Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет

Юристът е бивш шеф на националното следствие
147
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
10
 
6
 
! Отговори
Поздравления преди 3 години
Поздравявам Президента за избора! Г-н Бойко Рашков е супер професионалист и е доказал във времето, че не се поддава на никакви влияния. Отстраниха го от бюрото за СРС-та заради това, че им изнасяше незаконните подслушвания и сега там всичко е ОК. Само адмирации за избора на Президента!
106
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изслушайте записите с Божков,те предлагат да палят хора с бензин,да изгарят своите български съграждани!Помислете си добре какви убийци качвате на власт!Най-добре гласувайте за ДПС,поне това е единствената партия,която реално се бори с корупцията и затова са недолюбвани!
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата пусна записи на Божков с политик и журналист, дава указания за протестите.На 10 юни 2020 г. обвиняемият Васил Божков провежда разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов(и се чува как Огнян и Васил организират преврат в България)Прокуратурата пусна записи как Божков е изнудвал братя Найденови (АУДИО): "Които предават - умират... Такава ви е съдбата бе, приятелю"https://***.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/58636
104
3
 
3
 
! Отговори
До Тоягов преди 3 години
Много си плитък,Рашидов е човек, печелещ от изкуството си.От 1995 до фалита на КТБ, колко са - 20 г.Все едно да обвиниш Лили Иванова и Васил Найденов! А докато Рашидов продава в чужбина, се запитай Рашков какво може да "продаде" покрай Радев..
103
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев държи за анархията.
102
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върнахте не само хората,които ограбиха България,които напълниха гробищата,заради които България е зле и се обезлюди,връщате мафията на власт,но сега ще има и масови кървави убийства,а също и връщате крайниите ислямисти на власт в нашата християнска държава!Предатели!
101
0
 
4
 
! Отговори
Ковидчо преди 3 години
Имунитета, Санчо, имунитета. По-силен е и от хляба, и мъжката дума.
100
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев разделя народа. Радев ВЪН от България . Местото ти е в Русия.
99
1
 
3
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 години
Още една "бамбина" от Мулен Руж! Ново лице,та дрънка..Дрънка,дрънка..ама все червена трънка!
98
1
 
2
 
! Отговори
Тоягов преди 3 години
Около 1995 година видях Бойко Рашков си пиеше питието с Вежди Рашидов в едно заведение,срещу паметника на съветската армия.За Вежди пусаха,че имал 2 милиона в КТБ? Няма случайни работи!
97
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До Анонимен Пиши в гугъл Записи Божков 14,07,2020
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоКъде да влезе?В кой сайт?И защо за едни хора изтичат записи,а за други крадци и престъпници не изтичат записи?
95
1
 
16
 
! Отговори
баджо преди 3 години
Радев си е намерил адвокат против Гешев. Понеже тъй нареченият президент именно затова използва персонала си, който ние хранттутим - за да си защитава личните интереси, аферите на служителите си, заплатите и жилищата на жена си и все от тоя род. Докато Радев е бил във ВВС, цялото ВВС е било командвано от Деса. Сега личните сметки ги урежда Радев, а Деса е заета с държавните резиденции и прочее удоволствия на властта. Кючекинята на Слави.
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРЕДАТЕЛИТЕ са следните - Фрогнюз(винаги са работили срещу България,запомнете!!!), В.Томова лудата,Бивол,Курвалезич,Диков и някои други особи!Когато ви кажат "Добър ден!" , бъдете сигурни, че е нощ, а не ден!
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев да събере всичкия политически ***, барабар майките с увреждания, пак няма да победи ГЕРБ на избори....освен ако не се манипулират от Кремълските хакери при въвеждане на електронно гласуване.
92
6
 
4
 
! Отговори
До Зозо преди 3 години
Няма нужда. Достатъчни са ми изтеклите разговори на Бойко Борисов.Божков няма участие във властта, а Борисов по някаква случайност има (май се пада министър-председател нещо или бъркам?)
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРЕДАТЕЛИТЕ са следните - Фрогнюз(винаги са работили срещу Бълария,запомнете!!!), В.Томова лудата,Бивол,Курвалезич,Диков и някои други особи!Като ви кажат "Добър ден!" , бъдете сигурни, че е нощ, а не ден!
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега връщате тези на власт,заради която България пропадна,обезлюди се,обедня и се напълниха гробищата,на всичкото отгоре,ще ви докарат и крайните ислямисти на власт в България,които дори и мюсюлманите ги мразят и се страхуват от тях,та камо ли християните!Честито!Пределите са - Фрогнюз(винаги са работоили срещу Бълария,запомнете!!!),Томова лудата,Бивол,Курвалезич,Диков и някои други особи!Като ви кажат "Добър ден!" , бъдете сигурни, че е нощ,а не ден!
89
2
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Всеки комунист да влезе и да прочете изтеклите днес разговори на Божков. Да види кой плаща протестите.....
88
6
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 74, лъжата (Факт)Къде са най-многото агенти на бившия Комитет за Държавна Сигурност?Цветан Цветанов (вече ренегат), офицер от службите, Красимир Каракачанов (агент Иван), и още много други, сред ДПС има най-много бивши агенти, като започнем с почетния председател Ахмед Доган, топил другарчетата си турци и да не изброяваме останалите, повечето известни лидери са били доносници и агенти.Румен Радев няма агенти сред екипа си, нито той е бил такъв.