централата на БСП се появиха листовки с призиви за оставката на червената шефка Корнелия Нинова в събота преди националния съвет на партията, бившият лидер на левицата Михаил Миков се оплака от еднолично управлението на политическата сила.

Още по темата
"Има вътрешни напрежения в БСП, свързани с едноличния начин на ръководене на партията", коментира той пред bTV.

По думите му в партията има членове, които смятат, че националният ѝ съвет е ненужен.

"Това е едно дълбоко неразбиране на демократичното функциониране на една партия. Един Бриго Аспарухов вземете – той едва ли не се сърди защо се изказват членовете на националния съвет", коментира Миков.
 
Той е категоричен, че има еднолично управление в партията от страна на Корнелия Нинова.

"Не бива да се взимат така решенията в БСП", допълни още Миков.

Той уточни, че идеята за нов вот на недоверие на тема здравеопазване била негова, тъй като чувствителността на българските граждани е особено силна по тази тема.

"Кирил Ананиев предлага все повече и повече пари да влизат в система, в която се вижда, че отиват в частните лечебни заведения. Сега българина плаща здравната си вноска и доплаща, а в идеите на Ананиев се иска да се регламентира това плащане", допълни още Миков.

Според него здравният министър не може да осигури контрол и продължава принципът – все повече пари, все повече изтичане на парите за здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
8
 
17
 
! Отговори
хей преди 5 години
господин Миков виж някой от Герб оплаква ли се от вожда си.Какво си седнал до ревеш против Нинов .Управлявала еднолично партията . Борисов управлява цялата държава еднолично ни само партията си ама някой да е казал нещо против него като теб за Нинова . некадърник.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До #25 Кака Ренета може повече ракия да изпие от другаря Миков.
25
8
 
14
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Вие Миков управлявахте БСП от кръчмата , нали?Колективно с пияндетата , нали?И говорихте завалено , нали? Хората мислеха , че имате говорен дефект , а то било от пиене!
24
6
 
11
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
..... Ренета Инджова беше БРУТАЛНО ТОЧНА И ЕКСПЕРТНА в оценката си за Икономическото и политическото положение в България. А особено ми хареса и частта за Националната Статистика ха ха ха ... че тия там НЕ стават дори за "УКРАШЕНИЯ" и НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА. :). Права сте , Госпожо Инджова. Така си е. :). Но не само там. А в почти цялата Държавна Администрация е така. НЕ ЧЕ НА НЯКОЙ МУ ПУКА ДЕ ... И някой ще направи дори и бегъл опит за промяна. ВАЖНОТО Е ДА ВЪРВИ ... "УСВОЯВАНЕТО" !!!!! ...
23
4
 
12
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Ето че Иво Христов е прав, че за гроп гласуват само ... такива като теб. Интеуекти. Умни и красиви.Ти па отде видя, че съм "...и красив", почна да виждаш и през смартфон-а си! Комунистическите заложби, граници нямат!
22
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitЕто че Иво Христов е прав, че за гроп гласуват само ... такива като теб. Интеуекти. Умни и красиви.
21
5
 
9
 
! Отговори
Миков преди 5 години
Не харесвам нито Миков, нито Нинова! Те не защитават интересите на мнозинството, а собствените си! Ако бяха истинска опозиция, отдавна да са напуснали НС. Това е май единствения начин на се махне това правителство по законен начин! Ако не го използват, значи управляващите БСП защитават това правителство и техните интереси! А предложението на Ананиев противоречи на Конституцията!!!!!!!!!!! Итрябва да се сезира Конституционния съд! В Европа май ще сме първите с такова здравеопазване! 100% платено!
20
3
 
9
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
... НИКОГА вече НЕ бих гласувал за тази или онази "партия" , където всичко е с размити и НЕясни отговорности !!! Може би и затова НЕ гласувам вече от десетина години ... Бих гласувал за ЛИЧНОСТИ , които застават с името си и убежденията си. Примерно една такава ЛИЧНОСТ е ... РЕНЕТА ИНДЖОВА. Която вчера в "120 минути" беше БРУТАЛНО ТОЧНА , ЯСНА И ЕКСПЕРТНА за положението в България , и то само за десет минути медийно време !!! Чудно ми е как е "допуснаха" изобщо да се изкаже .......
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и червените и сините либерали файда никаква. България не е колонизирала Африка и Азия, не е избивала местното население, не е обирала народите там, затова и няма за какво да им се реваншираме, който е грабил да си предаде съответните части от заграбеното на поробените народи.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До истината еТака е ама сега троловете на днешната БКП в момента на власт сега ще ти включат програмата за цъкане на минуси.
17
9
 
2
 
! Отговори
истината е преди 5 години
Най-успешния мандат от целия преход е на Станишев. Растеж 6-7 процента, недостигнат от никой друг, ръст на доходите, стопирана инфлация, приемане в ЕС. Нинова едва ли ще и е трудно да постигне повече успехи от днешните. Малко да се напъне и готово.
16
2
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Михов е, ако може така да се каже, червен либерал. Той и за това не успя с ръководството на БСП-то, защото идейно се разминаваше с болшинството комунисти. Докато *** си е чист авторитарен тип ръководител. Изобщо и не искам да си помисля, какво би станало ако тя дори за десет дена вземе властта....!
15
4
 
6
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Абе катастрофи, черен пиар. Нямало нужда от опозиция. Що ГЕРБ как се управлява не еднолично а двулично.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наздраве! Не ставаш за лидер.
13
9
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Пишат защото целта на Герб е да ги поддържат и да плашат хората, че могат пак да дойдат на власт и да съсипят и малкото което те правят.
12
4
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Шиитт, Михов ти в ред ли си? Не може, така да се говори, за червената кремльовска ударничка. Това разкол, разединение, разцепление е непознато за столетницата. Тук са само цветя и рози...то СПА, то четири звездни хотели, а и много работа- среща с цели 5000 избиратели. Ха ами, туй не е шега работа, като в парламента! Защо да седим там и без друго се чешим по м..ите, ай сиктир!***, ***....
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените ***, лаят и Миков, обучила ги е Нинова.
10
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя фъфльо за нищо не става
9
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия още ли мърдат. Защо изобщо пишете за умрялата мафиотска партия..
8
5
 
12
 
! Отговори
Гочоулу преди 5 години
Мише,хептен си се спиртосъл!Как еднолично,пък твоето предложение е прието!?Убаво е да се изокаш,ама мисли бе холън!Така правиш услуга на Импексова!