Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм

"Не ми мина през акъла, че имам нужда от подкрепа"
Обновена: 20 юни 2020 14:05 | 20 юни 2020 13:36, Елка Василева
210
Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм
Бойко Борисов. Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм и не ми трябва подкрепа. Това каза премиерът Бойко Борисов на среща на актива на ГЕРБ в Стара Загора.

„Който спинка сладко, има чиста съвест”. Това заяви още, смеейки се, Борисов по повод снимките от спалнята му, които се появиха в публичното пространство.

„Благодаря на кмета за поканата. Не ми мина през акъла, че имам нужда от подкрепа. Да имаш нужда от приятели и съратници - да, но съм в отлична форма, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че и Добрев, като станел председател на БСП, щял да стане премиер. Прекрасно! Това е да искаш да си лидер и да носиш отговорност, а не да се криеш зад Орешарски и да казваш после, че това, което са правили, не е правено от БСП“, каза Борисов.

Още по темата

„Ние и хубаво, и лошо, защото не сме идеални, си го понасяме, ремонтираме и продължаваме напред и си носим отговорност. Като сгрешим, се уронва нашият авторитет и като сме добри, се вдига. Това е животът. Благодаря на всички, че са дошли да чуят какво правим и като си отидат, да могат да го разкажат на съседите и приятелите си. Това няма да спре“, посочи премиерът.

„Те много ясно защо го правят, но българският народ със своята мъдрост е пребъдил толкова години и за всяко нещо има народни поговорки. Това е пренасяно години наред. Не сте ли чули приказката: „Волът рие, на гърба му пада“, „Който гроб копае, сам пада в него“, „Кой нож вади, от нож умира“. Колко много мъдрости има. Кое куче ме е залаяло, все е побесняло. Всичко е Божа работа. Който посегне, още на следващия ден думите му стават валидни за него“, допълни Борисов.

„Пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен. Виждате, че и без /Цветан/ Цветанов може да се напълни залата – а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас, а до вчера заедно викахме “Победа и напред”. Пожелавам му успех на политическия проект, чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. “Приятна игра”, пожела Борисов на бившия си съпартиец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхме ти формата преди няколко дни. Въртеше белтъците на очите и говореше за дрона на президента, който обикалял около прозореца на спалнята и ти пречел да спиш. А подчинените ти от МС, депутатите и градоначалничката само дето не се кръстеха и умоляваха Господ да ти помогне да се възстановиш психически. Сетне медии промълвиха с половин уста, че дронът май е бил млада и красива камериерка...
161
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който има бала с банкноти по 500 евра до главата си спинка сладко.
160
2
 
4
 
! Отговори
до 175 преди 4 години
Ами, един шеф от ЩАЗИ горе - долу се изрази така - ,,И сега съм благодарен и се прекланям на онези наши прекрасни другарки, които за благото на родината се съгласяваха да компанират на какви ли не отвратителни типове и да извличат ценна информация, да ги поставят в ситуация да ни бъдат полезни! Какъв висок морал и вярност на нашето дело трябва да имат, за да се жертват по този начин....!" Та така!
159
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** е и спор няма. Излага България където и да иде. За краденето и *** да си, като си впрегнал цялата държава и платени медии хич не е трудно. И ***. Но като си *** подценяваш Народа си.Веднъж го гониха с камъни.
158
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Форма толуп.Не ми е ясно как си е наел жена. Някоя перверзтия ще да е. Ама и хитра.
157
2
 
9
 
! Отговори
Слугите преди 4 години
На америка и нато да се потопят дълбоко защото идва предизвикателството.АУТ.
156
4
 
10
 
! Отговори
Позитано - НАПОМНЯНЕ преди 4 години
Давайте по-усърдно другари !!! Нещо много сте пасивни в броя на коментарите! Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
155
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилите са закопали цяла България под съветските паметници, а Борисов иска да я възроди.Да е жив и здрав.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни
154
3
 
12
 
! Отговори
След бай ТyЛyП преди 4 години
След бай ТyЛyП ще могат да се оправдават век наследниците му....Най лесно ще да е после него, а и след него всеки може да е премиер....от дъното лесно се оттласква и оправдава човек!!!!!
153
4
 
20
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Спи като ояден *** и сам си се радва?Инфалтивно и гадно , а е угоен от нас , българите!Ще те събудим с два шута отзад!
152
3
 
14
 
! Отговори
Отчето преди 4 години
Борисов , Вие от години копаете да заровите цяла България , а все още не си се гътнал в гроба, знаеш ли защо?Защото не ти е дошло времето !Но ....Началника май скоро ще те повика , направо в казана!
151
1
 
15
 
! Отговори
Лично мнение преди 4 години
Ако не е пил ,Бойко може просто да е правил секс и затова да спи сладко. Няма нищо общо със съвестта. Да обвинява обаче Радев, че му копае гроб, е меко казано инфантилно. Друг човек в България не може ли да управлява дрон? Не може ли хората на Божков да са замесени? Не може за всичко, все Радев да е виновен!
150
2
 
12
 
! Отговори
Честно преди 4 години
Който спинка сладко и хърка от мене да го знаете,много е пил.
149
3
 
20
 
! Отговори
- преди 4 години
Eй, ***, мможе да СПИНКА бебе, дете, рожба!Торба с л..на не спинка а хърка като кютюк и пръцка безобразно и отвратително.В картинката със заспал *** няма нищо чисто, нищо нежно и радостно за очите.Спинкал бил - а сънуваш ли похабените животи, изгонените хора от държавата, нелекуваните деца, окрадените фондове, мизерсващите пенсионери - гнусно е!
148
2
 
13
 
! Отговори
мак преди 4 години
Независимо по какви теми говори, винаги добавя за това, което прави, без самоизтъкване не може. Но явно има нужда от подкрепа, щом на пресконференция се яви с цял антураж от герб.
147
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе стига с тия снимки бе! Кой па ще го снима Бойко как спи?И аз мога да се снимам докато се преструвам на заспал и после да се пусна в медиите!Кой го интересува как спи Бойко?Имам чувството че го тресе параноята яко - като Сталин!
146
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от секс-наркотици-рокендрол минааме наметро-жрици-станьол
145
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
aако Народът е решил да с'апре белградскио среляшник Джосич-Наказателя и да го оварди от джепанешки разстрел с бертолетна сол фъ седалния му орган, явно Народът е преценил че в кауша индо-балканския етнос би се му се по мужкарешки израдвал
144
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
който ГЕРБ копае другиму... хахахахха
143
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този напълно се е самозабравил!