Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!

Борисов: Работим по мерките за влизане в чакалнята
22 фев 2020 13:16, Елка Василева
366
Приемането на еврото е за доброто на българските граждани!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БГНЕС

Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес. Това написа премиерът Бойко Борисов в пост във Facebook, след като рейтинговата агенция "Фич" потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на страната ни.

"Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута „BBB“, като перспективата за страната ни остава положителна.

Рейтингът ни е подкрепен от силната външна позиция и традиционно добрите фискални параметри, както и от благонадеждната политическа рамка в резултат от членството ни в ЕС и ясно очертаната перспектива за присъединяване към еврозоната.

Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната. Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес.

То е фундаментално и за положителното развитието на нашата икономика". Това се казва в поста на премиера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом Тиквата казва, че е добро, значи е добро ама за него, а за народа е лошо.
234
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя прави, така че "крадлив дедо" да изглежда ангелче сравнение с него.
233
4
 
12
 
! Отговори
Оли Гарх преди 4 години
С евро за национална валута означава че подкупите за администрацията и държавниците ни ще бъдат в евро .Край на издайническите преводи в банките като обръщаме мизерните лефчета в еуро или доларчета .Всичкото дупетат ще е щастлив . А бедните .... да го дууухат ,бедните . Включително бачкатори... тъмен електорат... дребничък бизнес... *** в интернет... *** ... ченгета и друг дребен помощен персонал . Ще се гърчите в мизерията .. ама ще бъде вече късно. Свиквайте да живеете на тъмно .
232
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
когато политик предлага нещо в днешно време аз си мисля най лошото той гледа да му се напълни джоба и да има власт останалото него интересува. неми трябва еврото нашият лев за наще условия е на добре като влезем в еврото ще умрем сигорно ние и тека умираме бавно всичко ще поскъне както в прибалтика често пътувам москва рига софия и обратно.народа там плаче от еврото
231
5
 
12
 
! Отговори
11112245 преди 4 години
Интересно защо толкова бърза Бойко - Бъчвата да минем на евро?Като му видя мазната мутра и ми става жално за България, ще я унищожи....
230
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА ти имаш ли представа колко хора умряха от ГЕРБ и ДПС,убити от конкурентите им?Не пожелавай зло никому,аз не желая смъртта на никой български политик!Вашите борби,се отразяват зле и на страната ни и на населението ни.
229
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте баба ви Кулезич на коя страна е и ще разберете коя е грешната страна,винаги така се ориентирайте,ако не знаете кои са предателите на България,тя(Кулезич) е точен мерилник за предателите в България и е на тяхна страна.
228
5
 
11
 
! Отговори
ЕлПериодико преди 4 години
Абе Гешев ,къде потъна тия два дена ? Чунким нема дакаже нещо за Барцелона ?
227
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече повече от 10 г. той мисли за "доброто " на българския народ и затова държавата ни е най-бедната и най-корумпираната в ЕС!
226
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАЩО АНГЛИЯ НАПУСНА ЕС ? ЗАЩО АНГЛИЯ / когато беше в ЕС /, УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ, ПОЛША, БАЛТИЙСЙИТЕ РЕПУБЛИКИ НЕ ИСКАТ ЕВРО, ЧЕ И РУМЪНЦИТЕ И ТЕ НЕ ГО ИСКАТ ? САМО НИЕ ЛИ ЩЕ БЪДЕМ ВЕЧНИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ КАКТО БЕШЕ И В СИВ ?
225
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази вечер по телевизията имаше някакво нагласено интервю - колко било добре да приемем еврото, че всичко щяло да бъде ок и нямало почва да се стряскат хората. Човека каза евро има предостатъчно така че хората да не се стряскат и да обръщат ... и някакви примери от Чехия и подобни глупостиХАХАХАХАХХА
224
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВВВ Чехия никога десни не са управлявали,винаги са били с червените, без да сменят някога властта и държавата им просперира!А ние се продадахме за без нищо,цялата ни държава.Сега ако сменим властта пак ще има катаклизми и грабежи.
223
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиера твърди, че било добро.Стив Ханке твърди, че е лоша работа да влизаме в Евро-то.На кого да вярваме - на пожарникаря ли или на световния експерт?
222
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътАз не съм от село,кореняк гражданин съм,още преди София да съществува сме си град,ами ако и това не ти стига,ГЕРБ строят тунел под Стара планина,нали вие СДСарите уж управлявате сега с него или само се интересувате от хранилката,както винаги?
221
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе приемето еврото, вие сте свикнали да гризете дръвчето, не слушайте патилите, имате си мнение за "закуска", "обяд" и "вечеря", не ви трябва "диета" тя пречи на мизерията ви!
220
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътМетрото,пречиствателни станции,спортни зали и стадиони,ремонт на църкви,строеж на пътища,санирането и много други неща,Бойко е човек със златно сърце и обича България,но cоpосоидите искат да го свалят с насилие,клюки,лъжи и да грабнат властта!
219
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
243, ще ти кажа защо ! Защото през цялата 2001 г, политиците уверяваха испанците, че като приемат еврото нищо няма да се промени, цените няма да се вдигат, влоговете им ще се гарантират и т.н., пълна измама, еврото влезе от 01.01.2002 г. и от тази дата до днес цените растат, заплатите почти не се вдигат, испанците обедняха и до днес си искат песетата, защото на всеки касов бон цената е в евро в песета за да виждат как обедняват ! Това е истина добре, че имаха високи заплати та все още кретат !
218
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВВПолша изобщо не ми я давай за пример,за мен Полша е пропаднала държава за съжаление,които нямат дори собствени цели,те са тотални марионетки,това е втора Украйна,оковани в окови държави и ако само гъкнат или не са съгласни,ги ступват или убиват по някой поляк за пример на останалите да слушат.Чехия е друга бира,това е истинска държава,обичам Чехия и Словакия!
217
5
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Като изключим магистрала Тракия, която реално той само ДОВЪРШИ , аз не виждам с какво ще бъде запомнен този човек, независимо от огромното си самомнение. 13 години - логорея !
216
5
 
11
 
! Отговори
Спеца преди 4 години
Кого лъже Борисов?Експертите казват обратното !Виж неговите апапи от банковия бизнес ще се спасят от фалит ,майната им на милионите българи на които спестяванията ще се обезценят!