Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!

Борисов: Работим по мерките за влизане в чакалнята
22 фев 2020 13:16, Елка Василева
366
Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БГНЕС

Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес. Това написа премиерът Бойко Борисов в пост във Facebook, след като рейтинговата агенция "Фич" потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на страната ни.

"Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута „BBB“, като перспективата за страната ни остава положителна.

Рейтингът ни е подкрепен от силната външна позиция и традиционно добрите фискални параметри, както и от благонадеждната политическа рамка в резултат от членството ни в ЕС и ясно очертаната перспектива за присъединяване към еврозоната.

Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната. Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес.

То е фундаментално и за положителното развитието на нашата икономика". Това се казва в поста на премиера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
3
 
16
 
! Отговори
Цвъцко Хапартаментов преди 4 години
Заври си го еврото в дебелия г.з!
254
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви референдуми бе охлюве? Това са важни работи.Не може да се оставят да бъдат решавани от полуграмотни пияни ***.И както каза професор Христов:80% .
253
3
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Аспарух//Да сте забелязали,че у нас никога не се провеждат референдуми.Не се проведоха са отмяна на смъртното наказание,не се проведоха за НАТО,за ЕС,за въвеждане на Еврото,а както се знае ,а то се и забелязва,нашите провинциално-аграрни политици са с изключително скромни когнитивни възможности,а като допълнителна екстра са зависими и продажни
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бутика днес няма да работи-неделя е.Утре от 10ч.
251
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък искам да падне ,кеф ми е да им видя физиономиите.Ами омръзнаха ми вече.Честно.
250
5
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
""Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес. Това написа премиерът Бойко Борисов в пост във Facebook""А трябва ли да му се вярва?Имам обсновано съмнение,че не.Чудя се защо страни като Швеция,Дания,Великобритания,Чехия,Унгария,Хърватия не напират с такъв ендусиазъм към еврото.Все не мога да се отърся от чувството,че ще пуснат народа по пързалката.Много им пречат 60-70 милиарда спестявания.Та това са 3 периода евро-помощи,които все политиците ги открадват
249
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% съм сигурен,че дори и пишештите против еврото,имат спестявания в евро
248
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избирате Бойковото правителство - избирате ЕвропаИзбирате свалянето на правителството - избирате втора УкрайнаПравителството НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА,не разбрахте ли?!Това ще бъде ад за България,АД в истинския смисъл на думата!
247
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме да сме с ЕС,не искаме да сваляте това правителство,моля ви!Ако правителството падне и дойдат Сорoсoидите на власт, ще ни откъснат от ЕС и ще ни управляват американо-английски сили.Има опасност да стане и конфликт,не допускайте да падне правителството!Искаме да сме с ЕС,не допускайте падането на това правителство!
246
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току-що прочетох,този Гошо от Боец,който е пуснал компромата срещу Бойко е откраднал пари от касата на ГЕРБ и са го изгонили заради тази кражба,след което той заплашил,че ще бие Бойко,хахаха,след това се сдушил с Цветан Василев,който е гепил милиард от държавата и той му плаща да прави мръсотии на ГЕРБ и Бойко,за да не бъде осъден за откраднатите милиарди!
245
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПредпочитам ЕС,ти като не си от ЕС,какво правиш тук в коментиращите?Искаме правителството да си изкара мандата,не искаме да ги сваляте от власт,не искаме друг да управлява!
244
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 294За теб може и да няма проблем, щом си свикнал друг да мисли вместо теб, а ти само да слугуваш - твоя воля, прави си го!Но не давай акъл на останалите хора и то при положение, че нямаш за себе си!
243
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дебелак пак ли се е загрижил за бобруването на гражданите? Тогава, най-доброто решение е референдум и гражданите да решат, а не толупите от Гроб и хранениците на ЕС!
242
3
 
7
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Евро само ,когато минималната ни заплата стане 1300; 1500 лв. НЕТО ,а пенсията на горкия БГ. пенсионер 1000 ; 1100 лв.
241
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Току-що видях,че дори и БСП няма да вземе властта,както се надявах,ако евентуано паднат герберите.Ужас!По-добре тогава ГЕРБ да си остане на власт!
240
3
 
12
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Ааа ! НЕ ! Нямам ви доверие ,щом вие го казвате! На последък изгубих и малкото останало доверие към правителството!
239
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАз също съм за еврото,живея в Германия от доста години,отначало беше малко зле,но бързо влезе в ритъм еврото,даже тези ,които купуваха долари,а не евро,загубиха.
238
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е възможно нормални хора начестни избори да избират това съществона снимката да ги управлява? Тозимошенник работи за чужди държави,това е национален предател, ще докара нещата дотам, че да купувамеруски газ от американци. А какви простотииръси за стратегическо партньорство сдържава, която живее от войни и не спазваникакви международни договори аконе й изнася.
237
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добре да гласува народа дали да вземем Евро. От Източно Европейски държави ЕС обира 38 милиарда на месец. Всичките в Брюксел вземат нашите пари. В България може ли да се живее със 610 лв???? Вземем ли Еврото още повече ще се краде, както в Гърция, куче влаче диря няма. Държавата ни ще капитулира след някоя друга година, защото ще се краде повече.
236
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С една дума ви разбирам и разгадавам мислите ви. Няма нищо вечно. За сега левът е стъбилен, но за да приемем Еврото трябва да имаме пари, като Норвегия. За съжаление ние ги нямаме. По пътя на Гърция не съм съгласна да вървим. Ние, които работим извън БГ виждаме най добре нещата. Трябва да сме неутрални, ако искаме да вървим напред. Изкупиха ни мозъците и земите. Земи се дават под наем, а не да се продават на чужденци. Как ще се изхранва Българският народ? Роби не искаме да сме на чужденците.