Борисов е на разпит в полицията, той: Никога не съм имал кюлчета!

Причината е снимките от спалнята му
Обновена: 6 яну 2022 13:38 | 6 яну 2022 13:38, Нели Христова
559
Борисов е на разпит в полицията, той: Никога не съм имал кюлчета!
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов е на разпит. По информация на Bulgaria ON AIR председателят на ГЕРБ вече дава показания в сградата на Главна дирекция "Национална полиция".

Поводът е сигнал на гражданската организация БОЕЦ, свързан със снимките от спалнята на Борисов.

Припомняме, че това е вторият разпит на експремиера за месеци, след като през юли дава показания по 3 сигнала, включително за заплахи, стигнали до вътрешния министър Бойко Рашков.

"Така да има, че Борисов е на разпит", с тези думи бившият премиер и лидер на ГЕРБ отговори на въпрос на журналисти защо е призован.

"Никога не съм притежавал нито кюлчета, нито съм купувал", посочи бившият премиер.

Борисов е придружаван от адвоката си.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


559
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
4
 
21
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Поради специфичната защита на компа, с който работя в момента невъзможно да ви дам отправки, но фейковете из мрежата са милиони, а може би милиарди. Примери: нападението на укри самолети и сваляне на Бойнг-а (земната обстановка НЕ отговаря на реалната !!!), екранизациите на първия самолет влитащ в WTC - 9/11 са очи-извадни фейкове на единственият оригинален запис, веенето знамето на Луната - ДА, вее се, докато забиват пилона, но... записът е донасосан от полу-перфектни кинаджии и т.н.
400
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диоген - Твоята хипотеза за "чуждо изпълнение" хваща окото , но тогава идва логичният въпрос - КЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ .
399
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де ако се окаже че от хвърлянето на кал по бивш премиер - НИЩО НЕ Е ВЯРНО, не се ли излагаме пред света . Завземането на власта с долни манипулации е много голямо престъпление .В бъдеще да не влезем в серия от контрадела .
398
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов намали българите с 1 милион за 12 години. И увеличи с милиарди Чувалчетата.
397
0
 
28
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Най-големия страх остава за неизвестната досега Мата Хари! Ще трябва да се разкрие Коя е Тя! А оттам вече работата ще стане бая дебела. Г-жата ще трябва да обясни чии са кюлчетата, ако не са на Борисов и най-вече КОЙ е поръчителя на филма от спалнята,защото чак такава комбинативна и умна жена в България НЯМА?Едва ли Борисов е сценарист на собствената си Голгота!И може би Мата Хари вече не съществува, тя изпълни ролята си..
396
3
 
29
 
! Отговори
izh преди 2 години
Хвърлих от любопитство поглед на писанията / повечето с надпис "анонимен" / На тези дето пишат за откраднати милиарди да им напомня да прегледат колко е бюджета на страната, колко са парите в обръщение ако това им говори нещо То на комуномутрите математиката им е като риманово пространство, ама се оказа че им куца и бакалската аритметика
395
4
 
51
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Има и платен, и безплатен софтуеър за проверка на ВСЯКА снимка. Излишно е да ходите чак до Куантико, за да се смеят с Бай Рашко и сие. Дори и най-микроскопичните детайли изскачат за секунда. СНИМКИТЕ СА ФЕЙК не само след проверка, но и "а прима виста". Останалото е кючек, чалга, зайко-кукурайко плюс Дамаджана със силна домашна ракия.
394
0
 
1
 
! Отговори
До 447 преди 2 години
А за предните 20 броил ли си, или това не ти е от значение ?
393
6
 
28
 
! Отговори
На мен преди 2 години
Най ми е чудно как има хора да се връзват на такива евтини и зле скроени блъфове ! На въпросните снимки толкова ясно се виждат несъответствията, че просто няма накъде повече !
392
6
 
27
 
! Отговори
izh преди 2 години
Боже, боже докъде стигна комуномилиционерщината по манталитет. Да се опитват да правят капитал от един доста нескопосан фотоколаж. Е, и какво? Това ще скрие отмъкнатите 30% от бюджета за 21г.? или изтеглените 4 млрд. дълг? Е, не става само с лаене по медиите, колкото и да са 'от нашите'. Икономиката потъва със колосална скорост и вече нито ковида , нито международния капитализъм или зелените човечета стават за оправдание. Пролетта резервите ще бъдат изчерпани и ни чака тежка година Абе - АКЪЛ
391
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За десет години България намаля с 850 000 души .Това е огромна цифра . Като казвам 10 години , това са последните 10 г . Това е истинската оценка за цялостно творчество .
390
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже кюлчаците са били с лика на Буци.И тези кюлчета от чекмеджето са му били нещо като джобни
389
3
 
48
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Не че е невъзможно да има кюлчета и пачки с "едри банкноти", но да ги държи из чекмеджета в къщата си, e нескопосан виц. Естествено, че снимките може и да са оригинални, но НЕ са от притоните на Баце, а ако са - са 100% фейк. На Рашко може да му се струват свръх оригинални, но на лабораторията на ФБР в Куантико, надали. ;)
388
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неговите ортаци ще го жертват за да спасят кожата.
387
7
 
6
 
! Отговори
Ток и жици преди 2 години
Според мен Баце може да излъже и детектор на лъжата. Толкова си е повЕрвал.
386
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А как ще се докаже, че кюлчетата са действителни (неее снимките, неее), а не импровизация в стил "Сваровски" ми е интересно.
385
4
 
7
 
! Отговори
до 438 преди 2 години
Ти па как разбра ,че е монтаж като АЗ със ушите си чух във един репортаж лично Борисов да обяснява как се е доверил на една жена а тя като истинска Мата Хари му направила тази постановка със кюлчета и евра във услуга на Радев и след като ги снимала си ги прибрала и отново отнесла -- може и майтап да си е правил ,ама някой майтапи са забранени . А ти колега да не си носил кюлчетата на експертиза ? Като го защитаваш поне не така левашката ,а слушай какво е говорил .
384
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искате ли с Фотошоп да ви покажа как клошар открива кофа за ***, пълна догоре с кюлчета злато, а на дъното - бележка "С любов от ББ".
383
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много лаборатории отдавна казаха, че няма никакъв монтаж и снимките са реални. Но Гешев така и отказва да разследва. Нищо, следващият ще разследва.
382
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с кюлчетата и пачките е много евтина манипулация ,всеки е наясно че е монтаж но продължава да се тиражира на глас .