Паси: Генетични престъпления могат да доведат до световна война

Новите бойци може да са 14-годишни геймъри
12 яну 2020 11:39, Александър Попов
225
Паси: Генетични престъпления могат да доведат до световна война
Снимка: БГНЕС

Соломон Паси направи интересна прогноза и заяви, че следващата световна война може да е заради генетични или киберпрестъпления.

"Следващият мащабен световен конфликт може да бъде и на територията на генетиката. Генетичните престъпления са част от престъпленията на бъдещето, както и киберпрестъпленията. Те могат да се превърнат в терена на следваща голяма световна война", каза Паси пред bTV.

Той допълни, че от години настоява пред българското правителство да се приеме закон за космическите дейности, които са рисковани, но стават все по-евтини.

"Когато говорим за големите рисково от новите технологии е това, че се подмладяват участниците. Тоест, потенциалната възраст на бойците, които ще могат да управляват дронове, за което няма да има нужда от военни бази, са тийнейджъри на 12-14 години, които са добри геймъри", уточни бившият външен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: соломон паси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Генетичните престъпления не могат да бъдат повод за война, но могат да бъдат причина за "разгъвенето" на престъпност, невиждана досега по своите размери. Професионални убийци, измами с клонинги и ред други.
83
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
разбира се,"Г. увредените" не са "патент" нито на двадесетия,нито на двадесет и първия век...НО:-Хора,колко хиляди,или може би милиони години ще са ни нужни,за да израснем като ХОРА?!..Като ЧОВЕЦИ...Много животински видове вече..отдавна са по-съвършени от нас!..Но,ние сме в капана на "Г. увредените".....както и да е,вие си знаете!..Извинете за отклонението!
82
0
 
14
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Дали Паси има авторитет пред подрастващите, м? Изгубил е всякакъв /авторитет/ пред по зрелите, вероятно и никога не го е придобивал /в личен план/, освен когато стои зад авторитетни институции, наименования ...!
81
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ти плаща Саурон.
80
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30 години народа не можа да попадне на свестни политици ,като локва сме и целият *** изплува отгоре!
79
8
 
4
 
! Отговори
цократ преди 4 години
Война на културите.Джедерството ще победи. Ще бъдем неразличими в новия световен ред.
78
1
 
16
 
! Отговори
русофоб преди 4 години
Що ли с това ни плаши Паси ? Точно в този момент. Какво иска да постигне предателят.
77
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 4 години
От какво се издържа този настъпен жабок вече 10г. от как не е министър.Да не е американски агент? На такъв ми прилича.
76
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
та бих могъл да доизясня долната си забележка,...ако мине ,де:-Генетично увредени същества НАЛАГАТ "смисъла на живот" на нормалните:-"Парите са твоята цел и смисъл да съществуваш!..И сто ризи да имаш,смъкни единствената от гърба на ближния си!"-Г. увредени казват:-"Фърлете една атомна бомба над Хирошима!Фърлете и една над Нагасаки,та да замирише на опърлено над целия свят!"-Г. увредените ни убеждават:-"Ние сме "елита",нещо като "богове",ние нареждаме какво и къде да стане!..Вие сте ***".
75
0
 
18
 
! Отговори
До 83 преди 4 години
Как да отиде,като ни с евреите е евреин,ни с Българите е Българин.Кофти генетика брат!
74
0
 
18
 
! Отговори
Кюстендилец преди 4 години
Що ли ви спаси Димитър Пешев ???!!!
73
1
 
16
 
! Отговори
Дарт Вейдър преди 4 години
Соломоне,Соломоне *** си на червено море.Ама там няма да ти дават ГРАНТОВЕ,нали.А и Елена крадлата ,как ше се кланя на бюста;който си си поръчал преживе,
72
0
 
21
 
! Отговори
За днешна България преди 4 години
е актуален съвсем друг генетичен аспект на опасностите, унищожаващи нацията.Вече 50-60 години условията са такива, че повечето българи могат да си позволят само по едно дете и все повече са принудени да отлагат майчинството и бащинството за след 35-40-годишна възраст.Все повече българи по принуда търсят реализация в чужбина.С държавна подкрепа все повече се размножава една популация, която не прави друго, освен да създава проблеми и да пълни канализацията.Така се променя геномът на нацията.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип е възможно да си направиш кентавър, но защо?!Ако имаш банка за стволови клетки можеш да си направиш чисти линии без генерични дефекти, може да направиш клонинги на великите умове, може-миксове между великите умове.Кой по-точно ще те спре?!Ние сме мръснородни и честно казано-по-добре.
70
7
 
9
 
! Отговори
Яcтpeб Оcманлията преди 4 години
Ние турците сме генетичен отnaдък
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този пак не си е пил хапчетата.
68
2
 
15
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
До Наблюдател,Елцин правеше това, което му каже ЦРУ. Както стана и в България впрочем. Той раздаде предприятията на определени съгласувани с тях олигарси. Цялата мръсотия на прехода в Източна Европа е подготвена от ЦРУ. Ако САЩ са изкупували обогатен Уран от Русия, то е защото в Света залежите на Уран са ОГРАНИЧЕНИ. Ядрените запаси са стратегическа суровина. Глумако!
67
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До опетковтова е вярно,но...на практика просто няма как да се осъществи...Не гледай клонингите от "междузвездни войни"!Тук и сега при нас има друг проблем:-Генетично УВРЕДЕНИ същества,каквито има във всички животински видове,дърпат конците на света!Ей това е лошото!..Тия са ни достатъчни,не ни трябват "армии от клонинги"..
66
15
 
3
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Хизбула направи атентатът в Кербала, където загинаха български войници и офицери!!!Българино, опомни се, знай своите интереси и ги отстоявай!!!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!
65
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонименедин свободен човек не би искал "дефиниция" за свободен..А на един "подчинен" колкото и да му обясняваш,"файда нема"..