Президентът Радев събира извънпарламентарните партии

Срещите започват на "Дондуков" 2 от 10.00 часа
9 яну 2021 08:00, Петя Славова
162
Президентът Радев събира извънпарламентарните партии
Снимка: БГНЕС

 Президентът Румен Радев започва срещи с извънпарламентарни политически партии на "Дондуков" 2. Разговорите са част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящия парламентарен вот.

От 10.00 часа днес ще се състои среща с ПП "Има такъв народ". В 11.15 часа президентът ще разговаря с представителите на Обединение "Демократична България".

В 12.30 часа ще се състои консултация със сдружение "Изправи се.БГ" и "Отровното трио". Последната среща за деня е с ПП "Възраждане", която ще започне в 13.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
16
 
! Отговори
ДА Е преди 3 години
ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО , ДА УПРАВЛЯВА ВСЕ ТАКА УСПЕШНО , ОЩЕ МНОГО МАНДАТИ .
35
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето гербавите *** се активизирахаХа ха хаКолко сте предвидими калинките на Борисов!!Давайте за вас ще има допълнителна филия с мас от господаря..
34
0
 
5
 
! Отговори
хахах преди 3 години
До Анонимен 37Кои мутри, старите или новите,които искат властта?
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Картината в дясно от Маскираният Фигурант е "Цар Симеон Велики пред стените на Цариград." Картина на Димитър Гюдженов.Какъв контраст! Каква ирония на времето! Какво падение!
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите искаме нови и честни политици в парламентаЗатова ще гласуваме за Слави Трифонов!!
31
0
 
14
 
! Отговори
така е преди 3 години
До Анонимен 35Разбира се,завоалирани под формата на "консултации".Та по темата :"Кон боб яде ли?"Защото всички много мечтаят за собствен кокал и облаги,а хората са само средство за постигане на целта с манипулации.Нищо няма да направят,нито ще се опитат дори,защото знаят,че са малцинство.Това са такива тънкости в политиката,чрез които хората се манипулират уж за тяхно добро.Президентът ако беше загрижен преди,нямаше да позволи да не се спазват мерките и да зове за бунт,поради лична омраза.
30
3
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Тоя червен пезевенк още си е в казармата и си мисли че само трябва да му се козирува ! Тоя задмина с 200 дори и Плевнята хо хо хо
29
3
 
17
 
! Отговори
до 36 преди 3 години
Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.
28
3
 
10
 
! Отговори
не им вярвайте преди 3 години
Нищо ново под слънцето, той постоянно си ги защитава под всякаква форма,така че се знае точно кои "партии" подкрепя, защото това ако са партии...С последните си напъни искат да покажат на хората"колко са значими" за политиката и управлението на държавата ни.Но всички знаем,че нямат никакви шансове. Всичко ще лъсне,само търпение и всички ще видим кой какъв е и защо такъв е. А такива като тях се подкрепят,то се знае.Те всички са "радетели" за собствени цели и облаги, не в "името на народа".
27
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутри сбогом .
26
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиловин България ще гласува за СлавиГерберските *** може само да фъргат слюнка от яд но това е ФАКТ.ГЕРБ власт повече няма да видят!!
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев с тези събирания си прави пиар на чужд гръб.Тези консултации всъщност са предизборна кампания.
24
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕТО ЗАТОВА АЗ И ПОНЕ 40 МОИ ПОЗНАТИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТРИФОНОВ!
23
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджийската хунта ,се късат от яд че не могат да командват не послушния Радев )
22
16
 
3
 
! Отговори
7/8 преди 3 години
Само Слави от ГЕРБ ще ни избави!!
21
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави трифонов и Румен Радев!!Двама големи мъже, политици и истински родулюбци и патриоти!!Има светлина в тунела за България с тях!!
20
4
 
1
 
! Отговори
съгласен преди 3 години
До АнонименГЕРП си е само.Така си е
19
11
 
3
 
! Отговори
БЪЪЛГАРСКИ ЗЛОБАРИ преди 3 години
Днес изпращат Филип Трифонов,на когото подчинените на мутранта не дадоха пенсия,въпреки забележителната кариера в киното.Такава пенсия получават световно неизвестни.И ВЕЖДИТО СЕ "ВЪЗМУЩАВА ",ТИ ДА ВИДИШ. МЛАДЕЖЪТ НА 70Г МАРИУС ДОНКИН ГО УВОЛНИ ОТ ТЕАТЪРА,ЗАЩОТО Е В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ,А ТОЙ НЕ... ШЕФЪТ НА КОМИСИЯТА ИВАН ПОПЙОРДАНОВ,МЛАДЕЖ С 40Г ПО-МЛАДА БУЛКА МУ ОТКАЗА ДА ГО ВКЛЮЧИ В СПИСЪКА.
18
5
 
6
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Като дойде ред на парламентарно представените партии Борисов ще изпрати Цецка Цачева.
17
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ , СЪБИРА СВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ И СЪМИШЛЕНИЦИ . ТЕЗИ КОИТО ИЗЛЯЗАХА НА ПЛОЩАДА СЛЕД ПРИЗИВА МУ ЗА МЕТЕЖ . ТОЙ НАПРАВИ СЪЩОТО КАТО ТРЪМП , ПРИЗОВА ЗА СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО , ПРИЗОВА ЗА МЕТЕЖ . НЕКА ДА КАЖЕ , ВЪВ КОНСТИТУЦИЯТА ИМА ЛИ ГО ПИСАНО ТОВА. И АКО ГО НЯМА , НЕ ЗНАЕ ЛИ ,ЧЕ Е ПОДСЪДНО . ГЕШЕВ ТЕ ЧАКА ОТДАВНА И ИМА ЗАЩО.....