Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм

"Не ми мина през акъла, че имам нужда от подкрепа"
Обновена: 20 юни 2020 14:05 | 20 юни 2020 13:36, Елка Василева
210
Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм
Бойко Борисов. Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм и не ми трябва подкрепа. Това каза премиерът Бойко Борисов на среща на актива на ГЕРБ в Стара Загора.

„Който спинка сладко, има чиста съвест”. Това заяви още, смеейки се, Борисов по повод снимките от спалнята му, които се появиха в публичното пространство.

„Благодаря на кмета за поканата. Не ми мина през акъла, че имам нужда от подкрепа. Да имаш нужда от приятели и съратници - да, но съм в отлична форма, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че и Добрев, като станел председател на БСП, щял да стане премиер. Прекрасно! Това е да искаш да си лидер и да носиш отговорност, а не да се криеш зад Орешарски и да казваш после, че това, което са правили, не е правено от БСП“, каза Борисов.

Още по темата

„Ние и хубаво, и лошо, защото не сме идеални, си го понасяме, ремонтираме и продължаваме напред и си носим отговорност. Като сгрешим, се уронва нашият авторитет и като сме добри, се вдига. Това е животът. Благодаря на всички, че са дошли да чуят какво правим и като си отидат, да могат да го разкажат на съседите и приятелите си. Това няма да спре“, посочи премиерът.

„Те много ясно защо го правят, но българският народ със своята мъдрост е пребъдил толкова години и за всяко нещо има народни поговорки. Това е пренасяно години наред. Не сте ли чули приказката: „Волът рие, на гърба му пада“, „Който гроб копае, сам пада в него“, „Кой нож вади, от нож умира“. Колко много мъдрости има. Кое куче ме е залаяло, все е побесняло. Всичко е Божа работа. Който посегне, още на следващия ден думите му стават валидни за него“, допълни Борисов.

„Пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен. Виждате, че и без /Цветан/ Цветанов може да се напълни залата – а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас, а до вчера заедно викахме “Победа и напред”. Пожелавам му успех на политическия проект, чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. “Приятна игра”, пожела Борисов на бившия си съпартиец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как няма да го преизбират,като той си купува изборите с тези мутренски пачки...тиква ама с пари...затова е толкова сербез...тези поговорки се отнасят за него и всъщност и най-уродливото счита себе си за нормално...
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тия суджуци и левове дайте евро и злато.
40
6
 
28
 
! Отговори
Краси преди 4 години
Комунистът Боко Тиквата този път забрави да спомене дядо си.Бащата на баща му-полковника от МВР!
39
5
 
23
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Бойко смени си шкафчето, че на това чекмеджето не се заключва и че вече тясно за пачките. Или вее ги събираш в гардероба?
38
21
 
9
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Бойко Борисов беше хванат в крачка и това е най-перфектният компромат, защото той удря върху ценностната система на премиера, и вади запис, където се чуват нецензурни думи по адрес на председателката на парламента, която ежедневно е бранила интересите на правителството и ГЕРБ, и това го е правила по един балансиран перфектен начин без да се конфронтира,спазвайки единствено устава и законите на НС!Бойко Борисов трябва да направи ревизия на ценностната си система и да поведе пак партия ГЕРБ!ЦРУ
37
7
 
8
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 4 години
До Берлин 23Ами радвай се. Ако още живеехме по времето на най-справедливия строй, щеше да се радваш, ако децата ти ги изберяха да следват във великия СССР!
36
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е твърде интелигентен за противниците си разни мутри и олигарси.
35
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце метни некоя пачка бе, глей къф си, егати и скръндзата
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Който посегне, още на следващия ден думите му стават валидни за негоТова не е ли откровена заплаха към хората с друго мнение?
33
3
 
28
 
! Отговори
бай Х преди 4 години
баце подавай оставка ако имаш малко от малко чест
32
3
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИНА преди 4 години
на местните изборИ поиска прошка от народа и той му я даде, 1 г по късно той на е ба с 200 народа ПАК
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочетох коментарите-работата ясна!
30
2
 
25
 
! Отговори
Отлична форма? преди 4 години
Грозен,спящ хипопотам.
29
2
 
11
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 4 години
Запишете ги на видео как трият мнения тук и за какво - качете го в Ютюб и станете известни!
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно е да си прос. Казваш нещо без значение. После казваш, че всичко си казал и въпросът е приключил. Гледаш напред и строиш новото бъдеще.
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КИТ в спалня с "волтарен"за мазане..отлична форма.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрая народа ще го обеси като Садам.
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце носи отговорнос с по 1,5 милиона евраци в час
24
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В жабката може да съберат само около половин милион лева"Една бокова пачка е 100 бона, а той има гоуем жип. Сигурно ще побере поне 5 милиона
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя му се на Бибитко Борисов как може да е толкова нагъл...