Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет

Юристът е бивш шеф на националното следствие
147
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
3
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Това ми намязва на формиране на коалиция...Т.е. нещата доста са напреднали.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 87КТБ беше касичката на КГБ.Сега с тези пари се плаща русофилския метеж на Радев срещу Кабинета Борисов, а спонсора е Цв. Василев от Сърбия и Черепа от ОАЕ - и двамата целомъдрени мутри на Радев !
85
1
 
5
 
! Отговори
заплатите им преди 3 години
Оказва се, че при президента има един куп съвети. Само в стратегическия съвет преброих поне 10 души! Съставът на правния съвет отсъства. Изобщо не пише кои са хората, влизащи в този съвет. Божйко Рашков е член, а кой е председателят - не се знае. Колко души работят в президентството? За единия сал президент? Би трябвало дори да са публикувани и снимките им на сайта. Те са обществени служители, а не частни лица. Трябва всеки да има достъп до тях в съответния ресор. Най-малкото, защото им плащаме
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Старшина,бившите родоостъпници от ДС няма да те спасят от затвора.Всеки,който се опитва да унищожи собствения си народ и държава в полза на друга държава трябва да гние до живот в затвора.
83
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗозоВ голяма грешка си моето момче. Цветан Василев спонсорираше преди години протестите на "умните и красивите" - държавният преврат който направи Росен Плевнелиев. Това, ако не го знаеш, бегом в първи клас. КТБ реално беше касичката на ГЕРБ. Сега, като нямат париички, един свестен котрапротест не могат да съберат. Няма кой да плаща.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 76Ами благодаря ти за въпроса.Това само подтвърждава, че в България освен Коменистическа диктатура, друг Фашизъм не е имало.Това е описана и от Д-р Желю Желеев в книгата си "Фашизмът"
81
5
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
За Бойко е ясно. А неговият брат Кирил кога?
80
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гърбавите тролчета да си търсят нова хранилка, хунтата си отива ! край и толкоз !
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рашков е добър специалист, одобрявам това назначение. Мисля, че Радев се обгради с доста нечистоплътни хора като съветници, което му докара тези проблеми на главата. На негово място веднага бих освободил въпросните, и бих назначил специалисти, а не ченгета.
78
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАДЕВ,А ЖАН ВИДЕНОВ И КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ ЗАЩО НЕ НАЗНАЧИШ БЕ? РЕЗИДЕНТА ОПРЕДЕЛЕНО Е ПОД ВЪНШНО УПРАВЛЕНИЕ
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ТОЗ ТЪРТЕЙ ЩЕ ИЗХРАНИМ..... ЗАЕДНО С ФУРАШКАТА
76
5
 
17
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Представяте ли си , драги сънародници , на протестите ,една комунистка публично и демонстративно си избърсала задните части с евро банкноти !!! С това искала да покаже , че не евро ни трябва на нас , а рубли !!!!!!! Представяте ли си какво ни чака , ако позволим БСП да дойде на власт ???? Отсега трябва да искаме чуждо гражданство, защото после ще ни трябват визи или да прескачаме оградите за Запада !!!
75
5
 
7
 
! Отговори
вазов преди 3 години
ако този човек може да е президент всеки един от нас може да е всичко .. това е позотвната част от назначаването му
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОВА,ЧЕ Е БИЛ ДИРЕКТОР НА НСС ГО РАЗБРАХМЕ,А ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ,ЧЕ Е БИЛ В ДЪРЖАВАНА СИГУРНОСТ? ТОВА НЕ Е ЛИ ВАЖНО?!?!?
73
4
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Поредния комунист-*** на държавната хранилка. Днес като пуснат новите записи на Грипена с Черепа и Цв. Василев да го видим какво ще прави :)))))))))))))))))))))))))
72
12
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 31Бъркаш тотално фактите."Народният съд" се ръководи от хер Гешефф. Народен съд е имало в България след 1944 г.Народен съд е имало и в Третия Райх преди 1945 г. Така наречения "Volksgerichtshof" на Адолф Хитлер в буквален превод на български означава именно Народен съд.Той е бил в категорията на така наречения "Sondergericht". Преведен на български означава Специализиран съд. Да ви звучи познато? Президентът ли го ръководи?
71
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съветРашков дали има някакъв шанс да му налее акъл под ocpaната yшaнка?
70
7
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Както е тръгнало, изпадналият в дълбок амок прецедент ще назначи всички агенти на старата Държавна сигурност , в опит да се спаси от лапите на Гешев ! Горкият чорап, даже почнахме да го съжаляваме - така се е оплел в червени свински черва (негов израз) !
69
3
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
И от Европа май ще си отворят "широко затворените очи" за нашенския ка.ун ... Присъствието на България в ЕС, НАТО ... Иерем предполага определено устройство на Държавата, разделение на властите и изисквания заложени в Конституцията, които определят параметрите на демократичната държава ... Партизанщината на Кремълския парашутист, призивите за "Отечествен фронт" и "Народния съд" едва ли ще се вместят в представата на Европейците за правова държава ... !!!
68
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамо да вметна, че американския посланик в момента е в Министерски съветза да помогне за отстраняването на гнycната yшaнкa радев